Ve stanici metra Pražského povstání spadl člověk do kolejiště

  • 13
Kvůli pádu člověka do kolejiště ve stanici Pražského povstání musel dopravní podnik v neděli v noci přerušit provoz na lince C mezi stanicemi Kačerov a Florenc. Cestující mohli místo metra využít náhradní autobusovou dopravu. Nehoda ovlivnila také provoz tramvajové linky 6, která jezdila odklonem.

Provoz části linky C byl zastaven kolem 21:30 kvůli pádu člověka do kolejiště ve stanici Pražského povstání. Soupravy se znovu rozjely ve 22:37.

„Pád do kolejiště člověk zřejmě nepřežil, záchranka odjela z Pražského povstání prázdná. Policie zůstává na místě,“ hlásil po 22. hodině z místa nehody reportér iDNES.cz.

Ze stanice Pražského povstání na Kačerov vozily cestující autobusy. Tramvajová linka 6 byla odkloněna ze zastávky Nuselské schody přes Pražského povstání k Vozovně Pankrác.

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video