Diskuze

Faltýnek opět lídrem, aférám navzdory. Do voleb jdou i členové vlády

Návštěva uzavřené restaurace na pražském Vyšehradě znamenala pro Jaroslava Faltýnka stopku v pozici prvního místopředsedy hnutí ANO. V podzimních volbách do Sněmovny bude ale opět kandidovat jako jednička jedné z krajských kandidátek. MF DNES to řekl člen hnutí obeznámený s přípravou na nadcházející politické klání.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tajemství úspěchu je slušnost a upřímnost. Jakmile se jich zbavíte, dosáhnete všeho.

1 0
možnosti

Tak to jsou supervolby každé klasické parlamentní volby. V každých se rozhodne o složení poslanecké sněmovny a o vládě na další čtyři roky (aspoň tedy teoreticky). Jinak se divím, že ten nadutý vepř může někoho volebně přitahovat.8-o

0 0
možnosti

Hnilička po návštěvě oslavy v hotelu rezignoval na pozici poslance a ještě poslal 50.000 pro potřebné. A Faltýnek co??? Znovu kandiduje. Nebudu to hodnotit, protože by mě vymázli z diskuze.

0 0
možnosti

Není to úplně stejné, Hnilička šel na nelegální restaurační oslavu s mnoha dalšími promořovači, kam rozhodně nemusel. Faltýnek šel domlouvat šolichy v několika málo lidech, kam musel. Co se dělo vevnitř nikdo přesně neví, někde jednat museli, jejich chyba, že šli do zavřené restaurace. Ale zrovna za tohle bych ho na kůl nenarazil. Má mnohem horší máslo na hlavě.

0 0
možnosti

Proc se pripomina jen Vysehrad? Kdo vytuneloval Brno? Kdo tam mel system na procenta? Tohle tam bezelo jeste nedavno. Bohuzel PCR to nejspis bude protahovat, aby to nepospinilo moc vudce. A pokud nahodou nejaky trouba vyleze s necim, tak je to eso v rukavu, obetovat Faltu pred volbama a rict, jak se strana ocistila :-D

2 0
možnosti

Jako Hamáčka? Nebo on je ministr vnitra jiný vůdce?;-)

0 0
možnosti

Faltýnek je odporná, křivá zrůda. Dokázal to už mnohokrát.

10 0
možnosti

Fakt nechápu myšlenkové pochody lidí, kteří jsou schopni volit zkorumpované ANO v čele s lidmi typu Faltýnka 8-oRv

9 0
možnosti

Drzé čelo lepší než poplužní dvůr.

2 0
možnosti

voliči agentova hnutí asi preferují lumpy, důkazů pro to je dost

5 0
možnosti

Faltýnek může být lídrek kde bude chtít, já ho volit nebudu. Za mne je jednička ten provozovatel vleků spjatý se spolkem Chřibák, ten umí vydělat peníze ;-)

0 0
možnosti

Aférám navzdory.

To, respektivo ty aféry , voličům ANO nevadí a těm ostatním to slouží diskutovat.;-D

0 0
možnosti

ano, korupce, pokud korumpují ti jejich, voličům ANO evidentně nevadí. Ani komunisti...

3 0
možnosti