Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Tátu drží ve Volgogradu, je na tom špatně, říká Torubarovův syn

O osudu podnikatele Alexeje Torubarova po jeho dramatickém vydání z ČR do Ruska počátkem května existují jen velmi kusé informace. Podle jeho syna Stanislava, který žije v Německu, je podnikatel ve volgogradské vazební věznici a trpí zdravotními problémy. "To je vše, co vím," řekl Torubarov mladší redakci MF DNES.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pouhopouhá komedie! Kdyby nebyl Torubarov vydán, sotva by Nečas mohl jet do Ruska a zcela určitě by tam páni podnikatelé neuzavřeli žádné kšefty. Něco za něco.

0 0
možnosti

"Strávil více než rok ve vazbě v brněnské věznici, ve velmi špatných podmínkách, ve špatném zdravotním stavu bez poskytnutí řádného léčení. Důvodem vazby byl údajný útěk z Rakouska, který nepravdivě prezentovala státní zástupkyně soudci Krajského soudu vBrně," upozorňuje syn Torubarova Stanislav.

Zdroj:http://www.lidovky.cz/utekl-pred-vydiranim-policie-blazek-rusa-poslal-zpet-p03-/zpravy-domov.aspx?c=A130514_181215_ln_domov_ogo

0 0
možnosti

M58a25r63e44k 94Š72i96m59o96n

30. 5. 2013 12:37

Když odhlédnu od osudu nešťastného Torubara, sleduju boj mezi Kalouskem a Nečasem. Když jeden druhému říká, že lže a druhý prvnímu, že fňuká, přitom oba tvrdí, jak vláda dobře funguje, tak do hajzlu s nima oběma. Takovou vládu nechci. To sami nevidí, že jen nahrávají Bohoušovi z ČSSD?

0 0
možnosti

zamáčkl jsem slzu dojetím. tak chudák hospodský šizuňk, nejprve síť putyk ve Stalingradu, pak KGB, Rakousko, Praha a zpět Stalingrad s ubytování all inclusive. Kolik asi zaplatil za své nevydání, když se o tento případ tak vehementně ministr a to takovým způsobem, že nejenom, že překročil své pravomoci, ale také (dle zpráv z mediím) porušil zákon o civilním letectví a tím pádem i zákon trestní;-D. Tedy od kdy se člen vlády zajímá o jednoho obyčejného emigranta. To, že naši lidi jsou mláceni neviditelnejma,  ho nezajímá.  Ale tzv. azylanti (vybraní), kteří utíkají z Ruska ho zajímají zajímá hodně moc.

5 1
možnosti

M96a49r75e21k 93Š13i22m74o53n

30. 5. 2013 12:25

Jak víte, že Kalousek porušil zákon o civilním letectví?Já mám z medií zprávy, že zákon o civilním letectví porušen nebyl.

1 1
možnosti

Názorů na tuto kauzu  bylo publikováno opravdu hodně. Stále mi však chybí informace jak bude řešena ta cisterna před letadlem. Nějak zde opět informace od medií chybí. Při přímé otázce na cisternu u tiskových konferencích není odpovězeno a dotazovaní odpovídají na něco jiného a tazatel už dále otázku nevyžaduje. Víte o tom někdo více?

2 0
možnosti

největší švanda je že se Kalousek pokoušel zadržet odlet letadla,to mě dohnalo k pláči;-(

4 1
možnosti

... a taky Tymosenkova je nemocna... a Pussy Rajot nejspis take... i nasemu Rathovi neni ve vazbe dobre .. ale ten neni tak dulezity....:-)

5 0
možnosti

Jistě, Rath má ovšem tu smůlu, že jednak nemůže uprchnout a druhak mu mezinárodně chybí prostor, který mají k dispozici ruští "podnikatelé" tj. blok středoevropských států ve kterých mají politici dlouhé prsty vedoucí až k justici a zároveň nikdo nepochybuje o jejich demokracii, dobře se v nich žije a mají historickou pifku na Rusko. Pokud by pláchl do Německa byl by vydán i kdyby ječel o podplacených soudech, politickém pronásledování apod. Oproti tomu ruská podnikatelská elita má krásnou možnost se při jakémkoliv zásahu tamních orgánů okamžitě vypakovat do Česka, Polska, Maďarska, podplatit místní podnikatelské kolegy s vazbou na politické špičky a veřejnost chlácholit žvásty o Gulagu a výhružkách smrtí - víceméně ideální až na občany hostitelské země, kteří musí ve svém okolí trpět poražené mafiánstvo ukrývané před mafínstvem vítězným a snášet jejich podnikatelského ducha, kterého si přiváží sebou.

