Diskuze

Rektoři a několik politiků se ani letos nezúčastní oslav 28. října na Hradě

Rektoři se ani letos nezúčastní oslav státního svátku 28. října na Pražském hradě u příležitosti výročí vzniku samostatného československého státu. Společně položí v sobotu v jedenáct hodin květiny u sochy Tomáše Garrigua Masaryka na Hradčanském náměstí. Postoj rektorů ke slavnostnímu ceremoniálu 28. října je již několik let společný.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...šmarjá! Co budeme dělat??;-D

3 0
možnosti

J48i78ř72í 38N93o53v60á67k

28. 10. 2017 18:58

Tak rektory i chápu, nechtějí tam přijít, protože M na základě svých osobních sporů část z nich nepozval. Ale politici by přojít měli, nebo aspoň z toho nedělat tijátr jako Feri, který se chová jako ldyby kvůli jeho nepřítomnosti svět skončil. :D

Ze všeho nejhorší je ale to, že tímhle Zemanovi strašně pomáhají a měli by se na to vykašlat.

0 0
možnosti

Myslím si, že odmítnou "setkání" s někým, kdo vyhrožuje novinářům zabitím, není neslušné. Argument, že je to státní svátek a ne akce Zemana & spol. již neobstojí, šaškárnu z toho udělal Zeman už jenom tím, koho v minulosti vyznamenal 8-o

7 4
možnosti

J14i18ř59í 85J59a75n69o65t13a

28. 10. 2017 18:29

Musel jsem si vyggoglovat kdo je to Feri.

3 1
možnosti

Rektoři jsou společenský šunt a jsou důležití jak malé brambory. Společenské události se bez nich obejdou a nikomu nebudou chybět.

Oceňuji vyjádření a přístup pana Bartoše, i když jinak s Piráty nesympatizuji...

4 3
možnosti

Pane Bartoš, i na maličkostech v politice záleží. Dal jste rektorům pořádnou lekci slušného chování.R^

5 2
možnosti

Když už jsme u těch vyznamenávaných a vyznamenaných. Zajímavé je, že nuly jako Vondráčková, Hůlka, F.R.Čech, Čuba a jim podobní vyznamenání dostanou, ale např. na prof. Jana Pirka si ještě nikdo nevzpomněl. Určitě by si ocenění zasloužil spíše, než ti výše jmenovaní. :-/

7 5
možnosti

Kdo rozhodl, že jsou nuly? Ty?

4 2
možnosti

Je to jejich věc. Ale 28. říjen není Zemanův svátek.

3 0
možnosti

Ale Zeman si ho zprivatizoval.

5 5
možnosti

Lonská manifestace proti Zemanovi byla zažehnuta tvrzením ministra Hermana, že mu Zeman vyhrožoval, že když se setká s s dalajlámou, tak Bradyho vyškrtne ze seznamu vyznamenaných. A dovolával se svědectví čtyř dalších přítomných politiků.

Zeman tvrdí, že mu nevyhrožoval, a ze čtyř politiků udajně svědků toho vyhrožování, jeden řekl, že rozhovor nesledoval, a tři řekli, že žádná taková výhružka nebyla řečena.

Takže jak to tedy bylo? Kdo tady lže?

3 2
možnosti

Nejméně lhal ten, který řekl, že hovor nesledoval. ;-)

2 3
možnosti

Páni akademici nevědí co chtějí:

Na jedné straně odsuzují prezidenta a na druhé straně dychtivě stojí o jeho jmenování.

Přitom prezident Zeman navrhoval obdobné uspořádání jaké je používáno prakticky ve všech vyspělých zemí. Jmenování profesorů a ostatních akademických funkcionářů přímo příslušnou univerzitou. Je zajímavé jak se ti, kteří se ohánějí akademickými svobodami a nezávislostí univerzit, urputně brání jejich rozšíření.

5 3
možnosti

Ale neblábol zase, nikdo nestál o jmenování Zemanem, jen prostě trvali na tom, aby vykonával svoji funkci a svoje ješitné vrtochy si realizoval někde jinde, nejlépe v osobním životě, protože když to dělá ve funkci, stává se neskutečně směšným :-)

6 4
možnosti