Řidička najela na muže, který na ní vyběhl z jiného auta a v ruce držel teleskopický obušek. | foto: Krimi Plzeň

VIDEA TÝDNE: Drsná řidička, nemravná jóga a šílený motorkář

  • 0
Je tu neděle a s ní i videa týdne. Na prvním místě se umístila řidička z Plzně, která čelila dvěma agresorům. Další bylo video s instruktorkou jógy v pozicích, jemně řečeno necudných. A jako třetí se umístily záběry motorkáře, který ujížděl policii 200 kilometrovou rychlostí.

Policisté rozplétají událost, která se stala minulou neděli večer v Plzni. Ženě, která vyjížděla z parkoviště, zablokovalo cestu jiné vozidlo. Z něj vyběhli dva muži, z nichž jeden držel v ruce teleskopický obušek. Vystrašená žena se rozjela a na útočníka vozidlem najela. Jak se ukázalo, útočníkem byl její expartner.

Na sociálních sítích vystupuje jako lektorka jógy Flocke. Čím je tak jedinečná? Svým fanouškům ukazuje velmi netradiční pozice a celkové pojetí jógy, konkrétně jejího druhu zvaného ashtanga. „Cvičím každý den už několik let po sobě,“ říká Flocke. „Nemám moc ráda pozice vestoje, raději jsem na zemi,“ prozradila. Sama tvrdí, že se snaží jógu přiblížit co nejvíce lidem, včetně mužů. Při cvičení je navíc jen spoře oděna. Otázkou je, zda se stále jedná o cvičení, nebo už občas jde o erotické svádění hraničící s pornografií.

Středočeští policisté doplnili informace ke středeční nehodě na dálnici D5, při které zemřel motorkář při střetu s dodávkou. Nejenže řidič motorky vjel do protisměru, ale řídil s neplatným řidičským průkazem. V případu byla nařízena soudní pitva. Hlídka chtěla muže zastavit, jelikož po dálnici uháněl rychlostí přesahující 200 kilometrů v hodině.

Veřejnosti se celý týden loučila se zesnulým princem Philipem. Lidé nosili květiny k branám Buckinghamského paláce. Princ a manžel britské královny se dočkal i vojenských poct po celém světě.

Česko vyhostí 18 pracovníků ruské ambasády. Důvodem je, že do výbuchu skladu výbušnin ve Vrběticích v roce 2014 byli zapojeni špioni z jednotky ruské vojenské služby GRU. Na mimořádné tiskové konferenci to oznámili premiér Andrej Babiš a ministr vnitra pověřený i řízením ministerstva zahraničí Jan Hamáček.

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video