Na pražský Utubering se stály hodinové fronty. Fanoušky neodradil ani déšť

  • 196
Tisíce lidí obsadily poslední dubnovou sobotu Výstaviště v pražských Letňanech. Převážně mladé návštěvníky přilákal třetí ročník festivalu Utubering - přehlídka youtuberů spojená s koncerty a zábavným programem.

Fanoušky kromě youtuberů čekal ale i zablácený areál a občasné přeháňky. „Letošní podmínky nás trochu trápí, fanouškům jsme i přes youtubery vzkazovali, ať si nezapomenou holinky a teplé oblečení. Zdá se ale, že je počasí neodradilo,“ tvrdí pořadatel Lukáš Dejl.

U stánků nejpopulárnějších youtuberů se tvořily dlouhé fronty, ve kterých mladí fanoušci čekali na podpisy svých internetových oblíbenců. V jednotlivých částech výstaviště bylo možné se s jednotlivými youtubery vyfotit, zahrát si počítačové a deskové hry či se nechat nalíčit a učesat. To podle toho, zda návštěvníky přilákala herní, nebo spíš beauty zóna.

Nejčastěji bylo v davech možné zahlédnout děti do patnácti let s rodiči. Právě mezi nimi se youtubeři těší největší popularitě.

„Je to náročný den, ale když vidím, jak všichni fanoušci trpělivě čekají a jsou rádi, že se s námi potkají, nabije mě to novou energií,“ vzkázala Nikola Čechová alias youtuberka Shopaholic Nicol.

Youtuberka Shopaholic Nicol se před časem svěřila se vztahem ke kolegům:

20. dubna 2017


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video