Diskuze

Rozpuštění Sněmovny ohrožují hypotéky. Zadlužených poslanců je hodně

Mnozí poslanci mají kvůli svým hypotékám velkou motivaci hlasovat proti rozpuštění Sněmovny a předčasným volbám. Už v minulých dnech se ve Sněmovně spekulovalo, že poslanci se kvůli hypotékám nikdy nerozpustí. Teď se ukazuje, že zadlužených je opravdu hodně, což může výrazně nahrát Miloši Zemanovi, který prosazuje úřednickou vládu Jiřího Rusnoka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

(druhá část článku)

 Jediné, čím by mohly etablované strany ohrozit (v podstatě prezidentské vládnutí v České republice), by mohla být urychlená změna ústavy, ale ta je velmi málo pravděpodobná, protože by bylo potřeba, aby se rozhádané strany napříč politickým spektrem dohodly ve sněmovně i v senátu a daly dohromady 120 hlasů v tajném hlasování.

Nezodpovědných politiků v Česku je velká většina, ale zlepší se to, protože něco velkého právě začíná, Současnému stavu politiky u nás se divit nelze, Klauz dlouho všechny občany přesvědčoval, že jediným měřítkem každé kvality jsou peníze. V Česku se nyní poctivé a čestné jednání za hloupost považuje, a to pro blaho společnosti velmi nepříznivé je.

Demokracii v ČR prospěje, když vzniknou nové politické strany. Strany nejen s čistým štítem a programem se vznešenými ideály. V těchto dnech vzniká ČESKÁ GLOBÁLNÍ DEMOKRATICKÁ STRANA, a tato strana jistě nebude jediná nová, minulostí nepoznamenaná. ČGDS bude působit převážně v rámci vnitrostátní politiky a při svém působení nebude používat marketinkové triky. ČGDS bude působit významně i celosvětově, tj. globálně, což je z názvu této nové strany zcela jednoznačně zřejmé.

aksalibag@seznam.cz, to je kontakt, na který může napsat každý, kdo se chce v ČGDS angažovat a jeho vztah k politice není vlažný.

http://www.miloslav7.blogspot.cz/ na této stránce může najít informace ten, kdo chce znát program nové strany, její stanovy a preference. Je čas, aby se politicky angažovali poctiví, čestní a spravedliví, když se podaří jich dost přesvědčit, začnou se v politice dít divy. Založit solidní, atraktivní politickou stranu nebylo nikdy snadné, nyní hluboká vládní krize k tomu vytváří podmínky mimořádné.

0 0
možnosti

Bože můj, chudáci malí, oni mají hypotéky...a co jako? Spousta lidí má hypotéky, aby mohli bydlet a jejich dementní zákony které zvyšují nezaměstnanost, snižují kupní sílu obyvatel, přivádí ke krachu firmy, které lidem dávají práci.

Mám je litovat? Nebo co?

2 0
možnosti

Občanům poslancům se asi nebude moc líbit, že mají v zájmu České republiky předčasně o  mandát přijít.

Politická situace v České republice je nyní značně napjatá. Poslední informace, která pronikla na veřejnost se týká ministerstva financí. Fischer prý aspiruje na ministra  financí. Stane-li se ministrem, bude to dobrá zpráva v tom množství negativních zpráv, které se nyní na nás v Česku valí z médií. Poslední zpráva o aktivitě pana premiéra Nečase směrem k policejnímu vyšetřování týkajícího se také úřadu vlády je alarmující. Jakým právem pan premiér Nečas požaduje výslech? To je skandální zasahování do nezávislého policejního vyšetřování ze strany hlavy koaliční vlády. To, že pan poslanec Rath ve vězení žádá o propustku na hlasování, také dokazuje jak skandální a absurdní divadlo se odehrává na politické scéně v České republice. Bylo by možné se tím bavit, kdyby se nejednalo o důležitá řešení v tvrdé realitě se vyskytujících problémů, přičemž to, jak budou tyto problémy vyřešeny, významně ovlivní podmínky a kvalitu života všech chudých a středně majetných občanů v Česku. Nejednotný postoj ČSSD k účasti v rodícím se kabinetu pana premiéra Rusnoka by nakonec mohl vyústit i v rozštěpení této strany. Absurdní děj na politické scéně v České republice se začíná dramaticky zrychlovat. Ústavní soud tvrdě napadl zdravotnickou reformu, kterou koalice zavádí. Zdravotní reforma připravená koalicí v podstatě směřovala jenom k prohlubování propasti mezi kvalitou života chudých a bohatých občanů. Rozhodnutí ústavního soudu dalo ve velké míře za pravdu ČSSD, ve sporu o směřovaní reforem ve zdravotnictví. Rozhodnutí Ústavního soudu významně ovlivní politiku v České republice.