8 1
možnosti

Ten chlapík podplácel a tak ho zavřeli. Každý, kdo sedí je na tom špatně a právě proto se sedí. Na svobodě by jeho zdravotní problémy jistě zázrakem ustoupily. Kdyby byl Rath z Ruska, určitě by u nás dostal azyl. Rath je ovšem světlá výjimka, my jinak u nás gaunery jako je Kožený, Krejčíř nebo Janoušek nezavíráme, my jim nejsme schopni nic dokázat.

11 1
možnosti

Nevím, USA nám nevydá 4 násobného vraha, ikdyž jsou jasné důkazy, včetně jeho přiznání v smskách známým, J.A.R. nám nevydá jednoho z největších mafiánů ve střední Evropě, za to my vydáváme bez přemýšlení kohokoliv i v případě, že existují silné důkazy o tom, že utekl před politickou či policejní zvůlí. Dobře jeho rodina udělala, že žije v Německu, v ČR může žádat o politicky azyl a ochranu před perzekucí jenom blázen ... :-)

4 7
možnosti

Srovnáváte zcela neporovnatelné. Zejména v případě vraha z USA. Jaké důkazy o politické zvůli máte na mysli?

7 2
možnosti

P68e22t25r 21W42o65l76f

30. 5. 2013 9:39

Vyšetřovatel, žalobce a soudce předraženého nákupu armádních letounů Casa, zastánce lidských práv za pomoci cisterny Miroslav Kalousek, ve volném čase šéf TOP 09 a ministr financí.

Dotáhne Kalousek svůj boží boj až k totální politické sebedestrukci? Jestli to má v plánu, většina občanů tohoto státu si konečně oddechne. ;-DR^

5 2
možnosti

jen zalezi na vetsine tech obcanu zda si daji tu praci, aby ho vykrouzkovali jako to udelali s Íčkem - Langerem...  Domnivam se, ze by se lidi meli pred temi volbami pristi rok hodne zamyslet komu daji moc do rukou na ctyri roky .. tahle posledni vlada totiz ukazala, ze lidi potrebovala jen jako vytah k moci a pak uz je prestala poslouchat... Jak tu nekdo psal  on zase prijde Petr Necas s varovanim pred komunisty a se svoji sitovkou .. ostatne uz je vyrabeji...no a Mirek zase nastrci pred sebe Karla, aby nebyl tolik videt .. a budou vykladat neco o tom, kterak se jim podarilo eliminovat cast dluhu ktere jim nechali socani... jen to, ze to vzali u lidi a ze si na to vzali uver, to zamlci .. ty jejich dluhy budou splacet vlady jeste dlouho po nich....

3 0
možnosti
  • Nejčtenější

Írán zaútočil na Izrael. Armáda zachytila většinu střel, pomohli spojenci

13. dubna 2024  20:38,  aktualizováno  14.4 8:54

Sledujeme online Írán vyslal na Izrael desítky bezpilotních letounů a také rakety. Je to odveta za útok na íránský...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Ženu soudí za sex se psem i zneužívání syna a vnuka. Byla to terapie, hájí se

15. dubna 2024  12:28,  aktualizováno  13:33

U Krajského soudu v Ústí nad Labem začalo projednávání případu dlouhodobého sexuálního zneužívání,...

Rusové zničili Ukrajině elektrárnu, Polsko kvůli útokům vyslalo stíhačky

11. dubna 2024  8:15,  aktualizováno  12:37

Sledujeme online Rusko v noci na čtvrtek podniklo rozsáhlý útok na energetickou infrastrukturu ve čtyřech...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Z léta opět do mrazů. V příštím týdnu bude i sněžit, varují meteorologové

11. dubna 2024  16:11

Léto se ještě zdaleka neblíží. Upozorňují na to meteorologové a dodávají, že podle všech modelů do...

Česko bez výjimky, ujištěním navzdory. Co přesně stojí v migračním paktu

19. dubna 2024

Premium Evropská unie schválila migrační pakt a od roku 2026 budou muset jednotlivé státy přijmout svůj díl...

ANALÝZA: Zbožný, prostý, ale silný. Čím Indy tolik uhranul fenomén Módí

19. dubna 2024

Premium Naréndra Módí válcuje Indii jako málokterý jeho předchůdce. Zdá se nezastavitelný, podobně jako...

Prezident Pavel vyzval v americké CNN, aby Kongres schválil pomoc Ukrajině

18. dubna 2024  23:09

Český prezident Petr Pavel Spojené státy, aby schválily podporu pro Ukrajinu. Řekl to v pořadu...

Slovenská sbírka na munici pro Ukrajinu splnila finanční cíl za necelé dva dny

18. dubna 2024  14:40,  aktualizováno  20:53

Zatímco slovenská vláda se pomoci svému ukrajinskému sousedovi zdráhá, slovenští občané už na...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!