Diskuze

Účet jim zrušili, protože jsou ze Sýrie. Nedokázali prý prokázat vazby na Česko

Syrská rodina se po několika letech, co žije a pracuje v Česku, dočkala nepříjemného překvapení. Česká spořitelna jim bez udání důvodu zrušila účet. Po doptávání zjistili, že je to zřejmě kvůli zemi jejich původu. Podle informací z důvěryhodného zdroje se jim prý nepodařilo doložit trvalejší vazbu k České republice.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je dojemne, jak jsou ti anonymi aktivisti citlivi. A podezreni z diskriminace musi bejt, o tom zadna...

0 0
možnosti

Roky tu žijí a pracují a někdo jim musí tlumočit?? No hlavně že pan aktivista okamžitě předjímá diskriminaci. Ještě že nezačal se sexismem a rasismem!

8 0
možnosti

Pane Marečku,

píšete nesmysly, protože ze zákona cizincům překladatel přísluší a jen na dané osobě záleží zda tohoto zákonného nároku využije. :-/

0 0
možnosti

Zdá se mi to nějaký divný. Nedokážu si představit že by třeba ve Švýcarsku nějaká banka zrušila účet protože tam klent trvale nebydlí či nepracuje

0 2
možnosti

Záleží na pravidlech dané banky...

1 0
možnosti

J38a61n 21K62r38á16s38a

17. 9. 2018 13:21

Manipulativní, tendenční článek. Zejména po doplnění odstavce uprostřed (že účet zrušili jen otci). Nadpis naprosto neodpovídá skutečnosti... autore - styď se!

10 1
možnosti

J38a31n 97L87u46k74á63š

17. 9. 2018 13:03

Pokud dotycny Syran dlouhodobe zije v CR a nema povolen ani trvaly ani prechodny pobyt, je zde zrejme nelegalne.

6 1
možnosti

A na to jste přišel jak že tu je nelegálně?

To je ale už pořádný oslí můstek jestliže to vyvozujete z toho, že tu nemá trvalou ani přechodnou adresu pobytu.

0 4
možnosti

Klasický click-bait titulek, ale článek mluví o něčem úplně jiném - že ČS zrušila účet pouze pánovi, který v ČR ani nepracoval, ani tady neměl nějaké povolení k pobytu. Naopak, těm jeho dcerám, které tady studují, ten účet zrušený nebyl.

To je jako kdybyste poslali dítě na studijní pobyt z ČR do USA, a pak se cítili dotčení, že vám nechtějí v USA zřídit účet z titulu, že vaše děti jsou v USA na výměnném pobytu. Obávám se, že by to taky nedopadlo ;-)

4 0
možnosti

Proč si myslíte si u nás nemá povolení k pobytu?

0 4
možnosti

Jiří Haváček = poskomunista + zaměstnanec České Spořitelny, prozradil se.Rv

0 1
možnosti

Ve čtyřech slovech už jenom dvě chybky...Velká gratulace!;-)

1 0
možnosti

Česká Spořitelna je bláznivá a je na popravu. Potomci bývalého československého zločineckého komunistického režimu berou spravedlnost do vlastních rukou. Nikde není zákonem ani sankcemi nařízeno, že mohou někomu zrušit účet. Mohou pouze zablokovat odesílání peněz z účtu do sankcionované země a zablokovat obchodní transakce s touto zemí.

.

Já Vám vysvětlím problém České Spořitelny, které jsem z pozice síly a hodně vulgárně v minulosti nadával. Pod silnými pohrůžkami napadení soudem z New Yorku jsem to komunistům rázně vysvětlil. Po sdělení, že jdu na konzulát a tam mi poradí, jak je u soudu rozkopat jako sněhuláky, od svého protiprávního jednání ustoupili.

Pro tyto postkomunisty je totiž každý, kdo má peníze nebo účty v zahraničí, třídní nepřítel nebo potencionální terorista . Tito bankovní komunisté škodí tak, že Vám nechávají zahraniční bankovní karty úmyslně sežrat bankomatem, které jste poskytli na jména svých příbuzných, aby mohli vyzvedávat peníze. Dokonce to udělali mi osobně po návratu do ČR. Pokud jste v zahraničí, klidně Vám na základě změny obchodních podmínek změní typ či druh spořitelnou vedeného účtu. To žádná jiná banka v žádné demokratické zemi neudělá. Pokud uzavřete smlouvu s bankou v USA a vycestujete z USA na jakkoliv dlouhou dobu, tak Vám tam zůstane stejný účet a nikdo si ho nedovolí jakkoliv měnit.

.

Česká Spořitelna Vám posílá domů dopisy, proč a z jakého důvodu jste si převedli peníze z banky v USA do České Spořitelny - prý v rámci boje proti terorismu.

Opravdu je lepší okamžitě zrušit všechny účty v České Spořitelně sám a je po problémech. Česká Spořitelna je ta nejšílenější postkomunistická banka, ve které pracuje vedení, které bylo za starého režimu tvrdě komunistické. Závistivci.

1 9
možnosti

Tady se to začíná hemžit postkomunisty, že pane Vojáček. Proč to záporné hodnocení?

0 1
možnosti

J54a46n 83K39u79č31e51r58a

17. 9. 2018 12:17

Po doplnění článku je slunco skvadra pryč ;-D

3 0
možnosti