Diskuze

Katastrofické scénáře Istanbulská úmluva nepřináší, říkají zástupci Evropy

Istanbulská úmluva dostala nálepku genderové úmluvy, v Česku je ovlivněná dezinformacemi, řekla zmocněnkyně vlády pro lidská práva Helena Válková. Katastrofické scénáře se však ve státech, ve kterých byla Úmluva ratifikována, nekonají. Zástupci evropských států vnímají především pozitiva, která dokument přináší.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

VYTVOŘTE SI NÁZOR SAMI8-o: Součástí konference Evropské zkušenosti s Istanbulskou úmluvou v Parlamentu [>-] byla výstava, která měla upozornit na oběti domácího násilí. Tato výstava byla ovšem genderově naprosto nekorektní - manipulativní - tedy lživá, neboť ve 100% ukazovala na oběti jen a pouze na ženy!! Přineste tedy raději úmluvu o diskriminaci a systémovém násilí na mužích, otcích V

0 0
možnosti
VP

Na Istanbulské úmluvě mně nejvíc vadí její nejednoznačné a neurčité formulace. Často není jasné, zda určitá věta vůbec něco přikazuje a komu a co vlastně. Může být využita fanatickými aktivistkami k soudním sporům s nejasným výsledkem. Úplně nejpříšernější je ta mezinárodní komise GREVIO s obrovskými pravomocemi a bez jakékoliv kontroly a omezení. Podle mého názoru by bylo správné IÚ neratifikovat, ale případně některá její dosud chybějící ustanovení vyzobat a doplnit jimi naše zákony.

0 0
možnosti
LJ

Boj za Istanbulskou úmluvu pokračuje...

Bojovalo se kdysi za práva. Teď kdosi bojuje za Úmluvu?

Kdo je protivník, bude poražen, souzen a potrestán!

Kdopak si boj objednal?

Že by Bohem vyvolení?

Kteří?

0 0
možnosti
Foto

Kdo jsou zástupci Evropy? Někdo z Ukrajiny nebo Norska, Albánie nebo Ruska? Těm bych nějak moc nevěřil! Doufám, že nechybí zástupce Británie a Švýcarska, těm bych zas věřil docela. Anebo jsou tam nějaké úplně jiné státy?! Třeba někdo od nás, když jsme v tom srdci Evropy.

0 0
možnosti
DN

Říkají zástupci EUropy, ne Evropy....

0 0
možnosti
JP

J12a20n 69P48u26l91e39c

8. 10. 2019 10:57

Je to samozřejmě latentní střet dvou názorových proudů. Toho liberálního, podle kterého je nejdůležitější hodnota individuálního svoboda každého jednotlivce a toho konzervativního, kde má hlavní slovo společenská tradice a náboženství. O ničem jiném tento spor vážně není.

0 1
možnosti
Foto

Ne, je to spor neomarxistů zabalených do liberalismu a těch normálních. Těch, kterým 2 000 000 předpisů stačí a nepotřebují další.

0 0
možnosti
OU
MZ

Istanbulská úmluva je pamflet, který Evropa vůbec nepotřebuje a Africe ju šumafuk. Vyhozené peníze a ztráta času.

5 0
možnosti
IH

Česká republika a její občané snad schvalují sexuální či domácí násilí? Ne, a máme dostatek nástrojů k postihu pachatelů. IÚ něco jiného chce? Sami propagátoři tvrdí, že ne. Tak proč to musí být přijato, jestli je to tak.

8 0
možnosti
Foto

Čím více budou přesvědčovat jak je IÚ skvělá a pomáhá, neubližuje nikomu

Tím víc mi to připomíná ujišťování jak je migrace bez problémů

Jak je islám náboženství míru a nemá nic společného s násilím.

Takže prosím obejděte s těmito dary Česko obloukem.

Díky.

11 0
možnosti