Diskuze

Ať Zeman poví, zda bude premiérem nejsilnější, nebo kdo má 101, chce Bartoš

Šéf Pirátů Ivan Bartoš si chce domluvit s prezidentem Milošem Zemanem schůzku. Zajímá ho jeho názor, jak se má podle něj řešit schodek rozpočtu a jak bude Zeman postupovat při výběru premiéra po volbách do Sněmovny. Zda dá šanci lídrovi strany, která bude mít sama nejvíc křesel, nebo tomu, kdo sežene podporu 101 a více poslanců.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

A už se nám tu opět objevuje stojednička. Myrka by mohla povykládat...

1 0
možnosti
KN

Plné Staroměstské náměstí bez roušek a rozestupů. A co Hřibovo městapo?Už zasahuje;-D;-D?

0 0
možnosti
RC

Snad Hamackova policie, ne?

0 0
možnosti
JL

J63a26n 14L58u97t27i27c

10. 1. 2021 11:59

Smažka se mýlí,nic sestavovat nebude.Protože Pražáci už vědí,co by je čekalo jako od Hřiba,tak si mohou Piráti tu Prahu odepsat,konečně!

1 2
možnosti
RZ

Šéf Pirátů Ivan Bartoš si chce domluvit s prezidentem Milošem Zemanem schůzku. Zajímá ho jeho názor, jak se má podle něj řešit schodek rozpočtu ...

A neměl by náhodou politik přijít za panem prezidentem s návrhem řešení a tam si ho nechat posvětit či připomínkovat? Prezident není od toho, aby diktoval, jak se co bude dělat.

No, pan Dred asi neví, co dělat, tak si objednává konzultaci.

1 0
možnosti
JU

"Stojedničku" máte natrénované již z regionálních voleb a z těchto voleb jste udělali naprostou zbytečnost!Vítěz voleb je vítěz,vše ostatní podvod na voličích!Rv

0 2
možnosti
RC

Takze se mel v roce 1935 stat premierem vitez volbe Konrad Henlein ze Sudetendeutsche party, ktery vyhral s 15%???

0 0
možnosti
FE

Bartoš by se neměl zajímat o to, co se ho netýká a nikdy týkat nebude

2 0
možnosti
Foto

Pokud přijde Bartoš s receptem, který marně hledá celá Evropa, na řešení problémů s kovidem, tak mu Zeman jistě bude fandit. Pokud ne, tak ho starý zkušený, byť sotva lezoucí, politický matador nejspíš zklame.

1 0
možnosti
RZ

Spíš zakousne.

Překoná zneuctění trapáka Sobotky :)))

1 0
možnosti
KN

Bartoš je mazaný, jde se zeptat Zemana a pokud mu Miloš řekne, že pověří toho kdo sežene 101 hlasů tak bude forzírovat kamarádšoft se Stanařema, a pokud že to Miloš dá nejsilnější straně, tak smlouva nesmlouva vysosá těm trempíkům voličskou základnu:-/!

Ale ptám se, zda není nestátnické se jet ptát na názor někoho, kdo sám prohlašuje, že jen idiot názor nemění;-D!

Ivoši přemýšlej;-)!

1 0
možnosti
JL

J13a65n 42L41u10k28á97š

10. 1. 2021 11:17

Bartos zapomnel, ze k prezidentovi se nechodi, u prezidenta se o schuzku zada a prezident si vas na ni musi pozvat.

IMHO Ivanka vubec neprijme, uz jen kvuli tomu suverennimu vyjadrovani "Hodlam se prezidenta zeptat ..."

2 0
možnosti
JM

a hele. Bartoš se cítí být velkým šéfem.

Připomeňte mu někdo anglické přísloví The bigger fool, the bigger fall. Česky by se dalo přeložit jako Po větší blbosti příjde větší pád.

0 0
možnosti

Nejedlý s Mynářem prostřednictvím Zemana jmenuji toho, koho budou moci nejvíce ovlivňovat. Tedy nejraději vítěze bez většiny potažmo úřednickou vládu.

2 4
možnosti
SK

Nu, v tom případě bude porušena ústava ČR !!R^ A pošlapány záruky občanů ČR R^;-D. Zkuste si přečíst zákon o volbách a výsledku voleb . Pokud by jste měl SŠ pravdu - byl by to podnět pro MV !! Proto také od roku 1990 , je možné požádat o přepočítání volebních lístků volebních okrsků s notářským podpisem. ČR je rozhodně v počtu obyvatel početným státem s občany staršími osmnácti let. MV uděluje licenci stranám a hnutím jež mají více jak xy členskou základnu starší osmnácti let. Pokud si spočítáte počty politických stran a hnutí kandidujících ve volbách - tak opět platí co čech to předseda a straník. IB jako kandidát na premiera by si při svém dosaženém vzdělání měl přečíst a seznámit se s volebním řádem a s povolebním rozdělením řízení státu ČR !!R^

0 0
možnosti