Diskuze

Za Klause bylo nejlíp, Piráti jsou revoluční mládež, míní Jan Zahradil

ODS slaví třicet let od svého vzniku. Jan Zahradil je posledním „dinosaurem“ z té doby, který ještě sedí ve vedení. „Nechci ODS v kampani okopávat,“ říká europoslanec.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Možná by bylo lepší napsat: za Klause jsem se měl nejlíp. Co?

0 0
možnosti
MN

Na jediné větě(v titulku) významného člena ODS je vidět v čem byl a vlastně stále je největší problém ODS. Odtržení od reality běžného občana země je v této straně vskutku na vysoké úrovní.

1 0
možnosti
RV

Nemůžu souhlasit s tím, že se něco musí tutlat za zavřenými dveřmi.. mě nezajímá jakožto občana jestli se hádají a daji si pěstí, ale zajímá mě co a za co bylo dohodnuto.. v tom nevidím problém vše zveřejnit ba naopak vyžaduji to.

1 0
možnosti
MH

Pokaždý když vylučuju strany a chystám se volit nejmenší zlo, tak nějak mi vychází ODS. A pak si přečtu podobný rozhovor a jsem zase na začátku... ODS prostě stále žije v éře devadesátek, kmotrů, pokoutních kšeftů a dohod. Tím že "některé věci se prostě nesmí dostat na veřejnost" je asi řečeno vše...

3 0
možnosti
VJ

Piráti jsou komunistický dorost.

5 2
možnosti
AP

Nejhorší je, že člověk i lidstvo samé, je nepoučitelné. Piráti udělají ty stejné chyby jako komunisté v 50. letech, jen s tím, že si budou stále namlouvat, že s nimi to tentokrát musí vyjít. Jsou zaslepení svoji schopností vše digitalizovat, jako by tohle byl důležitý směr. Na nic jiného nejsou schponi naskočit. Pak bude "všo rovno" a digitální. Žel chleba má dvě kůrky s digitalizací, i bez ní. "Nihil novi sub sole". Bude to ještě horší, protože když člověk vládne nad člověkem, vládne vždy k jeho škodě.

1 0
možnosti
LN

Pokud jde o atmosféru uvnitř ODS, tak je to možné. Co se týká atmosféry uvnitř společnosti - měli jsme růžové brýle, že teď už bude všechno dobré a že se všichni budou vzájemně respektovat.

0 0
možnosti
SD

Za Klause bylo nejlíp ;-D;-D;-D

Hlavně jeho plošná amnestie pro zloděje ;-D;-D;-D

Piráti ??? Jsou taky zlo = ANTIFA ;-(

4 1
možnosti
LN

A dobro vidíte kde?

2 0
možnosti
Foto

P17e82t57r 53R19ö67g24n34e71r

23. 4. 2021 11:07

Hoďte na něj deku....

3 0
možnosti
JK

A dalsi vec. jestli jsem dobre pochopil samotny zaver rozhovoru - ze jedna z moznosti muze byt tolerance mensinove vlady (asi) s Piraty v cele. Tak hlavne tohle prosim nedelejte, bezte do vlady a trvejte na Ministerstvu financi. Pokud budou mit MF Pirati nebo socani, tak je tato zeme na dekady ztracena

2 1
možnosti
JK

Dejte pokoj s Klausem. Jeho era skoncila. Podpis pod opozicni smlouvou rodelil tuto zemi do dnesnich dnu, rozdelil si se Zemanem ČEZ (Zeman ma GŘ a Klausuv syn je šéf controllingu), na ukor nasich zajmu otocil zahranicni politiku do Moskvy s Pekingu a korunoval to amnestii. Chtel jsem dat hlas ODS+TOP+KDU, ale pokud tady budou stare struktury jako je Zahradil vytahovat jeste starsi struktury, tak hlasu timto moc neziskaji!

4 0
možnosti