VIDEA TÝDNE: Zemanovo extempore, Kardashianová a zběsilý motorkář

  • 3
Čtvrteční výstup prezidenta Miloše Zemana, kterým chtěl zostudit premiéra Bohuslava Sobotku, byl tak neobvyklý počin, že se stal v uplynulém týdnu s přehledem nejsledovanějším videem na iDNES.cz. Kromě záběrů z Hradu se podívejte i na další videa.

Velmi drze a nebezpečně se zachoval motorkář, který jel před týdnem z Karlových Varů směrem na Cheb. Nejenže se řítil rychlostí 232 km/h, ale ještě při tom předjížděl policejní hlídku.

Velký ohlas vzbudilo i retrovideo, které mapuje osud prvního prezidenta nezávislé Makedonie Kira Gligorova. Jeho velkou zásluhou bylo, že se země nezapojila v 90. letech do válečného konfliktu v Jugoslávii.

Diváky zaujal i případ ze Znojemska, kde student výtvarných umění poničil předválečný bunkr. Podle kritiků tím zneuctil historicky významnou stavbu.

Do středu pozornosti se opět dostala profesionální celebrita Kim Kardashianová. Tentokrát kvůli celulitidě.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video