Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Je tu velká skupina, která může ohrozit demokratické Česko, varuje zpráva vnitra

Radikalizace extremistů, která se děje v online prostoru, je okamžitou bezpečnostní výzvou i pro Česko, uvedlo ministerstvo vnitra v situační zprávě o projevech extremismu za druhé pololetí loňského roku. Úřad dodal, že velká skupina lidí, která je nespokojená s uspořádáním a směřováním státu, má potenciál ohrozit demokratické základy Česka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Nová figura dezolátů. Vydávat se za nové disidenty trpící za svobodu slova a už už zavíraných div ne do koncentráků. Jste s tím trapní.

0 0
možnosti
MH

Tento článek je jako přes kopírák, přesně takto byly psány zprávy příslušníků odděleni IV. Správy StB v 70-tých a 80-tých letech minulého století. Tak zde máme opět politiku jedné strany. Dávám soudruhu Klementovi Fialovi tak maximálně rok.

4 4
možnosti
LJB

Sledoval jsem pred nekolika dny "Mate slovo".

Byla tam jedna nezamestnana "dama" a ta tvrdila: "My jsme vas volili, tak se o nas postarejte!"

Namisto toho, aby zacala konecne pracovat, tak radeji bude hazet spinu na (po dlouhe dobe konecne DEMOKRATICKOU) vladu!

A pro vas, vy "demokraticti" nespokojenci, doporucuji take zacit pracovat!

0 7
možnosti
KD

Krásný, že jo. Já si rád zvedám tlak reportéry ČT. I když teda občas tam jsou ty přirozený lidský reportáže p. Vondráčka, ty mám moc rád. Na ulici a Žilkovou nemám nervy, to potkávám denně IRL - stačí.

1 0
možnosti
LV

L19u11b87o63š 90V18r14b66a

6. 2. 2023 20:25

Ano, demokracii ohrožují 5koalice a její přívrženci..... Současná vláda a podivně vzniklá většina ve Sněmovně PČR. Což je asi tak 1 čtvrtina obyvatelstva, tedy skutečně apoměrně velká skupina, která je silně nespokojená. Potud lze zprávu Víta Rakušana brát vážně. Ovšem mýlí se v tom, že se jedná o možnost, která by mohla nastat. Už se tak děje. Vláda Petra Fialy zavádí totalitu a tvrdí, že totalita, omezování svobody, cenzura a rozvrat ekonomiky jsou projevy demokracie a zárukou jejího zachování. Kdyby to byl film a ne skutečnost, byla by to docela legrace.

3 3
možnosti
ZB

Musíme bránit svobodu a demokracii. Není přece možné, aby tady byl někdo a nebo něco, co bude hlásat to je to správné a něco jiného správné není!

2 6
možnosti
KD

Hele obránče. Vražda není správná, úklid vlastního brajglu je chvályhodný. Jsem teď tedy totalitní zmetek pošlapávající demokracii?

6 0
možnosti
VB

Tady se seběhly snad všichni dezoláti z Václaváku. A že některé jejich parodie na odbornost se snaží tvářit jako hluboká moudra.

Musím to opakovat. Dezinformátoři předvádí "novou" dezinformační figuru, a to pasování se do role novodobých disidentů už už trpících za svobodu slova.

7 10
možnosti
PV

Pozor, máš v hlavě bretšnajdra. Kup si kinedryl.

3 4
možnosti
PV

Ano, je tu pravděpodobně opravdu velká skupina svobodně myslících občanů, obhajujících princip svobodné pluralitní společnosti, která může ohrozit nikoli demokratické, ale tzv. liberálně demokratické vedení této země. Skupina občanů, která chce, aby země zůstala nadále svobodná, demokratická, aby tu zůstala zachována pluralita názorů bez vládní cenzury a pronásledování všech, kteří nevyznávají ten správný, vládou určený pohled na svět.

Je třeba mít na paměti, že mezi demokracií a liberální demokracií (trochu modernizovaný ekvivalent kdysi neblaze proslulé tzv. lidové demokracie) je obrovský rozdíl, asi jako mezi křeslem a elektrickým křeslem. A nenalhávejme si základní fakt - ale tzv.liberální demokracie je systém vlády založené na mocenské hegemonii skupiny (v odborné literatuře použit termín sekta) se stejným světonázorem, která plně ovládá společnost a určuje co je pravda a co ne, co je demokracie a co ne, kdo je demokrat a kdo ne. Která svobodnou pluralitní demokracii přetváří v totalitaritickou mutaci demokracie. A která nemá problém pronásledovat kohokoli za špatné názory . :-/

11 4
možnosti
KD

Co to tady točíš za moudra Petře. Máš snad dojem že 5k má jednotný světonázor napříč jednotlivými uskupeními. Uznávám že přívlastková demokracie je aušus. Ale za názor se tu nikdo nečertí. Rešeným problémem je šíření nedemokratických postojů. Výzvy k likvidaci/napadání domělých původců potíží... Poslední dobou často omílaná předsudečná nenávist ke skupinám obyvatel. Ti co se tu furt ptají, kdo učí co je pravda, asi potřebují od někoho slyšet jak to je. Sami si zřejmě neudělají názor ani na chleba se sádlem a cibulí.

