Diskuze

ANO jednalo s ČSSD, Hamáček nabídku odmítl komentovat

Sociální demokraté jednali s ANO o možnosti menšinové koaliční vlády. Předseda ČSSD Jan Hamáček odmítl o nabídce cokoli říci. Podle něj ji musí projednat nejprve grémium a poté předsednictvo strany. Mlčenlivost se rozhodlo držet i vedení ANO, aby neohrozilo jednání se sociálními demokraty.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HV

Predcasne volby by byly resenim. Mala pisklata by opustila snemovnu a snad by nove rozlozeni hlasu pomohlo sestavit vladu.

0 0
možnosti
HB

H30o47r63s36t 42B54r63a21u76n

17. 4. 2018 11:50

Pan Babiš změnil názor minulý týden.

Pan Babiš změnil názor včera.

Pan Babiš změnil názor dnes.

Pan Babiš změní názor zítra.

Člen předlistopadové zločinecké strany KSČ,evidovaný jako agent politické policie STB,trestně stíhaný za podvody.

Chcete ho mít v čele vlády?

2 4
možnosti
JK

Raději bychom ho viděli v base, ale když teď kleknul na Murína, tak bude stíhat vyšetřovatele a vyjde z toho čistší než Matka Tereza. ;-(

0 2
možnosti
BH

Čím déle bude ANO jednat nebo "jednat" o vládě tím se bude více propadat v preferencích protože bude muset při vládnutí, byť bez důvěry, zaujímat rozporná stanoviska zejména v zahraniční politice která nebudou mnohým po chuti.

0 0
možnosti
Foto

Je načase, aby lidé vyšli do ulic. Jestliže se rozhodli mlčet, bude to pěkný podraz na voliče.

0 0
možnosti
PC

Uvědomují si "politici", kteří zcela nedemokraticky nerespektují vysledky voleb, vydírají nejen vítěze těchto voleb, ale celou veřejnost? Uvědomují si, že tato veřejnost má plné právo nerespektovat je samotné včetně všech ministerstev, na která si tímto "nedemokratickým způsbem činí nároky"?

5 4
možnosti
JK

Co to je za nechytrost? Vítěz voleb, zastupující 29 lidí ze 100, ale hulvát a kriminálník, se kterým zcela po právu nechce nikdo nic mít, nemá právo zastupovat těch 71% licí, kteří ho nevolili, nechtějí ho a svým zástupcům takovýto postup schvalují. Jestliže vítěz je neschopný sestavit vládu s důvěrou, má jít třeba do kopru a přenechat to schopnějším tečka.

0 2
možnosti
JK

jak by to ten svazáček mohl komentovat, když ještě nedostal napsané co má říci..

0 0
možnosti
VM

Vstupem do vlády podporované komunisty se pro mě ČSSD definitivně pohřbí. U ANO, spolku estébáckého oligarchy je mi paktování s komanči vcelku jedno.

2 4
možnosti
MZ

A proč? Kdo by měl být ČSSD programově blíže? ODS?

0 0
možnosti
TK

Tak jsem hrozně zvědav: budeme mít v čele vlády soudně stíhanou osobu??? Který další stát se takto může "chlubit" ? RvRvRv

3 2
možnosti
JU

J35a29n 53U31l12r82i85c73h

17. 4. 2018 8:30

Přednesení nabídky účasti ve vládě trvá řádově minuty, obsazení resortů jen desítky vteřin. Oni ale jednali zhruba čtyři hodiny.

Z toho vyplývá, že se dohadovali a nejspíše předběžně dohodli.

Teď zbývá projednání dohody v předsednictvu ČSSD, sepsání návrhu koaliční smlouvy a jeho schválení ve vnitrostranické referendu.

0 1
možnosti
JK

Nejednali ani dvě hodiny.

0 0
možnosti
Foto

STB minulost a trestní stihani Burese nelze vykoupit nicim!

8 6
možnosti