Diskuze

ZÁPISNÍK: O křehkosti rodičovské přísnosti

Naše nejstarší ratolest prožívá složité období. Po pětileté docházce do vesnické malotřídky od začátku září přešla na druhý stupeň do městské devítiletky. To samo o sobě není sranda, navíc když je dítě v pubertě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

No my jsme měli kdysi jiné starosti. S námi se bolševík nepáral. “Děti, kdo je levák? Tak od teď jste všichni praváci.” A kdo vzal tužku do levé ruky, přiletěla facka a bylo vymalováno. Krásně o tom hovoří Karel Šíp ve svém pátečním TV pořadu.

1 1
možnosti
DN

Jen takový dotaz - to z té "pětky" byla jediná, kdo "postoupil" tedy šel do šestky "do města" že v té nové škole nikoho neznala ?

0 0
možnosti
Foto

Předpokládám, že přechod z 1. stupně je náročný pro dítě vždycky. Najednou nestačí jen dávat pozor ve škole, ale látky je tolik, že se prostě musí začít učit i doma. Ale to rodiče přeci mají čekat a dítě kontrolovat hned od začátku.

0 0
možnosti
PB

Hezky napsané... Mám dítě v šesté třídě a žasnu úplně stejně, co všechno se učí.. Naštěstí jen ten přechod byl v pohodě, protože přecházel v rámci malé školy, a ve třídě je jich pořád plus mínus stejně.

2 0
možnosti