Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Noví poslanci SPD tápou i tančí, Piráti budou mít ve Sněmovně sourozence

Ve Sněmovně vzniknou dva zcela nové poslanecké kluby. První z nich budou mít Piráti, druhý vytvoří poslanci hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD). Redakce iDNES.cz se na členy těchto nových klubů podívala detailněji. Někteří z nich se totiž stihli „proslavit“ již před volbami.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

To ještě redakce nezmínila dalšího nováčka za SPD, Mgr. Jiřího Kobzu který odhalil spiknutí vlády a EU které na Zlínsko zavlekly africký mor prasat aby tak rafinovaně odvedly pozornost od řešení palčivých problémů.

1 0
možnosti
LT

Je to strašně neobjektivní článek, vždyť je to až k smíchu. Každé slovo o SPD je špatné a Piráti jsou mladí progresivní inteligentní neomylní borci, že? Já SPD nevolila, ale nějak mě to nepohoršuje, pokud někdo ano. Pod obrázkem Okamury text " kontroverzní politik", hlavně že Bartoš je vzor solidnosti, ne? :-D Redaktoři si vždycky vytahují jen ty informace, co se jim hodí, normálně je mi z takových článků zle. Na Bartoše pozor, vypadá to sice, že mluví chytře, ohání se např. názorem, že pokud migranti mají doklad odkud jsou a je to válečná země, je třeba se o ně postarat. Jakoby nebyl dobře známý fakt, že doklady mají padělané, často i několik dokladů! Z některých politických stran se mi vaří krev, ale uznávám, že aspoň jednu myšlenku má dobrou každá strana. Objektivních článků je jako šafránu, čest takovým redaktorům.

1 6
možnosti
JKN

Ale vždyť si za to můžou sami.. jsou to tragičtí tragédi.. a ti lidi co je volili.. to je samej borec co poslouchá Ortel, Landu, jednookého Inkvizitora atd.. Argumenty nikde, jediné co z nich stále padá je Islám a pryč z EU a ne Euro. A tím končí nic víc nemají a když k něčemu jinému otevřou ústa tak stejně skončí u islámu. Je to fraška na vytáhnutí peněz z těchto hlupáků nic víc.

2 0
možnosti
LN

L94u43d77ě91k 90N35o43v63ý

26. 10. 2017 12:32

V duchu pěkné tradice rádia Jerevan. :-) Je pravda, že poslankyně Levová viděla autobus, ze kterého při zásahu policie uteklo asi 30 uprchlíků do lesa? Ano, pravda to je! Ale policejní auto nezasahovalo, pouze v dáli projíždělo. Uprchlíci neběželi do lesa, ale šli z lesa a nebylo jich 30, ale 3. A nebyli snědí, pouze tak vypadali v šeru, takže to nejspíš nebyli uprchlíci.. :-) Ale jinak paní poslynkyni děkujeme za příkladnou bdělost. :-)

6 0
možnosti
JP

J25a43n 45P20u50l54e69c

26. 10. 2017 11:45

Tak to vypadá, že v SPD máme elitu našeho národa. ;-D

9 0
možnosti
KP

Ale vyslovuje se to měkkce - ělita

4 0
možnosti
Foto

I54v11a66n 12K16o10p91t25a

26. 10. 2017 11:34

Kdyby měli média psát o každém porouchaném autobuse či vozidle stojícím na krajnici atd asi by o ničem jiném nepsala. Jinak by paní poslankyně také mohla vědět, že na dálnici je opustit stojící vozidlo a upalovat za svodidla základním pravidlem. Byť nepsaným.

4 1
možnosti
JM

i kdyz vas zastaví policie? ;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
VS

Míla Rozner for president ;-DR^

7 0
možnosti
DS

D75a60v19i42d 53S94a32c80h61a

26. 10. 2017 11:26

Bohužel se projevuje, že stačí jen líbivě kecat. Sledoval jsem několik předvolebních debat a ani z jedné ..později ve volbách úspěšné strany nevypadlo krom obecných hesel nic kloudného. Pořád jsem čekal kdy přijde někdo kdo k dané problematice řekne... současný stav je takový... chybí tomu toto, chceme to řešit takto, dopad to bude tento. Jedinné co slyším je, že to tu všichni rozkrádají, nikdo nic nedělá a právě my vás zachráníme.... je úplně jedno jestli je to Babiš, Okamourek, Fialič .. nebo nezvolený Robejšek ...všichni mlátí prázdná slova ...co je smutné je, že i to evidentně stačí ...Třeba vítěz našich voleb ... jeho slova "do politiky jsem šel proto abych zamezil dalšímu rozkrádání, aby lidi a firmy platili daně" ... pár dalších blábolů o poctivosti jemu vlastní...bla bla bla... realita ? Ukazuje se, že obchází daně stejně jako ti které celou dobu kritizuje viz. dluhopisy...krom toho, že peníze nepotřeboval protože měl vlastní bylo výhodnější vydat dluhopisy za úrok vyšší než by mu poskytla banka ...tím si samozřejmě snížit daňový základ a tím zaplatit státu méně...zapomněl jaksi na odstavec který definuje, že dluhopisy nemají být pro osobní obohacení ale pomoci firmě k penězům v době krize ... jasně úmysl se bude prokazovat těžko stejně jako s čápama ...tam pro změnu našel způsob jak vytáhnout 50 míčů z unie ... papírově čisté ?...možná ... úmysl jak se dostak k penězům které by mu nikdo nedal? ..zcela jasný. Další pán na holení ..Okamourek ..jaksi zapomněl veřejnosti přiznat obchody za 15 mega .. no doufejme, že aspoň daně zaplatil ...

