Diskuze

Hnilička už není poslanec, v čele Národní sportovní agentury má podporu ANO

Jen rezignace Milana Hniličky na poslanecký mandát nestačí, měl by skončit i v čele Národní sportovní agentury, říkali v úterý mnozí opoziční poslanci, ANO ho ale podrželo. Hnilička tak v úterý skončil jen jako poslanec za ANO poté, co se zúčastnil oslavy v hotelu v Teplicích, která se uskutečnila v rozporu s opatřeními proti šíření koronaviru.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Má podporu tzv. sporovců, protože jim sype a kromě toho, sport je v Česku synonymem korupce, podvodů a nečestného jednání, takže je jasné, že jej podpořili. Sví svému.

0 0
možnosti

Hnilička by měl vysmahnout a to hodně rychle.

0 0
možnosti

R87a94d30e31k 72N57o32v66a39k

26. 1. 2021 19:30

Koryta, koryta, KORYTA

0 0
možnosti

Pane hničubko nejste chlap ale co čekat od kobliháře...

0 0
možnosti

Vzhledem k tomu, že vládní restrikce jsou slušně řečeno k ničemu, tak to, že se na ně Hnilička a spol skupinově vykašlali, považuji za pozitivní. Teď je třeba ještě to stvrdit oficiálně ať můžeme všichni zase normálně žít.

0 0
možnosti

Můj kluk nesmí hrát hokej, ale Hnilička chlastat může. Král je taky pĕkny vykuk

0 0
možnosti

Jak správně řekl Faltýnek, Hnilička má jako ředitel NSA jejich plnou důvěru. Bodejť by ne, NSA má rozdělit šest mld. a to dělení bylo, třeba zrovna v Teplicích řádně předjednáno.:-)

0 0
možnosti

A koho důvěru má Faltýnek, jen Andrej na něj nestačí a je na něj slabý... Že se nestyděj, Babiš požadovat odstoupení , když si nevyřešil Faltýnka, A Faltýnek když má máslo na hlavě

0 0
možnosti

Babiš si pod sebou podřízl větev i celé ANO.

1 0
možnosti
Foto

R50o90m74a13n 44W92o44p69a92t

26. 1. 2021 18:28

Tak podle zákona o podpoře sportu zde není důvod pro odvolání z čela NSA. Pro jeho vlastní žádost z důvodů morálních 100%. Také by bylo logické, kdyby požádal právě o to (je v podstatě úředník a nabobsky porušil vládní opatření) a naopak zůstal poslancem (má mandát od voličů a k nim i odpovědnost). Jasně dává přednost kohoutku penězovodu a rukám, co se vzájemně myjí. Prostě je dobré mít od všeho klíče a kámošům je občas půjčit...來

0 0
možnosti

Vyhodit ještě Hniličku, to už by Havlíček musel řídit úplně vše

0 0
možnosti