Diskuze

SPD kritizuje „parazity", její poslanec vydělává na byznysu s chudobou

Strana SPD Tomia Okamury sice příjemce dávek označuje za parazity, její nově zvolený poslanec Lubomír Volný však vydělává na nouzi romských rodin závislých na příspěvcích na bydlení. Politik jim draze pronajímá dva zchátralé domy v Ostravě. „Měsíčně platíme dvanáct tisíc korun,“ říká jedna z nájemnic. Stejně velký městský byt lze pronajmout za tři tisíce.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Parta přeběhlíků a vykuku drbe stát ( potažmo nás občany)přes nepřspusobive aby měli na volební kampaň,tak tomu se říká Přima Demokracie

4 1
možnosti

P91e98t75r 19B46á69č48a

1. 11. 2017 21:50

Ty penize nejsou jejich, takze ve vysledku je to uplne jedno :-P

0 0
možnosti
Foto

SPD je jedinou demokratickou stranou v PS.[>-] A média se moc bojí že lidem konečně dojde že jsou manipulováni,Viděl snad někdo pomlouvačný či hanlivý článek o A.Babišovi nebo I.Bartošovi ? Nene nikde nic. Vysvětlovat proč asi nemusím. :-)

2 14
možnosti

Mně nemusíš vysvětlovat vůbec nic, Hano. Máš stopro pravdu a moje sympatie.

3 8
možnosti

Nikomu nic nebrání si dát svých 200 tisíc půjčit si 1,8 milionu hypotéku. Koupit si byt v levnější lokalitě. A pronajímat tento byt problémovým lidem za menší částku než těch "zlodějských" 10 tisíc Kč.

Za 30 let bude barák váš a ještě pomůžete problémovým lidem v nouzy.

;-O;-O;-O;-O;-O;-O;-O

1 12
možnosti

Místo toho aby jste osočovali někoho, kdo pro tyto lidi něco dělá, alespoň za těch 10tisíc měsíčně.

!!

0 12
možnosti

V58a89š34e89k 32Ř49í78h77a

1. 11. 2017 18:48

;-D;-D;-D;-D A už to začíná Bureš už zaúkoloval novináře aby našli špínu na nejbližší konkurenci.

Přitom na normálních novinách by se řešila stupidita Burešovo jednání když sestavuje vládu, pro kterou nemá ve sněmovně podporu. Nikde není ani věta o tom, že takováto vláda je v podstatě nefunkčním bordelem, kde ministři budou jen brát vysoké platy a nebudou dělat vůbec nic.

1 0
možnosti

Pane Josefe Nováku (22254), je věčná škoda, že je diskuze anonymní.

Protože až by Vás někdo zažaloval za nepodložené tvrzení o zloději a Vy jste od soudu odtáhl s ostudou a pořádnou pokutou, tak by zde podobných hrdinů ubylo.

Důvod proč tomu tak není je patrně ten, že by se diskuze omezila na zlomek a to je z pohledu redakčního výdělku nežádoucí.

0 8
možnosti

Něco k tématu trolle?

5 0
možnosti

O co tady jde? Ten pán se pouze chová tržně. Pokud kdokoliv pronajímá byty a nájemci mu dobrovolně platí, proč do toho iDnes vrtá?

Byli to poslanci ODS, kdo před lety prosadil sociální dávky na bydlení v nepřiměřeně vysoké výši. Ví se že je to špatně, ví se že na tom bohatnou majitelé ubytoven, ale nikdo proti tomu nic nedělá.

4 7
možnosti

Byli to poslanci ČSSD

2 1
možnosti

Za byt 3+1 o standardní velikosti a se standardním vybavením se v Ostravě platí běžně kolem 10 tisíc korun. V lokalitě, jako je ta v Přívozu, by to vzhledem k její pověsti a lidem, kteří tam žijí, mělo být o 20 až 30 procent méně,“ míní Zdeněk Rolák z ostravské Comfort reality.

Zdroj: https://zpravy.idnes.cz/poslanec-spd-lubomir-volny-pronajem-domy-chudoba-fbv-/domaci.aspx?c=A171031_215758_domaci_jj

... Rolák by měl být obviněn z rasové dyškredytace...!!!

0 1
možnosti

Když jich je v jednom bytě 10 a je to i s energiemi a vodou, je to v podstatě sociální nájemné.

3 0
možnosti

Vždyť ano. A o tom to celé je....

0 0
možnosti
Foto

Měli by použít taktiku "za to může Kalúsek" a najít toho parchanta, kterej ten zákon vymyslel a hodit to na něj.

0 0
možnosti

Za to mohou lidé z ČSSD

1 0
možnosti