Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

U prodejen Lidl padlo 102 stromů

Sto dva stromů už padlo od začátku loňského roku. Co mají společného? Rostly poblíž stavenišť prodejen firmy Lidl. Anebo stály tak nevhodně, že bránily výhledu na už postavené supermarkety téže firmy. V jednom případě se košatá lípa "prohřešila" tím, že přes ni nebylo vidět na reklamní poutač.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pinguinone

15. 10. 2003 11:11
co na to LIDL ?
nic ?  =  B  O J   K O T   !
0 0
možnosti

tds

13. 10. 2003 16:13
Dík MF Dnes
Jsem rád, že do tohoto tématu MF Dnes šla a to i přesto, že LIDL je v současnosti jejich velký inzerent. Zkuste si něco o této kauze najít třeba na novinkách.cz ;-)
 
Jinak je to hnus. U nás chce Lidl taky stavět, a radní nenapadlo nic lepšího než říct, že to přinese mnoho nových pracovních míst a bude to přínosem pro město. Tak to dopadá, když na radnici sedí lidi, kteří tomu nerozumí. že padnou jiné obchody, to už nevidí.
0 0
možnosti

Dubak2000

11. 10. 2003 17:05
internet bojkot
Nebylo by odveci udelat baner pro webstranky o bojkotu Lidlu s odkazem na idnes, nebo jiny clanek. Ja bych ho sve stranky rad dal.
0 0
možnosti

uzivatel111

11. 10. 2003 9:47
bezplatna linka
sdelte firme Lidl svuj nazor: -odeslete email z weboveho formulare na: http://www.hnutiduha.cz/aktivity/ostatni/lidl.html -napiste sami na lidl@lidl.cz -zavoltejte na bezplatnou linku : 800 11 54 35 viz.: http://www.lidl.cz/cz/index.nsf/pages/b.contact.hotline.index
0 0
možnosti

Aiki75

11. 10. 2003 5:43
Hadanka
Německý kůrovec na čtyři.
0 0
možnosti

1_130_202_135

10. 10. 2003 19:40
Už aby to přišlo!
Příjde den, kdy ve volbách zvítězí silná levicová strany, která už dávno ví, jak takovým "Lidlům" zakroutit krkem... Jen se zamyslete, jestli by se něco tak zrůdného mohlo stát třeba před 15 lety!!!
0 0
možnosti

demokratic

11. 10. 2003 2:34
Re: Tohle do toho nemotej, bolševiku, to s tím nesouvisí...
Tohle do toho nemotej, bolševiku, to s tím naštěstí nesouvisí... Všichni si dobře pamatujeme, jak vaše stranovláda "naslouchala" přáním lidu, či ekologickým iniciativám, jak jim nadávala, že jsou placené a řízené ze Západu, a jak jste vy, bolševici likvidovali nejen celé krajiny (Mostecko, atd., atd.,), vesnice, ale i památky, kdy v zločinně ukradených zámcích skladovalo JZD obilí či hnůj ( ), jak fabriky nevybavené odlučovači čudily a ničily životní prostředí, jak jste si tu vy, bolševici, dělali co jste chtěli, a nebyla možnost (jako teď) aby na to lidé mohli svobodně a bez obav z následků reagovat, aniž by nebyli pod nějakou záminkou perzekuováni či zavřeni...Takže aby bylo jasno: firma LIDL je patrně velmi hanebná firma, ale vaše RUDÁ "firma" to tu prasila daleko více, mnohem více let, a nemohli jsme proti tomu vlastně nic dělat...(LIDL nemá ani armádu, ani policii, nemučí a nevraždí lidi, neboť na rozdíl od vás nemá  za zadkem Velkého ¨Bratra)... Mně cizí SLUŠNÉ firmy nevadí, nejsem nacionalista, ani bolševik...
0 0
možnosti

rocky_racoon

10. 10. 2003 19:31
Re:
Účinnější než posílat maily přes formulář by bylo nabízený text zkopírovat, upravit a odeslat z osobního účtu (bude se jim to hůř filtrovat;)
0 0
možnosti

