Podívejte se, jak funguje redakce iDNES.cz.
Autor: Jiří Benák, iDNES.cz
Každý den začíná několika poradami - radí se jednotlivá oddělení i šéfredakce.
Autor: Jiří Benák, iDNES.cz
Největší frmol je v redakci Zpráv, v níž - společně se Sportem - působí nejvíc redaktorů.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Vzhůru do akce! Auta při výjezdech do terénu využívá zejména čtveřice televizních štábů.
Autor: Jiří Benák, iDNES.cz
Články nebo rozhovory vznikají na rozličných místech. Vladimíra Špidlu vyzpovídala redaktorka Hana Válková v metru.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Neoddělitelnou součástí nabídky iDNES.cz se staly přímé přenosy. Denně můžete zhlédnout v průměru 15 nových videí.
Autor: Martin Kohout, iDNES.cz
Informace je potřeba rychle dostat do redakce. Redaktor Jan Jiřička telefonuje ze semináře o kůrovci, který moderoval prezident Václav Klaus.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Největší "chaos" panuje v redakci Technetu, kde je pořád zapojena spousta technických novinek, s nímiž si na fotografií "hrají" Pavel Kasík, Jan Kužník a Matouš Lázňovský.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Některé rozhovory vznikají v televizním studiu, kam si pravidelně zve hosty třeba Barbora Tachecí. Na snímku s premiérem Petrem Nečasem.
Autor: Lukáš Procházka, MF DNES
Každý den zveřejníme cca přes 400 fotografií, které kromě agentur dodávají kmenoví fotografovové iDNES.cz a MF DNES.
Autor: Jiří Benák, iDNES.cz
Redaktoři i editoři mívají kvapík, aby zprávy co nejrychleji a v odpovídající kvalitě dostali na web.
Autor: Jiří Benák, iDNES.cz
Dostupnost stránek iDNES.cz zajišťuje stovka serverů. Šéf produkce Jakub Matějů kontroluje jeden z "památečních" strojů.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Na iDNES.cz každý den vyjdou zhruba dvě stovky článků.
Autor: Jiří Benák, iDNES.cz
A čte nás i premiér Petr Nečas, jako při jednání Sněmovny v září 2011.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Potkáváme se také se čtenáři, například prostřednictvím jarmarků OnaDnes.cz.
Autor: Petr Topič, MAFRA
Redakce iDNES.cz funguje prakticky 24 hodin denně, sedm dní v týdnu. V noci na provoz dohlíží tzv. večerní služba.
Autor: Petr Topič, MAFRA