Nedá se svítit ...lid promluvil ...lháři a podvodníci už mu nevadí ...hlavně ať je to zas někdo jiný... no a korunu tomu dává bratrstvo Zemanovi pracky ...ale o tom zas jindy

3 1
možnosti
JZ

Konkrétní řešení pro konkrétní případy představovali Piráti. Ti se populismem nechali jen tak šlehnout, třeba tím svým autobusem.

3 1
možnosti
JV

Takže autobus, který zastavila policie, byl vlastně jen stojící autobus a v dálce někdo - možná policie - teprve přijížděl. 30 lidí, kteří vypadali jako uprchlíci a rozutekli se do lesa, bylo vlastně jen několik lidí, kteří přebíhali silnici směrem do lesa a byli snědí (romové?), takže mohli připomínat uprchlíky ... to skoro vypadá, jako kdyby dáma jen vypustila hoax, aby přiživila paniku, ze které SPD žije.

Ale samozřejmě to tak být nemusí, jsou pochopitelně i jiné možnosti ... jako že je úplně pitomá, že je sama tak zblblá, že vidí uprchlíka za každým rohem, nebo tak něco.

13 0
možnosti
RP

R76o86m49a10n 29P30a74n21t52l

26. 10. 2017 11:08

Vzdyt p. Levova vydala prohlaseni, ve kterem uvedla, ze venku uz bylo sero a ze byla oslepena svetly protijedouciho vozidla a policie ;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Takže: jedna poslankyně šířící poplašnou zprávu, předseda strany, který mluví tak rychle, až kvůli němu zkolaboval tlumočník do znakové řeči a manažer hudebního bizáru, který nic neví, ale na vše má názor.

13 0
možnosti
MM

Něco vidím, něco si z toho odvodím, ovšem bez jakéhokoliv zjišťování (protože o tom nepsali v novinách a jiný zdroj nejspíš neznám). Takže si to vlastně vymyslím. Napíšu to na fb jako fakt a čekám, jestli mi to náhodou někdo nevyvrátí. Doba postfaktická v praxi, vážení.

22 0
možnosti
JO

J72a69n 52O91n61d18ř73e32j

26. 10. 2017 10:45

Jenže to hodí na ofiko profil kde už běhají tisíce podobných jako je ona, takže jí podpoří.

1 0
možnosti
  • Nejčtenější

Írán zaútočil na Izrael. Armáda zachytila většinu střel, pomohli spojenci

13. dubna 2024  20:38,  aktualizováno  14.4 8:54

Sledujeme online Írán vyslal na Izrael desítky bezpilotních letounů a také rakety. Je to odveta za útok na íránský...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ženu soudí za sex se psem i zneužívání syna a vnuka. Byla to terapie, hájí se

15. dubna 2024  12:28,  aktualizováno  13:33

U Krajského soudu v Ústí nad Labem začalo projednávání případu dlouhodobého sexuálního zneužívání,...

Ozbrojenci vtrhli do domu a svázali podnikatele s rodinou, zřejmě šlo o mstu

12. dubna 2024  9:44,  aktualizováno  15:08

Policisté z Česka i Německa pátrají na Domažlicku po ozbrojencích, kteří v noci na dnešek přepadli...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Na začátku byl tajný projekt. Jak vypadá stanice metra, kterou nikdy nejel vlak

14. dubna 2024

Premium Nenápadná plechová vrata naproti Úřadu vlády na pražském Klárově skrývají velké tajemství. Praha se...

Před soudem v New Yorku, kde probíhá proces s Trumpem, se zapálil muž

19. dubna 2024  20:17

Přímý přenos Neznámý člověk se zapálil před budovou newyorského soudu, kde se koná proces s americkým...

V Česku se rozmáhá fentanyl. Drogu horší než heroin lze sehnat přes inzerát

19. dubna 2024

Premium Do Česka se valí droga padesátkrát silnější než heroin. Syntetické narkotikum fentanyl, přezdívané...

Jestli měl někdy Putin zájem ovlivnit volby, tak teď, řekla Gregorová

19. dubna 2024  19:15,  aktualizováno  19:58

Téma dezinformace bylo jedním z klíčových při debatě kandidátů před volbami do Evropského...

Končí šéf rozvědky Jan Beroun, Černochová ho odvolá před koncem smlouvy

19. dubna 2024  19:36

Generál Jan Beroun ještě před týdnem jednal s šéfem CIA Wiliamem Josephem Burnsem přímo v sídle...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!