Šéf Pirátů slavil narozeniny rozcvičkou, Schillerové přál Ovčáček

  • 337
Předseda Pirátů Ivan Bartoš v sobotu oslavil 41. narozeniny. S oslavou začal už v sedm hodin ráno, kdy si vyšel zacvičit do Stromovky. A předvedl dobrou fyzickou kondici. V týdnu oslavil narozeniny také Pavel Novotný nebo Alena Schillerová.

Šéf Pirátů na Twitteru umístil video, kde na cvičí na prolézačkách ve Stromovce.

„Sobotní narozeninová matematika: 41 let - 7 hodin ráno - 5 stupňů pod nulou - 5 cviků od každýho - 1 výmyk ... a je mi hned 23!,“ okomentoval Bartoš video. Jeho cvičební sestavu ocenil i politik Pavel Telička. Ten je znám také udržováním dobré fyzické formy.

Ve čtvrtek měl narozeniny také Pavel Novotný. Novotný k té příležitosti oznámil svůj odchod z ODS. Čerstvý čtyřicátník je starostou v pražských Řeporyjích, ze strany chce odejít po říjnových volbách.

„Rozhodl jsem se po volbách okamžitě odejít. Zachovali se ke mně tak uboze, že už zůstávám jen ze solidarity,“ zveřejnil Novotný na svém Twitteru.

Narozeniny ve čtvrtek slavila také Alena Schillerová, která to veřejně nijak nekomentovala. Popřál jí však prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček. Ministryni financí bylo 57.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video