Syndrom Kavčích hor

Nyní jsme zahrnování zprávami o tom, že díky záření mobilních telefonů lidem měkne mozek stejně jako po požití hovězího. Vojáci Houfně umírají na Balkánský syndrom nebo syndrom Perského zálivu. Je už načase, abychom popsali syndrom veřejnoprávní neboli nemoc Kavčích hor.

Příznaky jsou jednoznačné. Člověk nakažený touto chorobou ztratí veškerou předvídavost a není schopen hodnotit důsledky svých činů.

Důkazy? Každý na místě nakaženého Hodače by věděl, že musí odejít. Každý na místě nakažené Bobošíkové by si byl jist, že páše profesionální sebevraždu. Stejně jako moderátoři a redaktoři jejího zpravodajství.

Nyní začala nemoc kosit i vzbouřence. Něco tak obludného jako je dosazení vlastního generálního ředitele, přeci nemohl udělat zdravý člověk. Je tedy nadobyčej jasné, že v televizi řádí tajemný syndrom. Nebo tam prostě lidi zblbli.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Nejlepší videa na Revue