Diskuze

Dojemná záchrana? Nikoliv. MF DNES odhalila síť černého byznysu se psy

Líbivá záchrana psů z nevhodných podmínek je skvělý byznys. Na jeho financování se podílí česká i německá veřejnost. Tím, že skáče na lživé příběhy a přispívá nemalé částky. Spolkům stačí jediné: sehnat psa z množírny, nezvládnutého chovu či romského ghetta.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Velkej bič a malej dvůr. Ostatky Danuše H. a jí podobných skrmit na krokodýlí farmě. ;-€;-€;-€

0 0
možnosti
Foto

No, co je na tom nového, kšefty se psy je starý jako lidstvo samo. Jste nečetli Švejka od Haška. Čímpak se pan Josef Švejk živil?

1 0
možnosti

K tomu lze napsat jen toto...

Lidi myslete a kupujte psy jen s papiry puvodu. Pokud papiry puvodu nechcete, adoptujte z legalniho utulku, psu je tam spousta..

Koupenim psa bez PP proste podporujete hnusny byznys s utrpenim nemych tvari :-( kazdy "chov" bez PP je mnozirna...

4 2
možnosti

chtěla bych se zeptat, proč prodej štěněte z vesnice je "hnusny byznys s utrpenim nemych tvari", zatímco prodej štěněte z registrované chovné stanice je košer?

1 0
možnosti

Osobně mám z článku hodně nepříjemný pocit. Věřím, že je to pravda, že se skutečně najde hyena, která kšeft s množením psů povýší na druhou a pod záminkou záchrany psů z množíren páchá ještě daleko větší svinstvo. Ale proboha proč se tady mluví za všechny? Takhle to vypadá, že všechny spolky zachraňující psy jsou stejní podvodníci. Už ten podtitulek s množným číslem "Spolkům stačí jediné: Sehnat psa z množírny..." Osobně znám lidi z několika spolků, kteří se zabývají záchranou psů a můžu s čistým svědomím prohlásit, že to dělají pouze pro ty psy, aby zbytek svého života dožili s lidmi, kteří je mají rádi a dávají jim péči. Investigativní novinařina paní Vaníčkové a paní Zahradnické je teď staví na stejnou úroveň množírnám a všem těm proti kterým bojují. To se vážně nestydíte? Možná Vám ten článek zaplatil složenky, ale to, co jste udělaly je špína nejhoršího kalibru.

2 1
možnosti
Foto

Prostě investigativní novinařina na úrovni Blesku. Bohužel, ani paní Vaníčková a ani paní Zahradnická se nezastydí co by se za nehet vešlo......

0 1
možnosti
Foto

Trochu se mi nelíbí, že odhalí podvodný jeden konkrétní spolek,ale za podvodné označí rovnou všechny.

2 1
možnosti

tak to je. Stejně jako když odhalí jednoho špatného chovatele štěnat za účelem prodeje = množírna , a jsou špatní všichni.

1 0
možnosti

Jako správný detektiv jsem kliknul na živnostenský rejstřík a hned na mě vypadlo celé jméno zakladatelky spolku - Danuše Herpe Jungmannová. Věřím, že pravé jméno by se nemělo utajovat, pokud si autorka článku stojí za svým.

9 0
možnosti

lidé by měli chtít k zakoupenému psovi (či darovanému do adopce s drahým příspěvkem na útulek) osvědčení soukromého veterináře, klasicky zapsané do očkovacího průkazu. Když má pes mikročip, a když je to existující veterinář zapsaný ve veterinární komoře, mělo by to být bezpečné z hlediska zdraví psa. Nebrat od chovatele či z útulku, který není schopen psa vzít před prodejem k veterináři.

1 0
možnosti

Tento článek by neměl být v placené sekci. Málokdo si ho zaplatí bohužel.

10 0
možnosti

Naopak mě tohle přišel po dlouhé době jako článek, který si zaplacení zaslouží.

1 0
možnosti

J53a25n 15K80r37p58e33c

26. 2. 2020 3:58

je to marne. lidska hloupost a naivita jsou nekonecne. jeste by bylo na svatek kdyby to bylo o jen o zviratech. fejsbuky a jine buky jsou vytapetovane sbirkama na deti s tou ci onou vzacnou chorobou, tklive pribehy jaci jsou to bojovnici a jak jim draha lecba v zahranici muze zachranit zivot jak jde o cas. zalozi si sbirku a nechaji naivni a hloupe lidi calovat. jedna takova sbirka tapetovala s mirnymi odstupy jistou fejsbukovou skupinu zhruba 3 roky. myslim ze nedavno jsem ji zahledl znova.

na profilu ma fotky z dovolene a udajne detatko mezitim o roky starsi skotaci s mamcou. a sbirka jede. lidi prispivaji. ani nemeni fotky, popisek, vek. sbirka zalozena na nejakem serveru a samozrejme bez overeni. kdyz na to upozornite, tak nez to staci dotycna smazat tak vam prispevku chtivi nebo ti co uz prispeli jeste vynadaji do bezbozneho hulvata atp. lidi chteji byt klamani, chteji mit dobry pocit a citit se lepsi nez ostatni. a autori takovych sbirek to dobre vedi. oni vi ktera sorta lidi zaplati a ktera ne. jestli najdu odkaz na tu sbirku tak to linknu. nicmene asi kazdy uz se s necim podobnym setkal.

blbe je ze to poskozuje sbirky ktere jsou seriozni.

africky princ s dedictvim, americky general z afghanistanu co mu na celnici zadrzeli bohatstvi, auto poslane prepravni sluzbou atp. kazdy prece zna. ale stejne se i po tolika letech najde dost lidi kteri sami sebe presvedci, ze tentokrat je to doopravdy.

13 0
možnosti