Vojtech Kotecky

10. 10. 2003 17:09
Lidl: internetova kampan Hnuti DUHA
Hnutí DUHA zřídilo internetovou stránku, ze které lze psát emaily společnosti Lidl a žádat - je-li skutečně za věc odpovědná - nápravu škod a omluvu. Klikněte na http://www.hnutiduha.cz/aktivity/ostatni/lidl.htm" target="_blank" rel="nofollow">http://www.hnutiduha.cz/aktivity/ostatni/lidl.htm nebo prostě na http://www.hnutiduha.cz" target="_blank" rel="nofollow">http://www.hnutiduha.cz.
Nejde totiž jen o stovku pokácených stromů nebo o jeden arogantní supermarket, nýbrž o praxi mezi manažéry velkých domácích i nadnárodních firem u nás. Nese-li za ilegální kácení skutečně odpovědnost Lidl, jde o jeden z nejhorších případů, k jakým zde doposud došlo. Pokud se takové bohorovné praktiky stanou přijatelnou normou, příště někdo jiný udělá něco horšího. Začíná to 102 záhadně poraženými stromy a končí zamlčovanými toxickými úniky ze Spolany. Proto je nutné, aby Lidl pocítil tlak veřejnosti a musel škody alespoň částečně napravit.
Internetová kampaň zapadá do dlouhodobé práce, kterou Hnutí DUHA prosazuje zvýšení standardů ekologické odpovědnosti českých firem i nadnárodních společností, které u nás podnikají.
Podrobnější tisková zpráva: http://www.hnutiduha.cz/clanek.php?art=144" target="_blank" rel="nofollow">http://www.hnutiduha.cz/clanek.php?art=144 
Vojtěch Kotecký, Hnutí DUHA
 
0 0
možnosti

johgeorge

10. 10. 2003 19:13
Re: http://www.hnutiduha.cz/aktivity/ostatni/lidl.html
http://www.hnutiduha.cz/aktivity/ostatni/lidl.html" target="_blank" rel="nofollow">http://www.hnutiduha.cz/aktivity/ostatni/lidl.html
0 0
možnosti

CzFirstAgent

10. 10. 2003 16:51
LIDL
Patřím mezi lidi, kteří bojovali proti stavbě LIDLu v jednom městě. LIDL se choval tak, že za prachy si koupí všechno. Veškerá povolení a rozhodnutí vypadaly tak, že jednoho dne byly značné připomínky, druhý den všichni souhlasili. Těm, kteří se postavili proti LIDLu bylo vyhrožováno dost tvrdě, ale pozor, ne LIDLem, ti jen podplatili vhodné lidi, ale městkými a státními zastupiteli! Kdo nesouhlasil se stavbou LIDLu, přišel o všechny městské funkce, byť i jen čestné. Město dokonce iniciativně naplánovalo silnici tak, aby čistě náhodou musel být zbourán blízký konkurenční stánek potravin, který byl velmi oblíbený! LIDL přitom nedával žádné informace, takže při schůzce s občany se zjistilo, že o stavbě nic neví ani město, ani další úředníci, dokonce ani zástupci LIDLu nic neřekli. LIDL prostě pracuje tak, že se s nikým nebaví, a ví, že bezdomovci a další je stejně uživí. LIDL a Kaufland je jedna firma, ale chování Kauflandu je mnohem lepší, než LIDLu. LIDL staví supermarkety nízké úrovně strašného vzhledu pro nejhorší chudinu. Sám pro to vymyslel geniální formulaci: "To není pro chudé, ale pro ty, co si nadprůměrně váží svých peněz." Mimochodem, LIDL postavil distribuční sklad v Olomouci v ochtranném vodním pásmu, a kde se nikdy nesměla po řadu let postavit ani dřevěná kůlna! LIDL dovedně využívá korupce nejhrubšího zrna. Vše je dokonale zmanipulované, utajené, a LIDL naprosto kašle na cokoli.
0 0
možnosti

to teda ziram

10. 10. 2003 19:01
Re:
jasne, lidl muze za uplne vsechny lumparny pod (ceskym) sluncem!!!
jenom nezapominejme, ze na vine (at mu predhazujete co chcete) neni LIDL, ale zlate ceske mozecky, co si ty lumparny vymysleji!
0 0
možnosti

pinguinone

10. 10. 2003 15:51
bojkot
tak dlouho dokud se neomluvi a nezasadi ekvivaletni pocet novych stromu a nezaplati odskodneni podle sazebniku...
0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident má absolutní imunitu. Trump zaměstnal Nejvyšší soud, věří v průtahy

25. dubna 2024  19:09,  aktualizováno  21:06

Většina členů amerického Nejvyššího soudu se ve čtvrtek zdála být skeptická k argumentu...

Zatkněte propalestinské levicové fašisty, vyzývá demokratický kongresman

25. dubna 2024  20:44

Demokratický kongresman Adam Smith označil propalestinské demonstranty za „levicové fašisty“ a...

Pád zhýralého náměstka otřásl Moskvou. Pod Šojguem se houpe židle

25. dubna 2024

Premium Ruskou politickou scénu rozvířil největší korupční skandál od začátku války. Zatčení náměstka...

Trvalo to měsíc. Baltimore otevřel kanál pro lodě uvězněné po zřícení mostu

25. dubna 2024  19:34

Měsíc po zřícení přístavního mostu proplula nově otevřeným plavebním kanálem v Baltimoru první loď....

Najdete na iDNES.cz