Poslanec v nemocnici

Poslanec v nemocnici | foto: FB: Jiří Dolejš

Komunistický poslanec Jiří Dolejš leží s covidem v nemocnici na kyslíku

  • 516
Poslanec Jiří Dolejš je na kyslíku v nemocnici. Má covid. Sám o tom informoval na sociální síti. „Ležím s kyslíkem a bojuji,“ napsal pod zveřejněné fotografie, na nichž má nasazenou masku s kyslíkem.

„Kdo vydrží do očkování, bude to mít za sebou. Mne to po roce přeci jen chytlo. S dýchacími problémy jsem šel na testy a nic. Ale plíce už byly chycené. Takže ležím s kyslíkem a bojuji,“ informoval komunista Dolejš o nákaze koronavirem. Poslanec Dolejš byl ze Sněmovny omluven již od úterý.

Lidé mu pod příspěvkem vyjadřují podporu a přejí brzké uzdravení. „Držím Vám palce milý politický protivníku,“ podpořil poslance Ivo Z. K němu se přidávají i politici, nejen z KSČM, ale i z jiných stran.

Třeba poslanec ČSSD a starosta Náchoda Jan Birke, který sám nedávno covid prodělal a také ležel v nemocnici. „Jirko vím co to je. Musíš bojovat,“ podpořil poslance kolega Birke. 

„Nikdo si nezaslouží ten virus. Držím palce, uzdravte se!,“ vyjádřil podporu pirátský europoslanec Mikuláš Peksa. A přidal se i bývalý europoslanec za ČSSD Libor Rouček: „Drž se!”

Vzkaz na Facebooku zanechal poslanci KSČM také mluvčí prezidenta Miloše Zemana Jiří Ovčáček: „Držím palce, ať jste brzy zdráv. Hlavně žádné chmury, tahle bitva si žádá silnou mysl - a bude vyhráno!“

Poslanec Petr Venhoda z ANO Dolejšovi vzkázal: „Ať jste brzo fit, kolego.” A zprávu v diskusi pod statusem zanechal i předseda poslaneckého klubu KDU-ČSL Jan Bartošek: „Přeji brzké uzdravení Jirko.”

Noste roušky, vyzval Vondráček. Správný pionýr vždy připraven, opáčil Dolejš:

17. června 2020


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video