Americký herec Alec Baldwin se vzpamatovává z nešťastné nehody, kdy při natáčení smrtelně postřelil kameramanku a zranil režiséra filmu Rust. (22. října 2021) | foto: AP

VIDEA TÝDNE: Smrt při natáčení, hodiny čekání na vakcínu i tančící Greta

  • 0
Šok přinesla zpráva o tom, že známý herec Alec Baldwin při natáčení omylem zastřelil kameramanku a postřelil režiséra. Kancléř Vratislav Mynář zveřejnil videozáznam, na kterém prezident v nemocnici podepisuje svolání Sněmovny. Na očkování se opět stojí nekonečné fronty. Například na pražském hlavním nádraží stráví lidé až čtyři hodiny.

Americký herec Alec Baldwin při natáčení westernu s titulem Rust v Novém Mexiku zastřelil hlavní kameramanku a postřelil režiséra filmu Joela Souzu. S odvoláním na policii o tom v pátek informoval portál Variety. Podle vyšetřovatelů střílel ze zbraně, která sloužila jako rekvizita.

Vedoucí prezidentské kanceláře Vratislav Mynář ve čtvrtek zveřejnil videozáznam s prezidentem Milošem Zemanem, jak v nemocnici podepisuje dokument o svolání nové Sněmovny za přítomnosti jejího končícího předsedy Radka Vondráčka. Má jít o důkaz, že prezident je schopen jednat o své vůli.

Na očkovacím místě v hale hlavního nádraží v Praze je opět rušno. Zájem v posledních dnech opět roste. Zájemci o vakcínu ve frontě nám prozradili, že na očkování čekají i čtyři hodiny. Podobně to vypadá na všech ostatních očkovacích místech bez registrace.

Švédská aktivistka Greta Thunbergová překvapila dav na sobotním koncertu Climate Live ve Stockholmu. Místo projevu zazpívala osmdesátkový hit „Never Gonna Give You Up“. Nechyběl však ani taneček. Greta pochází z hudební rodiny. Její matka Malena Ernman a sestra Beata Ernman Thunbergová jsou obě v hudebním průmyslu jako doma.

Zpravodajská stanice KREM v americkém státě Washington odvysílala v rámci zpráv o počasí několik sekund porno videa. Vedení televize společně s policií vyšetřuje, jak se záběry mohly do vysílání dostat.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video