Diskuze

Před šesti lety padla vláda kvůli kauze Nagyová. Soudy ji řeší dodnes

Před více než šesti lety kauza Nagyová smetla vládu Petra Nečase. Protimafiánský Útvar pro odhalování organizovaného zločinu (ÚOOZ), který tehdy milenku premiéra a další lidi zatýkal, už neexistuje. A jeho dlouholetý šéf Robert Šlachta u policie končí. Kauza se však táhne dál.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..divný a nekorektní trapas...rodinu Petra Nečase (původní) znám a oni tomu fakt věřili..ten Petr by odešel fakt chudý na pracák, jak řekl Mudr. Rath, nebýt té Nagyové..ta snad dokázala také něco urvat i pro něho!

0 0
možnosti

Vzhledem,že Babiš není v Bruselu dvakrát populární a hlavní slovo tam mají evropští lidovci(za ČR jsou u nich ČSLa TOPka)tak je mi jasné jak ten audit dopadne.

0 0
možnosti

J48a78n 39H89r85a29d

2. 12. 2019 7:19

Jak málo stačilo tenkrát k pádu vlády! Co ještě musí udělat ta současná?

3 1
možnosti

V porovnání s kauzami dnešního premiéra to tehdy byly prakticky prkotiny. Z následujících událostí je jasné, že vlastně šlo o státní převrat v režii Zemana. Nejmenoval Němcovou premiérkou, ačkoliv měla většinu ve sněmovně a dosadil nelegitimní Rusnokovu vláda.

3 0
možnosti

Není vůle cokoliv řešit, ve všem jsou totiž namočeni všichni. Už se blíží doba, kdy nebude možné události sledovat, protože všeto bude odporné jak za totáče

1 0
možnosti

No jestli ono to nebylo obráceně, že kvůli tomu, aby padla vláda si Šlachta a spol. splnili zadání a něco prostě na tu Nagyovou vyštrachali. A to tu "dámu" fakt nemusím. Ale o nic jiného tam moc nešlo. Milióny korun a ani kila zlata, co údajně zajistili a povedou k uvěznění mafiánů, k ničemu nevedly.

2 0
možnosti

Taky si myslím, že oblíbená paní Nečasová dostává od bohatých lidí motajicích se kolem veřejných peněz dodnes kardoročně dary za miliony. Nebo myslíte, že ji přestali mít rádi? :o)

1 1
možnosti

A co když vlastně není ani co zametat pod koberec? Pouze hlasitý křik prostředků masové komunikace a propagandy dodával Šlachtovým nesmyslům důvěryhodnosti.

1 0
možnosti

Před šesti lety v prosinci?

0 0
možnosti

P19e70t65r 76H83o24r79á62k

1. 12. 2019 22:08

Robert absolvoval střední zemědělskou a pak jezdil s kombajnem. A pak se vyšvihnul.

2 1
možnosti

Vždycky se uvádělo nejvyšší dosažené vzdělání. To nevíte?

0 0
možnosti