Diskuze

Tisíce studentů stávkovaly za dodržování ústavních zvyklostí

Studenti středních i vysokých škol vyšli ve čtvrtek v poledne před budovy škol, kde budou stávkovat za dodržování ústavních zvyklostí. Do stávky se zapojilo přes tři sta škol. Studenti nechtějí, aby byl premiérem trestně stíhaný člověk, ani aby vláda v demisi přijímala důležitá rozhodnutí. Někteří studenti v Praze se po stávce vydali na Pražský hrad a k Národnímu divadlu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J17i19r64i 54F25i16a17l20a

22. 3. 2018 21:32

Vubec mi nevadi, ze ma jinej nazor, ale mozna mel tenhle rozhovor vynechat, vypada to, ze rozumu moc nepobral 8-o

0 0
možnosti

Zajímalo by mne kde v ústavě jsou vyjmenovány "ústavní zvyklosti". Spíše bych řekl že si studentíci zvykli protestovat nebo stávkovat pro nebo proti čemukoliv i pro vlastní hloupost. Který z politiků vlastně tu ústavu a v jakém případě porušil?

0 0
možnosti

Okamura musí mít radost. Vypadá to na nějakou vylepšenou formu "přímé odvolatelnosti politiků", podobně jako na Slovensku. Vynechají akorát ty jeho zbytečný referenda.

1 0
možnosti

Tak studenti protestovali stávkou za dodržování ústavních zvyklostí?;-O Tak to mohli vymyslet jedině hlavy z TOP 09 a "kavárníci" ve tři hodiny ráno;-D

1 1
možnosti

;))) Nejlepsi je ten radobyaktivista na tom podiu hned v tom uvodnim videu: "..a ten power, ktery vznikl u jednoho stolu v jedne prazske kavarne..;)))" Ted borec zabil hned v uvodu;)))

1 0
možnosti

Studenti nevědí co bylo v únoru 1948 a neznají podobná data z historie ale stávkují za dodržování ústavních zvyklostí, těžko vědí, co že to ony jsou, to neznají ani politici, takže je to hraná fraška bez obsahu, podle jakých si not, jen znát skladatele.

1 0
možnosti

Tady nikdo nedodržuje psané zákony, dopravní předpisy a pod. a proč potom nějaké nepsané zvyklosti?

1 1
možnosti

A asi by také stávkovali za zrušení maturity, za zrušení matematiky, za povolení konopí, za zrušení voj.služby atd atd! Příště by"demokratický blok" mohl do akce zapojit i školky a věznice!!!

Je třeba v nejkratší době udělat pořádek s řediteli škol kteří chápou studentská přání! ;-(;-D!!

1 0
možnosti

O voličích tam nepíšu ani slovo, nauč se číst.

0 0
možnosti

Naucte se psat, at uz odpovidate komukoli ... ;-D

0 0
možnosti

Asi by jim měli jejich učitelé vysvětlit,že dokud není člověk pravoplatně odsouzen k jakému koliv trestu soudem je na něj pohlíženo jako na osobu bezúhonou!

3 0
možnosti

Ústava = zákony ne zvyklosti!

2 0
možnosti