Diskuze

Na webu je video s unesenými Češkami. Náš život je v ohrožení, říkají

Vypadá to jako vzkaz od únosců pro Českou republiku i Evropu. Na Facebooku se ve středu objevil videozáznam, na kterém hovoří dvě dívky. Představily se jako Hana Humpálová a Antonie Chrástecká, tedy Češky unesené v Pákistánu. "Po zdravotní stránce jsme v pořádku, naše životy jsou však v ohrožení," říkají na záznamu s detailními záběry svých pasů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Toto je islám! Tomu se nesmí nikdy ustupovat. Za ty holky by bylo únosné něco zaplatit, ale nic jiného, žádné propouštění teroristů.;-€

0 1
možnosti

Naivní ženský... kdyby jeli na Lipno tak se jim to nestane... To je tak když někdo nesleduje média kde a co se děje...

0 1
možnosti

J73a50n 59H69a15b76á77s46k74o

10. 7. 2013 19:57

Nabizi se otazka proc lezli do zeme o ktere absolutne vubec nic nevedeli a bez nejakych zkusenosti? Nakonec ony budou hrdinky ach jo

0 1
možnosti

Priste nez budete nakyho muslimaka zadat o vyjadreni tak si o nem neco zjistete. Na Alrawiho je podana zaloba za podnecovani k nenavisti a omezovani prav a svobod za svoje "kazani" ze by se detem mela vstepovat nenavist k nevericim a bit je kdyz se nebudou chtit modlit. Jeho vyjadreni jsou jenom bludy aby nakrmil media kecy o umirnenosti islamu

0 0
možnosti

kdo chce kam, pomozme mu tam  a  komu není rady, tomu není pomoci,

tak zní stará česká přísloví. min. zahraničí již několikrát varovalo před cestami do iránu, pakistánu, obzvláště pakistánu a v poslední době do sýrie. jinak že je jejich cesta na vlastní nebezpečí. je třeba ještě něco vysvětlovat? pokud ano, rád bych věděl, co je třeba vysvětlovat? nepřeji jim naprosto nic zlého, doufám, že se vrátí živé a zdravé a rozhodně by zasloužily na holou. a ne jen 25.

frrr[>-]EUV

4 3
možnosti

M38i67c83h23a21l 14B83r42o52ž

27. 6. 2013 17:09

Život v ohrožení? Každému co jeho jest...

1 2
možnosti

Požadavek únosců není splnitelný, protože Američané o propuštění muslimské teroristky z vězení nebudou pravděpodobně vůbec jednat.

Avšak kdyby byl splnitelný, tak není správné požadavky teroristů plnit. Jedna možnost jednání však existuje. Máme u nás stovky muslimů, tak pochytat řekněme padesát a těch padesát muslimů někde na bezpečném místě internovat. Únoscům do Pakistánu vzkázat, že padesáti jejich souvěrcům zatím ještě nic nechybí a jsou dobře živeni, pečujeme o jejich zdraví, ale kdyby se děvčatům něco stalo, tak padesát soukmenovců bude viset někde u některé mešity zabaleni do vepřové kůže a pomazáni sádlem.

Oni totiž na nic jiného neslyší a koukali byste jak rychle by byly holky zpátky. Vždycky jsem byl proti tomu, aby byli muslimové pouštěni k nám, ale když už je tady máme, tak je třeba této skutečnosti využít. Je to sice tvrdé jednání, ale tak nějak podobně se s nimi jednat musí. A co se týče té doktorky, muslimské teroristky v Americe, měli by ji popravit, aby neskýtala motivaci k dalším únosům. Každého teroristu, jehož propuštění požadují teroristé by měli popravovat, aby teroristé viděli, že když budou požadovat propuštění některého kumpána, tak nad ním vlastně vynesli trest smrti.

Požadovali jste propuštění teroristy? Tak jo, zde ho máte a je váš, coby bonus, kulka v hlavě na památku. Chcete ještě některého propustit?

24 7
možnosti

Souhlasil bych s vami, ale Siddiqui pravdepodobne neni teroristka.  Byla odsouzena ve vykonstruovanem procesu, neco jako Milada Horakova.

1 8
možnosti

Asi to bude cynické, ale teď můžou meditovat, jak samy chtěly.

Nicméně jim přeji šťastný návrat !

10 4
možnosti

P21e67t52r 25D18a28v89i58d

27. 6. 2013 7:27

No oni byly v doprovodu policajta a vytahli je z autobusu

0 0
možnosti

byl to pruvodce napojenej na policii, ne primo policajt

0 0
možnosti

T23o26m 13R82o81s62s68i

27. 6. 2013 7:13

Jejich zakuklené ženské někdo nutí po příletu/příjezdu do Evropy na sebe navléct krátké tílko, minisukni a sundat šátky z hlav? Myslím, že holka oblečená "po našem" by u nich na ulici vyvolávala mnohem větší pozdvižení než je tomu naopak. A to mluvím jen o oblékání. Já jen, že nevím přesně o jakém druhu omezování práv jejich žen je řeč. A unesená děvčata sice na jednu stranu lituji, nicméně je to trošku jejich hloupost hrnout se do takové země a ještě se tam pohybovat bez doprovodu a v místech, kde se dá předpokládat něco podobného. Počítám, že nebyly uneseny ve frontě na vlakové jízdenky. Jak už tady někdo poznamenal, pokud by je tohle nepotkalo, tak by se po návratu dušovaly jaká je to super země.

12 1
možnosti

Nebyly uneseny ve frontě na vlakové jízdenky - byly vytaženy z auta s policejním doprovodem. O to hůř...

1 1
možnosti