Diskuze

První na místě krveprolití. Okolnosti neřešíme, jen pomáháme, líčí záchranář

Mezi šesti záchranáři, kteří se v úterý ráno dostali jako první k obětem ostravského střelce, byl i lékař David Holeš. „My jsme profesionálové, kteří neřeší příčinu a okolnosti úmrtí či zranění člověka. Jsme připravení a trénovaní na různé situace. Postupovali jsme tedy přesně podle naučeného plánu,“ říká.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Obligatni otazka pro mistni antimuslimskou selanku. Byl slusny a zdravil?

1 2
možnosti
VV

Vrah si zbraň OPATŘÍ KDYKOLIV. To je dané a nikdo tomu nezabrání. Povídám NIKDO !!

A teď je na vás kdo z vás chce stát jak to nebohé zvíře a čekat )I S RODINOU) na tu ránu z milosti. Žiji v USA 34 let. Zbraň jsem použil jen jednou. Jenže ve svobodné zemi každého chrání zákon. Stát. Než se sem dostane policie, je vyřízeno. Mám 3 krátké zbraně.

0 6
možnosti
DR

A to i do nemocnice si je berete?

2 0
možnosti
VV

Do nemocnice měl zavítat Evropský komisař aby střelci domluvil. EU podobně jako Sovětský Svaz a komunistické Československo si nepřeje mít vyzbrojené obyvatelstvo. Ještě by mohli lidé zbraně použít proti té novodobé monarchii.

Pěkně čekat jak to boží hovádko na svoji jistě zaslouženou dávku munice. Neznám zde v naší ulici jediný dům který není vyzbrojen. Pravda žiju trochu z ruky.

0 1
možnosti
Foto

aha.. u nás po roce 1948 bylo mezi lidmi zbraní mraky a mraky... a co jako? nic... jsem rád, že žiji v česku, kde stále 95% obyvatel necítí potřebu se ozbrojovat... americká cesta je už dost profláklá z médií ohledně masových vrahů, což je ovšem jenom špička ledovce, že?

0 0
možnosti
VV

Že by tomu někdo v Čechách věřil?

Vždyť s přece střílí JEN v USA protože tam je "divoký západ"

Něco podobného se NEMŮŽE stát v tak kulturní zemi jako je Česko.

0 2
možnosti
MK

M73i80l73a53n 44K48a50s76a73l

11. 12. 2019 11:11

Mám vytáhnout statistiky, nebo zmizíš sám?

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti

V nemocnici by se měli lidé léčit a ne střílet. ;-(

0 0
možnosti
JN

Je to frajer. Diky.

0 0
možnosti
KN

Skoda že nebyl na místě nekdo s legálně drženou zbraní nebo aspon s nožem po ruce, mrtvých mohlo být méňě :-(.

0 1
možnosti
VV

v Čechách? s legálně drženou zbraní?

Pán je při smyslech?

0 1
možnosti
JB

A máme tu príklad prečo je snaha EÚ na obmedzovanie legálnych zbraní absolútne zbytočná. Samozrejme mať legálnu zbraň, nie je pre každého. Dlhé roky som vlastnil zbrane na výkon poľovného práva a vlastnil so aj krátku zbraň. Keď na Slovensku vyšiel zákon, ktorý prikazoval povinné psychotesty, bol som rád. Toto je jedine správna cesta ako čo najviac obmedziť riziko takého skutku ako sa stal v Ostrave. Ale ako aj tento prípad jesne ukázal, takéto zločiny sa až na male výnimky páchajú nelegálnymi zbraňami.

Kto chce mať zbraň, tak si ju zabezpečí legálne či nelegálne. Priemerne vzdelaný človek v strojárskom odbore si dokáže strelnú zbraň dokonca aj sám vyrobiť.

10 1
možnosti
Foto

K91a68r33e33l 25R15y37b93á51k

10. 12. 2019 21:18

no to je v naprostém pořádku. stejně, jako se ode mně coby servisáka očekává, že něco opravím, tak očekávám profesionální přístup záchranářů. od toho jsou a od toho je platíme. bohužel almužnou. tihle lidé by měli mít víc než politici, policajti, úředníci, soudci a jiný odpad společnosti.

8 0
možnosti