Diskuze

Vítězství Pirátů a STAN může být ještě přesvědčivější. ANO padá k 20 %

Hnutí ANO dále pokračuje v sestupném trendu, ukazuje nejnovější průzkum agentury Median. Z březnových 24,5 procenta kleslo na současných 21 procent. Koalice Pirátů a STAN si drží vedení, ale logicky roste rozdíl s ANO. Od minulého měsíce je na zisku 27,5 procenta.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Velmi by mě zajímalo, kolik lidí se uvedených průzkumů zúčastnilo. To nemá vypovídací schopnost !!!!! V ČR je cca 8 mil. lidí, kteří by mohli volit. To je třeba si uvědomit.

0 0
možnosti
Foto

Ty jo jasně beru, že ANO již bylo dost, ale proboha proč Piráty a STAN? Je vidět, že ti voliči co mají pocit, že si polepší zvolí stejnou pitomost jako ti předtím. Trucstrany prostě táhnou a ty klasické s tím nedokáží hnout. Pravda koalice spolu také nebyla šťastná a doufám, že bude Fialu stát post. Myslím si, že ODS totálně neodhadla situaci, kdy mohla sama táhnout na bránu a vstoupila do nicotné koalice, která jí ublíží. Ale to odpovídá jejímu současnému nemastnému neslanému vedení. Škoda.

0 1
možnosti
OK

Souhlasím a podepisuji. A

0 0
možnosti

mezi čtenáři iDnes je 3000 jantarů, kteří by volili ano... humus, tato země je ztracenáRv

1 1
možnosti
JN

zato ty, volič pirátů jsi hotový diamant :-);-D

1 0
možnosti
Foto

M17a34r17e30k 10T18o60n

12. 5. 2021 18:01

Před 3 dnama mela ta CSSD 4 % a ted Ma 6,5%. to ma vetsi prukaznost ta anketa v článku, než všechny pruzkumy.

0 1
možnosti
JS

S touto zemí je konec. A dokud mladí nepovstanou jako kdysi my, lepší to nebude. Nejlepší poválečná léta byly devadesátky. Věci se nazývaly pravými jmény. Začít měl možnost každý, kdo něco uměl, znal, ale i měl dobré kontakty.

1 1
možnosti

A jak si představuješ povstání mladých? Co by mělo po "povstání" následovat?

2 0
možnosti
JH

1) Tak vzhledem z "rozdání " karet bych se nedivil, kdyby ODSka odstoupila z koalice. Ti dva další přívažky ji spíš táhnou dolů.

2) Chci volit STAN ale Piráty ne, jak to mám udělat?

0 0
možnosti
JH

J17a74n 48H62o38r61s88k48ý

11. 5. 2021 14:51

Ad a) - takový krok by jí víc mediálně uškodil než prospěl. Když odmyslím emoce voličstva, tak však souhlas.

Ad b) - kroužkovat.

2 0
možnosti
MZ

Občané proberte se.[>-]

0 0
možnosti
JP

SPOLU má v programu, že vyhážou alespoň 13% úředníků. Sice by se mělo vyházet 75% úředníku, ale je to pořád lepší než ostatní strany. Podle jejich programů se chystají ještě úředníky nabírat, aby zvládli to jejich přerozdělování.

1 0
možnosti
Foto

Jenže to má háček, půjdou policajti a hasiči (ano to jsou také státní úředníci), ne poradci a poradi poradců.

0 0
možnosti
MK

Kdyby ze Spolu vysmahla TOPka a přibrali místo toho STAN, kteří byli v koalicí s KDU daleko přirozenější než s Piráty. V ODS odstoupil Fiala. Tak by bylo za mě koho volit. Ale STAN s Piráty nejde. A Spolu kvůli Topce také ne. Raději ty koalice rozpustte. Lidí si lépe vyberou.

0 1
možnosti
AZ

A co třeba volit Spolu a kroužkovat? Top 09 na kandidátkách moc jmen mít nebude.

2 0
možnosti
JS

Babišovi vyčítají že si občas přihraje pár milionů, což je mi fuk. Horší by bylo kdyby mi někdo chtěl sáhnout na soukromí majetek, nebo mi zvýšit daně a nacpat zase víc nemakačenkám. Proto pro mě nepřipadají v úvahu KSČM, Piráti a Top09.

2 3
možnosti
PM

Bureš si ale přihrává miliardy, nikoli miliony. A jde to z našich kapes. A kdybys byl majitel firmy, kterou zlikvidoval a nepřátelsky převzal, mluvil bys úplně jinak. Takže si Bureše přidej k těm nevolitelným.

7 1
možnosti