Diskuze

Noci budou v závěru týdne mrazivé, přes den ale až šest stupňů nad nulou

Ve zbytku tohoto týdne nás podle meteorologů bude nadále provázet mrazivé počasí a to hlavně v noci. Předpověď varuje před zvýšenou možností výskytu námraz. Místy bude pršet, na horách se čeká nový sníh. Denní teploty se budou pohybovat okolo šesti stupňů Celsia, noční teploty klesnou ale až k šesti stupňům pod nulou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ES

E84d66a 45S62t34á31r29e58k

2. 1. 2020 12:41

No... léto bude opravdu zajímavé. Za listopad a prosinec spadlo u nás na JV Moravě cca 50mm srážek a výhled je docela nepříznivý, stejně tak jako aktuální stav sněhu na horách... Nevím co s námi bude.

0 0
možnosti
GK

Dnes Jizerka prizemni mraz -21°C ale ta vyhlidka v clanku viz "Nejvyšší denní teploty 0 až 4 °C, postupně 3 až 8 °C." to jsou spis teploty na brezen a ne na 1 dekadu ledna. A vyhlidky na srazky defakto nula, nula nic. A na horach, aspon Jizerskych a Sumava spis pocukrovano nez snih. Nebude snih nebude voda. Kurovec bude mit hody. A az ty stromy vykacime nebude uz co by zadrzelo vodu ani od jara do podzima. Ze stredni Evropy se pomalu stane step a pozdeji polopoust kde bydlet bude znamenat boj o hole preziti. Krasny vyhlidky

1 0
možnosti
KH

to je zas zima leda tak na pelhřimov

0 0
možnosti