náhledy
Višně, tvaroh, bazalka. (27. července 2022)
Autor: Instagram Restaurant ESSENS
Hovězí oháňka a libeček. (12. července 2022)
Autor: Instagram Restaurant ESSENS
Pstruh, bez, borůvka. (17. června 2022)
Autor: Instagram Restaurant ESSENS
Vypěstovaný pórek ze zahrádky. (2. června 2022)
Autor: Instagram Restaurant ESSENS
Tým restaurantu ESSENS. (27. května 2022)
Autor: Instagram Restaurant ESSENS
Šéfkuchař Otto Vašák připravuje pokrm, který je součástí degustačního menu. (7. května 2022)
Autor: Instagram Restaurant ESSENS
Speciální velikonoční menu. (18. dubna 2022)
Autor: Instagram Restaurant ESSENS
V restaurantu se používají pouze české suroviny z nejbližšího okolí nebo vlastní zahrádky, díky které je možné pěstovat ovoce i zeleninu v nejvyšší kvalitě. (2. června 2022)
Autor: Instagram Restaurant ESSENS
Na každém detailu u pokrmu záleží. (26. června 2021)
Autor: Instagram Restaurant ESSENS
Domácí zavařeniny ze sezónních surovin. Vše se nakládá a zavařuje pro následné celoroční využití v kuchyni. (20. června 2021)
Autor: Instagram Restaurant ESSENS
Otto Vašák, šéfkuchař restaurantu Essens v Lednicko-Valtickém areálu. (11. července 2022)
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Šéfkuchař Otto Vašák z restaurantu Essens v Lednicko-Valtickém areálu. (11. července 2022)
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Šéfkuchař Otto Vašák z restaurantu Essens v Lednicko-Valtickém areálu. (11. července 2022)
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Otto Vašák, šéfkuchař restaurantu Essens v Lednicko-Valtickém areálu. (11. července 2022)
Autor: Petr Kozlík, MAFRA