Diskuze

Kdo se před covidem chránil nejvíc, ten to odnesl jako první, řekl šéf Motola

Lidé, kteří se před nákazou covidem-19 chránili nejvíce, to odnesli jako první, prohlásil v Rozstřelu šéf Fakultní nemocnice v Motole Miloslav Ludvík. Nakažených pacientů mají v nemocnici jen málo, nejmladším je novorozené dítě. Ludvík také uvedl, že se italského scénáře v Praze neobává, jeho nemocnice je prý schopná nával pacientů ustát.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ono ještě není zapomenuto jak Ludvík vyhodil svoji mluvčí Jurinovou za to, že řekla na tiskovce pravdu. Válel se v cizině na dovolené, když mu v nemocnici stávkovali lékaři.

11 0
možnosti

Ale on zřejmě myslel, že ano ... Rv

0 0
možnosti

Arogantní kecy zkorumpovaného prasátka.

7 0
možnosti

Jen já? Četla jste zdejší diskusi?

Já v té záplavě protiřečících si informací a bonmotū pana Ludvíka hledala jen nějakou stopu toho, že skutečně ví, jak probíhá epidemie, jak probíhá infekce a jaka je skutečně situace v nemocnicích.

Dozvěděla jsem se, že kdo se chrání, ten se nakazí nejdřív, a že když nejste zdráv až, tak máte ...holt smůlu.

A že kandiduje do senátu, kde jeho práce bude spočívat v tom, že si tam dva tři dny do měsíce posedí...

7 1
možnosti
Foto

Abych nakonec pane Ludvíku nedopadli jako ten Izrael: zavřené od pátečního poledne zůstanou izraelské obchody a firmy, které nejsou nezbytné pro chod státu. Lidé nesmějí z domova dál než na kilometr, města obklíčili policisté, kteří budou restrikce vymáhat. Pod zámkem jsou i synagogy, což je v tomto čase obzvlášť tíživé. V neděli navečer totiž začne Jom kipur, Den smíření, největší židovský svátek.

6 0
možnosti

J86a50n 39F86i47e62d65l39e60r

27. 9. 2020 22:37

Tam je problem stejny jako v New York city...ortodoxni zide a jejich nabozenske ritualy a svatky...proste se to v jejich komunite siri nejvic...moc lidi na jednom miste podobne tomu nasemu radeni mladych v barech

0 0
možnosti

Ideální muž některých zdejších diskutérů. I s nimi by chemie fungovala?

3 0
možnosti

No, seznamte s tím pana Ludvíka, ten to asi ještě neslyšel.

0 0
možnosti

No, my si ovšem dezinfekcí nechráníme kůži, nýbrž zdraví...

Samozřejmě stačí si ruce pořádně umejt, ale to často uprostřed města či na cestách nemůžete. Nebo vy neberete ani mytí? ( To taky naruší kožnį film...)

0 0
možnosti

P75e30t91r 78P43a79u64l55u11s

24. 9. 2020 23:48

Vy si olizujete ruce? Tak to se pak tomu covidovi nedivim. Neni nic lepsiho nez si tu spinu rozpustit a rozpatlat desinfekci. :-) Na rukou preziva vir sotva par minut, takze matlat se porad vsude desinfekci je pitomost 10 z 10. Ale mate alespon pocit, ze bojujete :-)

0 5
možnosti

Ludvík si rozšířil v letech 1989 až 1995 studiem při zaměstnání na Právnické fakultě Univerzity Karlovy v Praze (získal titul Mgr.), kam se hlásil celkem třikrát, přičemž úspěšný byl až napotřetí. Před studiem na Právnické fakultě UK ještě absolvoval rok základní vojenské služby na Šumavě u protichemické jednotky jako chemický Ali.

Napotřetí to dají i koni Caliguly, který byl jmenován senátorem. Blbne lidi.

3 0
možnosti

Šéf motolské nemocnice. Vzdělání si rozšířil v letech 1989 až 1995 studiem při zaměstnání na Právnické fakultě Univerzity Karlovy v Praze (získal titul Mgr.), kam se hlásil celkem třikrát, přičemž úspěšný byl až napotřetí. Ten by se funkce nevzdal, jedině po nabídce na ředitele motolského krematoria. Šéf musí být vždy šéf. Jen inspiruje blbečky k tomu, že ochranná opatření jsou k ničemu. V zdravém těle zdravý duch dokazují mladí radostní Ludvíci v techtle mechtle.

9 0
možnosti
Foto

???Myslíte, že je tak snadné se dostat na Právnickou fakultu UK?

1 0
možnosti

J61o33s40e75f 55S92u22k

24. 9. 2020 20:52

Neměl by být předvolební článek ředitele kulichů označen jako reklama?

5 0
možnosti