Youtuber Ondřej Vlček (22) vysvětluje vztah s třináctiletou dívkou.

Youtuber Ondřej Vlček (22) vysvětluje vztah s třináctiletou dívkou. | foto: YouTube / Ondra Vlček

Youtuber se rozešel s třináctiletou dívkou. Počká, až jí bude patnáct

  • 211
Český youtuber Ondřej Vlček ukončil svůj vztah se třináctiletou dívkou. Mladík uvedl, že si oba uvědomili, že dělají chybu. Podle svých slov se k sobě vrátí, až bude dívce patnáct let. „Rozhodli jsem se tak pod nátlakem hlavně rodičů a tisíců lidí na všech sítích. Uvědomili jsme si, že děláme chybu,“ uvedl na svém Instagramu 22letý youtuber Ondra Vlček.

Podle svého vyjádření si dává s mladou dívku pauzu. „Dáváme si takovou trošku pauzu do doby, než se tohle všechno uklidní a hlavně než bude moct dělat všechno, co dělat může, což značí patnáct let,“ uvedl youtuber v úterý večer ve svém videu, kde vysvětluje rozchod se svou přítelkyní Veronikou. Prý tak učinili hlavně kvůli obrovskému tlaku rodičů, kamarádů, fanoušků a tlaku veřejnosti.

Chybou bylo hlavně uveřejnění na internetu, jelikož tak celá kauza vyvolala rozruch. „Uvědomujeme si svoji chybu, že jsme tam ty fotky dali, vůbec jsme to dělat neměli a tento vztah jsme neměli veřejně ukazovat,“ dodal youtuber ve svém videu.

Youtuber se ke svému vztahu vyjadřoval nedávno také skrze video. Reagoval tak na příspěvky některých uživatelů sociálních sítí, kteří jej označili za pedofila. S mladou dívkou se seznámili před několika měsíci. 

„Samozřejmě, že si řeknete, že ve třinácti je ještě dítě. Ale vy vůbec nevíte, jak je to v našem osobním životě,“ pokračoval ve své obhajobě. Ve videu dodal, že má s partnerkou „normální dětský romantický vztah“ a oběma je spolu dobře.

Ve svém pondělním příspěvku na Instagramu a také ve svém již dříve publikovaném příběhu mladík zdůraznil, že s třináctiletou dívkou neměl sexuální styk. Podle jeho slov se pouze drželi za ruce a dávali si pusy. 

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Témata: youtuber, Instagram

Video