náhledy
Čeští vojáci v polní jídelně. Dávky BDPI se fasují zejména při výcviku, nebo na misích. Tam, kde běžné stravování chybí.
Autor: ČTK
Oběd v podobě ryby, salátu z čočky a krup Kateřině Cajthamlové chutnal. Nedostatky vidí v objemu ryby.
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Instantní kaše po zalití horkou vodou chutnala odbornici na výživu zřejmě nejvíc. Překvapivě.
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Kaše chutnala, ale instantnímu nápoji, křehkým plátkům, čokoládě, či sušenkám by se odbornice na stravování vymezila. Chápe ale, pokud se tato jídla nekonzumují denně, že je možné díky nim nahradit pestrou a vydatnou stravu.
Autor: Radek Vebr, MAFRA
MUDr. Kateřina Cajthamlová, internistka, odbornice na výživu a psychoterapeutka otestovala bojové potravinové dávky, které fasují čeští vojáci. Chuť jí překvapila.
Autor: Radek Vebr, MAFRA
Za nevábně vypadajícím obsahem se skrývá poměrně chutná ryba s luštěninou.
Autor: Radek Vebr, MAFRA