Diskuze

Město zahlcené sociálně slabými. Lidé se zde bojí dát děti do školy

Do základní školy v Rotavě v Krušných horách loni do první třídy nastoupily jen děti z romských či sociálně slabých rodin. Všechny ostatní dali rodiče do škol v okolí. Důvod?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

... v Brně je jedna velmi dobrá firma - "PAŘEZ" ( Deratizace, Dezinfekce, Dezinsekce)... mohla by pomoci...R^

1 0
možnosti
Foto

Stát nefunguje jako firma. Ve firmě utratíte za nějaké řešení X peněz, a když to řešení nefunguje, tak vymyslíte jiné řešení. Stát za inkluzi cikánů utrácí ohromné peníze, když za 5 let zjistí, že to nefunguje, tak utratí mnohem víc peněz a za dalších 5 let znova. Přitom je jasné, že i kdybychom cikánům rozdali celý státní rozpočet, tak se v jejich myšlení nezmění vůbec nic, pořád by dělali bordel, pořád by byli blbí jak tatra bláta, a stejně by všechny peníze prochlastali, prohráli v automatech a týden před výplatou dávek by neměli ani korunu. Taková je jejich mentalita.

Chtělo by to najít nějaké lepší řešení, jak se s nimi vypořádat. Třeba každému z nich zaplatit jednorázovou částku, on by se vzdal všech budoucích nároků na jakékoliv dávky a odstěhoval by se do Německa, tam mezi podobný odpad zapadnou.

8 0
možnosti
Foto

Mohu zde otevrene napsat k cemu je dobra Agentura pro socialni zaclenovani? No nemohu :(

5 0
možnosti

Nakonec vznikne čistě cikánské město a konecne tam zavládne raj na Zemi. Tak je to správné. Vynikne cikanska intwligence - lekari, pravnici, ... žádná diskriminace a rasizmus.

10 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti

Ten poslední odstavec podle mě dokazuje, že celá ta Agentura pro sociální začleňování je úplně k ničemu, protože když se za poslední roky počet ghett a lidí v nich žijících zdvojnásobil, tak asi nic pořádně nedělala.

10 0
možnosti

P10e57t93r 38P88a22ž28o59u25t

18. 1. 2020 15:48

Celá tahle idea míchání různých menšin a příjmových skupin je nerealistická. Pokud někdo nemá základní společenské návyky nejsem schopen ani ochoten ho trpět ve svém okolí. To samé platí v porovnání vztahu dělníka a investičního bankéře, ve většině případů si nemají co říct protože jejich zájmy a priority jsou si naprosto vzdálené. Je možné spolu vést rozhovor a držet se společenských konvenci protože obě strany chápou základy etikety a vystupování ve společnosti. Nevidím sebemenší důvod proč bych měl chtít aby mi můj potomek studoval společně se sociálně slabými a společensky vyloučenými osobami a já měl komunikovat s jejich rodiči na třídních schůzkách. Žádný benefit z toho pro mě nevyplývá, ale problémů celkem dost.

12 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
3 1
možnosti

V46i25l 77P16u52l22m30a82n

18. 1. 2020 13:24

Prostě, tady je jasný vzkaz politikům, Češi cikány nesnáší a nechtějí je. Zbytečně se zamlčuje, upravuje a lže o cikánech, cikány Češi nechtějí, vědí to všichni, ale se dál lže, cikáni v drtivé většině nepracují a mají oproti Čechům obrovsky větší kriminalitu. Pokud budou parazitovat a budou se valit na jejich žití desítky miliard z daní českých pracujících

občanů, tak cikáni budou nechtěli a nenáviděni. To je fakt ani vymazání mého příspěvku nic na tom nezmění.

7 2
možnosti

Sorry, nechtěl jsem dát mínus ani plus. To mínus jsem vám dal hned při čtení první věty, protože tak to není, Čechům nevadí cikáni, kteří pracují, a u některých se ani jejich romská národnost nepozná.

Čechům vadí cikáni, protože většinou nepracují, mají vyšší kriminalitu a dělají nepořádek ve svém okolí.

3 0
možnosti

Tady je jediné řešení, oželet ztráty a stěhovat se jinam.

Gheta je to jediné co funguje, společně bydlet mohou jen lidé na srovnatelné kulturní a sociální úrovni, nebo ono snad někde ve světě se podařilo najít jiné řešení.?8-o, viz Francie, Švédsko, Německo, všude mají muslimská gheta kam i policie vstupuje nerada, v USA zase černošská gheta.

I bolševici u nás už dělali velké experimenty s integrací, např. slovenské sídliště Luník, tam dostávali byty vojáci a policisté a mezi ně dávali rodiny z romských osad s tím, že vojáci a policisté je usměrní, nepodařilo se, vojáci a policisté zdrhli a jak dnes vypadá sídliště Luník, to si může každý prohlédnout na internetu. Rv

12 0
možnosti

Zajimavý jsou ty texty na transparentech, to by takhle dohromady cikán nikdy nedal! Která organizace jim to asi pomohla?

6 0
možnosti

Segregace je nutná. S některými si neporadíte nikdy. Na Slovensku akceptovali model osad, kde tito žijí po svém. Stát jim zasílá výpalné a hlídá je. Integrace za 30 let zkrachovala.

15 0
možnosti