Alexandra Mynářová a Vratislav Mynář (3. ledna 2018)

Alexandra Mynářová a Vratislav Mynář (3. ledna 2018) | foto: Profimedia.cz

Mynářová bude mít pořad v Českém rozhlase. Zvát si bude slavné dvojice

  • 133
Manželka hradního kancléře Alexandra Mynářová bude mít vlastní pořad v Českém rozhlase. Informoval o tom Deník N s odkazem na zdroje z prostředí Českého rozhlasu. Do svého pořadu by si Mynářová měla zvát slavné dvojice.

Zástupci Českého rozhlasu nechtěli záležitost komentovat. Jeho mluvčí Jiří Hošna řekl, že v současné době se připravuje více pořadů a o jejich nasazení se bude diskutovat.

Deník N napsal, že by Mynářová měla mít pořad, ve kterém budou vystupovat slavné dvojice. Několik dílů už podle serveru vzniklo, jedním z hostů byl moderátor Českého rozhlasu Aleš Cibulka.

„Můžu potvrdit, že jako host jsem tam byl. Domluvili jsme se ale, že zatím nic víc říkat nebudeme,“ řekl pro podcast Studio N Cibulka. Dodal, že je rád, že se Mynářová opět vrací na scénu Českého rozhlasu. Fakt, že je Mynářová manželkou hradního kancléře, mu nevadí. „Já jsem byl hostem u kolegyně moderátorky Českého rozhlasu, ne u manželky hradního kancléře. Tohle já vůbec neřeším,“ řekl známý moderátor.

Mynářová v minulosti působila ještě pod dívčím jménem Nosková jako moderátorka v České televizi. Kvůli vztahu s blízkým spolupracovníkem prezidenta Miloše Zemana Vratislavem Mynářem musela opustit moderování zpráv, později kvůli rizikovému těhotenství odešla na mateřskou dovolenou.

Později působila v TV Barrandov, kde moderovala publicistický pořad Vlivní, poté se podílela na prvních dílech rozhovorů se Zemanem, které byly také vysílány na TV Barrandov. Nyní vystupuje ve videích, která Kancelář prezidenta republiky publikuje na YouTube.

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video