Diskuze

Dostaveníčko si dává nenávist, tvrdí Zemanův mluvčí o akcích k 17. listopadu

Prezident Miloš Zeman si výročí událostí roku 1989, které vedly k pádu komunistického režimu, připomene podle mluvčího Jiřího Ovčáčka v tiché vzpomínce. Ovčáček ale zveřejnil na Facebooku video, v němž tvrdí, že o víkendu, kdy se konají vzpomínkové akce k třicátému výročí listopadu 1989, si v Praze dává dostaveníčko nenávist.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Panebože TO JE KAŠPAR!

To je přesně ten typ (a styl projevu) - kdy mu NEVĚŘÍM ANI NOS MEZI OČÍMA!

Ty NAARANŽOVANÉ FOTOGRAFIE!

A co ten PSACÍ STROJ, KRISTEPANE ???

Pane bože - DO ČEHOS TO DUŠI DAL?!

:-(

1 0
možnosti

Mimochodem: Jaká NENÁVIST? V životě jsem neviděl TOLIK ROZESMÁTÝCH TVÁŘÍ!

Zato u Ovčáčka a Zemana jsem upřímný úsměv neviděl ani jednou.

Snad jen JÍZLIVÝ ŠKLEB... ;-(

0 0
možnosti

Ovčáček má z části pravdu, ale jen opravdu z části. Je dobře, že pan prezident na Letnou nepůjde, protože té nenávisti by tam bylo již přespříliš a potkaly by se tam nanávisti dvě. Ta zemanovská a ta chvilkařská. Oběma skupinám chybí zdravý rozum.

0 5
možnosti

Tak jsem si rychle prolétla dosavadní diskuzi a mohu konstatovat jen jediné - nebýt známých "rozjížděčů" (mmch jsou to vesměs ti, kteří mě už mnoho let permanentně udávají), tak by po těch zoufalých a ubohých pindech ambiciózní nuly (která jenom bůhvíproč sama pasovala do trapné role zástupce prezidenta ČR pro věci veškeré, a tím, že se usalašila na postu mluvčího prezidenta ČR, automaticky dosáhla úspěšně na titul "ještě větší ... než jsme doufali") neštěkl ani pes...:-)

2 0
možnosti

P49e56t84r 77A98n92g43e52r

13. 11. 2019 11:37

Svazák a redaktor komunistických novin se chová, jako by byl přinejmenším viceprezidentem...;-D Je to trapné, je to trapné, je to trapné.

7 0
možnosti

Milion chvilek pro mimoně!! Samozvanci vedle ztroskotanců? Přijdou i "umělci", vstup zdarma!!:-):-):-)

2 7
možnosti

... Gratuluji Vám. Skutečně slovník Rudého práva, či ještě lépe - Dikobrazu...

Už chybí jen "Vrazi z Vólstrítu" ... :-P

0 0
možnosti

Ovčáčkova multimediální instalace, nemám slušných slov...

4 0
možnosti

pamětníků okupace a vraždění obyvatelstva německými fašisty v zájmu německých koncernů a světových bank rapidně ubývá. Za pár let bude splněn plán zapomenou na ty vrahy a jedinými okupanty nazývat Rusáky, ačkoliv tu tu hlídali Ukrajci včetně jejich nejvyššího komisaře Brežněva.

Stejně tak bude zobrazován 17.listopad. Chatristé v čele průvodu, na barikádách, volící nového prezidenta, v pozadí davy studentů se známými tvářemi budoucích vyvolených. Dokonce i Vůdce M & M bude k zahlédnutí....

2 7
možnosti

I28v74a60n 43J36i41r45e68š

13. 11. 2019 0:31

A jedna z velkých legrací je ten do očí bijící rozpor - za komunistů mohly studovat jenom děti komunistů - studenti vyvolali revoluci proti komunistům.

4 2
možnosti
Foto

Ovčáček zapomněl zmínit fakt, že hlavní ohnisko nenávisti se nachází na Pražském hradě..

Nevšiml si, že před chvílí slovenská prezidentka položila kytici na Národní třídě, sklidila potlesk a popovídala si s obyčejnými lidmi, zatímco český prezident je zalezlý se svými nohsledy ve vojenském prostoru, který během pár let vytvořili ze sídla českých králů..

8 2
možnosti

Ovčáček s Havlem na stole? To je asi jako kdyby měl Husák na stole Havla.

8 0
možnosti

Tato diskuse se již od počátku zvrhla ve stoku urážek ze strany "havloidfans", což je pro tuto víceméně minoritní skupinku našich spoluobčanů vskutku symptomatické.

3 9
možnosti

jaké urážky, vždyt to je pravda. Pouhé nazývání věcí pravými jmény, po němž voláte.

6 0
možnosti