Barbora Strýcová na turnaji v Miami.

Barbora Strýcová na turnaji v Miami. | foto: AP

VIDEA TÝDNE: Zklamaná Strýcová, loučení se Špinarovou a nové Hry o trůny

  • 0
Nejen zajímavé tenisové výměny, ale i náhled do křehké ženské psychiky přinesl sestřih zápasu Karolína Plíšková vs. Barbora Strýcová, který se odehrál ve 4. kole turnaje v Miami. České derby mělo rychlý spád, když Karolína Plíšková ovládla už první set 6:1 a Barbora Strýcová se hodně zlobila sama na sebe. Video se stalo diváckým hitem.

„Nemám jak uhrát balon,“ rozčilovala se před trenérem Tomášem Krupou. Ten už je na podobné konverzace zvyklý a snažil se svoji svěřenkyni povzbudit. „Musíš hrát aktivněji,“ nabádal Strýcovou.

Návštěva zahraničních studentů v základní škole Brně-Bystrci byla propagací multikulturní ideologie, míní podnikatel a rodič žákyně školy Hynek Charous. Podobné vzdělávací programy by ze škol měly zmizet, řekl v pořadu iDNES.tv Rozstřel. Koordinátor kritizovaného projektu Edison obvinění odmítá, pochybení nezjistila ani školní inspekce.

Jen zhruba půlhodinu trvalo poslední rozloučení rodiny a nejbližších přátel se zesnulou zpěvačkou Věrou Špinarovou. Neveřejný obřad v Ostravě zakončil spontánní dlouhotrvající potlesk. Obřadu se zúčastnili například Marie Rottrová, Lešek Semelka, Heidi Janků nebo Stanislav Hložek. Ještě předtím prošly smuteční síní desetitisíce zpěvaččiných fanoušků, kteří se s rockerkou chtěli rozloučit. Podle kolegů z branže měla být Věra Špinarová už dávno v pěvecké síni slávy.

Do premiéry sedmé řady Hry o trůny zbývá něco málo přes tři měsíce. Televize HBO, která seriál vysílá, proto fanoušky láká na nové ukázky. Objevují se v nich Jon Snow, Cersei Lannister a Daenerys Targaryen. Na první epizodu se fanoušci mohou těšit 16. července. I toto video patřilo v týdnu k nejsledovanějším.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Nejlepší videa na Revue