Diskuze

Časté testy přestanou být zdarma, varoval Arenberger neočkované

Daří se snižovat počet nakažených a pondělnímu rozvolňování tak nic nebrání, oznámil v pátek ministr zdravotnictví Petr Arenberger. Testování už nebude úplně zdarma jako doposud, avizoval. V létě si je v nynější frekvenci budou hradit lidé sami, probíhat zdarma budou v mnohem větších intervalech.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J69a19n 58V91i98n57t43r

9. 5. 2021 0:04

Ty testy (i ty levnější i ty dražší) jsou absolutní nesmysl, protože mají nulovou vypovídací hodnotu. Místo testování si můžete třeba hodit korunou a bude to to samé. Jediný důvod proč je lidem vnucují je, že na nich někdo vydělává.

1 0
možnosti

Třeba je bude platit Aremberger z těch desítek miliónů, o které okradl Vinohradskou nemocnici na těch lékových studiích, co dělá v Bolzanové ulici a nepřiznává je.

1 0
možnosti

Pokud je stát nařídil, musí je platit. Jinak je nemůže dát jako povinnost. Všichni nechtějí vakcíny.

1 0
možnosti

Je logický že se očkování bude propagovat nějakými výhodami. Snížení počtu hrazených testů chápu, na druhou stranu v takovém případě ideálně PCR testy a u těch srazit ještě ceny. Možná něco ve stylu 2 testy měsíčně zdarma, další 2 s nějakou spoluúčastí.

0 3
možnosti

Ani omylem, nebudu parchantovi Babišovi platit za to, že tady uměle vyvolal potřebu nějaké "úrovně bezpečnosti". A protože velká část Evropy je připo.... mentálně nízko, tak se to jen replikuje.

2 0
možnosti

Arenberger asi soutěží o nejméně populárního ministra zdravotnictví. Ani se mi nechce věřit, že to říkám, ale už dohnal Prymulu.

3 0
možnosti

A mohli bychom vedet kolik deti se tento tyden vyhmatlo z tech stovek tisic? Bylo to aspon 50?

2 0
možnosti

Jen tak mimochodem. Ty testy teď platí kdo? Santa Claus?

3 0
možnosti

Mně to je jedno, když nebudou zdarma, tak mne do toho asi těžko budou moci nutit.

4 0
možnosti
Foto

Vypadá to na psychiatrickou diagnózu, měl by jste se léčit pane ministře ...

5 0
možnosti