Parte zesnulého zpěváka Karla Gotta | foto: Karelgott.com

Gottova rodina zveřejnila parte. Děkuje všem, kteří uctí zpěvákovu památku

  • 19
Rodina Karla Gotta zveřejnila parte zesnulého zpěváka. Děkuje v něm všem, kteří s ní uctili jeho památku. „Jeho hlas bude znít v našich srdcích navždy,“ píše se v něm. Zpěvák zemřel 1. října ve věku 80 let.

Ve smutečním oznámení Gottovi blízcí uvedli, že jejich milovaný manžel, otec a dědeček odešel smířen, v pokojném spánku, v kruhu své nejbližší rodiny.

Zmiňuje také, že v pátek se s populárním zpěvákem může od 8 do 22 hodin rozloučit veřejnost v Paláci Žofín a v sobotu se od 11 hodin uskuteční pohřeb se státními poctami a zádušní mše ve svatovítské katedrále na Pražském hradě.

„Děkujeme všem, kteří s námi uctí jeho památku. Jeho hlas bude znít v našich srdcích navždy,“ uvedla jménem rodiny jeho manželka Ivana, jejich dcery Charlotte Ella a Nelly Sofie, již dospělé Gottovy dcery z předchozích vztahů Dominika a Lucie s manželi a vnuci Vojtěch a Jan.

„Nezemřel jsem, neboť vím, že budu žít v srdcích těch, kteří mě milovali,“ končí Gottovo parte.

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video