4 6
možnosti
JS

ano, tak jako v každém režimu od počátku světa, a historické zkušenosti nás učí, že je s ní (tou skupinou) potřeba zatočit už v samém zárodku[UA]

1 6
možnosti
Foto

Demokracii ohrožuje současná vláda.

8 6
možnosti
LJB

Demokracii zachrani jedine spd, ze pešane.;-D

Neni ti zle v oblasti kolem zaludu, kdyz se divas do zrcadla?!

2 1
možnosti
BS

„V České republice se etablovala jako relevantní politická síla skupina nespokojených občanů, kteří nedůvěřují vládě, demokratickému systému a nesouhlasí se zahraničním směřováním státu,“ konstatovalo vnitro.

Každý, kdo "nedůvěřuje vládě", upozorňuje na rozpory s předvolebními prohlášeními a (snad závazným!) programovým prohlášením vlády, kdo upozorňuje na vědomě šířené lži (!! samotnými ministry!!) a vědomé porušování zákonů (a ústavy) ze strany ministerstva zdravotnictví ("Vím, že vydané vyhlášky jsou nezákonné, ale než je NSS zase zruší, tak budou platit !"), kdo nesouhlasil s nechutnými donucovacími vládními opatřeními k dobrovolnému (!!) očkování, kdo zveřejňoval fakta (studie) o problematické účinnosti (neúčinnosti) a možných závažných vedlejších nepříznivých dopadech očkovacích látek, stále nesprávně označovaných jako "vakcíny" (!!)... ti všichni jsou "nebezpeční pro tento stát. „Dezinformační kampaně spojené s očkováním, které se v průběhu covidu objevily, jsou útokem na demokracii, na vědu. Jsou útokem na vše, co reprezentuje západní civilizace,“ řekl Válek., přičemž většina "dezinformací se časem potvrdila jako pravdivá.

Definice dezinformace (ať ji Klíma nemusí pracně vymýšlet):

Dezinformace je pravdivá informace, která se vládnoucí "elitě" momentálně nehodí. A správná "demokratická" vláda přijme (a stále tvrdší) opatření na jejich potírání, včetně "potírání" jejich šiřitelů.

A protože "jsme ve válce" (jak před časem prohlásil Fiala, a nyní totéž zopakoval Petr Pavel), tak za ohrožení státu je trest smrti zastřelením, bez soudu. Že to ještě není? Ale....

11 5
možnosti
ML

Nazývat je dezoláty a lůzou, tak se zahrabávají ty příkopy mezi lidmi ��

2 1
možnosti
  • Nejčtenější

Írán zaútočil na Izrael. Armáda zachytila většinu střel, pomohli spojenci

13. dubna 2024  20:38,  aktualizováno  14.4 8:54

Sledujeme online Írán vyslal na Izrael desítky bezpilotních letounů a také rakety. Je to odveta za útok na íránský...

Ženu soudí za sex se psem i zneužívání syna a vnuka. Byla to terapie, hájí se

15. dubna 2024  12:28,  aktualizováno  13:33

U Krajského soudu v Ústí nad Labem začalo projednávání případu dlouhodobého sexuálního zneužívání,...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Rusové zničili Ukrajině elektrárnu, Polsko kvůli útokům vyslalo stíhačky

11. dubna 2024  8:15,  aktualizováno  12:37

Sledujeme online Rusko v noci na čtvrtek podniklo rozsáhlý útok na energetickou infrastrukturu ve čtyřech...

Všechny zabijte, vyzval Islámský stát k útokům na čtvrtfinále Ligy mistrů

9. dubna 2024  12:33,  aktualizováno  15:43

Teroristická organizace Islámský stát (IS) zveřejnila výhružnou ilustraci, ve které vyzývá k útokům...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Z léta opět do mrazů. V příštím týdnu bude i sněžit, varují meteorologové

11. dubna 2024  16:11

Léto se ještě zdaleka neblíží. Upozorňují na to meteorologové a dodávají, že podle všech modelů do...

Johnson i Pelosiová. Fiala v Kongresu mluvil s vlivnými, uctil Havlův odkaz

16. dubna 2024  20:25,  aktualizováno  22:35

Od zvláštní zpravodajky ve Washingtonu Podpora Ukrajiny, Izraele a Tchaj-wanu, nutnost transatlantické spolupráce, ale také dodávky LNG -...

Nebyl bych objektivní, ošívají se vybíraní porotci nad Trumpem a pornoherečkou

16. dubna 2024  19:47,  aktualizováno  22:05

Do procesu s bývalým americkým prezidentem Donaldem Trumpem bylo dnes vybráno prvních šest z 12...

Vysoké renomé, hodnotí Fialu v USA vládní politici. Jen loutka, míní Okamura

16. dubna 2024  21:41

Návštěva premiéra Petra Fialy v USA se neobešla bez komentářů politiků na domácí půdě. Podle...

Blíží se průlom u prodeje části drog. Mají se k nim dostat ale jen dospělí

16. dubna 2024  5:38,  aktualizováno  21:13

Koaliční politici se chystají za pevně daných podmínek umožnit prodej některých lehčích drog jako...

Kdy dát dětem první kapesné a kolik?
Kdy dát dětem první kapesné a kolik?

Kdy je vhodný čas dávat dětem kapesné a v jaké výši? To jsou otázky, které řeší snad každý rodič. Univerzální odpověď však neexistuje. Je ale...