 V Česku se nyní odehrává na politické scéně politické klání parlament kontra prezident, ve kterém jsou zatím všechny trumfy v rukách pana prezidenta Miloše Zemana. Jediné, čím by mohly etablované strany ohrozit (v podstatě prezidentské vládnutí v České republice), by mohla být urychlená změna ústavy, ale ta je velm

0 0
možnosti
Foto

Je opravdu ubohé jak si dnešní česká média rozhodla naprosto ale opravdu naprosto překrucovat fakta a fikci považovat za tu správnou! Není potom divu že je tu tolik pomatených lidí kteří potom že zoufalosti volají ke komunistům -- dovolte mi to uvést na pravou míru! Například v popisku:Poslanec Věcí Veřejných Michal Barták patří k nejzadluženějším poslancům. Bude se chtít připravit o několika měsíční plat?" - zapomněli jaksi dodat, že tento poslanec po CELOU DOBU svého mandátu neviděl ani korunu ze svého poslaneckého platu, neboť jej CELÝ daruje PO CELOU DOBU svého mandátu na charitu! Aha... jak tohle vysvětlíte? Promiňte, ale kdo že to vlastní IDNES? .... Opravdu hnus tohle to! Taková manipulace s veřejným míněním občanů, čímž se z nich rázem stávají ovčané médií aniž by si to neuvědomovali... z iDNES se už dávno ztratila objektivita a když už takhle veřejně útočí na poslance... a snaží se manipulovat s davy - hnus tohle to! Prosím, Ti co to čtete - zamyslete se alespoň.

1 2
možnosti

Dalším důkazem davového podlehnutí mediím je všeobecné konstatování o blbénáladě ve společnosti a o špatné vládě, snižující životní úroveň, která násvede od deseti k pěti, i když míra chudoby je v České republice na jedné znejnižších úrovní ze všech zemí Evropské unie.

Jsem zvědavý, jak to bude s konkurenčními medii iDNES  vypadat pod vlastnictvím Andreje Babiše (mfDNES a Lidové noviny) .

Myslím si, že zařazení některých novinářů do kategorie společensky nebezpečných individuí, je v pořádku a manipulování s veřejným míněním je stejně nebezpečné jako například řádění kmotrů.

0 1
možnosti

J66a40n 29K73u87č54e86r17a

2. 7. 2013 19:08

Proč není v přehledné tabulce jmenovitě, kdo má jak velkou hypotéku a jakou má politickou příslušnost?

3 0
možnosti

Koukam, ze galerie nesmyslnych ilustracnich obrazku iDnesu se rozrostla o dalsi prirustek ;-)

3 1
možnosti
Foto

To jsem nikde nezaznamenala, že by někoho nemohli propustit kvůli tomu, že si nabral hypotéky. To je milý zlepšovák, to by se ujalo, ale musí to platit pro všechny, nejen pro poslance ;-D

9 1
možnosti

No,tak konečně máme neúplatné,nezávislé,nekorumpovatelné zákonodárce.Co více si může volič přát.Mnohé to vysvětluje o stavu v naší politice.

9 0
možnosti
  • Nejčtenější

V Baltimoru obří loď zbořila dálniční most. Selhal motor, kolos byl neovladatelný

26. března 2024  8:17,  aktualizováno  27.3 1:10

Aktualizujeme V Baltimoru na východním pobřeží Spojených států se v pondělí zřítil čtyřproudový silniční most, do...

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 62 lidí

22. března 2024  18:41,  aktualizováno  23.3

Přímý přenos Nejméně 62 mrtvých, včetně dětí, a 146 zraněných si vyžádal ozbrojený útok v koncertním centru na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

K útoku u Moskvy se hlásí Islámský stát, teroristé prchli v bílém renaultu

22. března 2024  22:04,  aktualizováno  23.3 7:01

K zodpovědnosti za útok v Krasnogorsku u Moskvy se na ruské sociální síti Telegram přihlásila...

„Ukrajinci to nebyli.“ Islámský stát ukázal video z masakru u Moskvy

24. března 2024  14:47,  aktualizováno  17:17

Islámský stát (IS) prostřednictvím zpravodajské agentury Al-Amaq zveřejnil video z pátečního útoku...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

ANALÝZA: Čtyři Tádžici svlékli Putina do naha. Ten musí něco udělat

25. března 2024

Premium Sotva týden poté, co si Putin zajistil páté prezidentské období, masakr v Moskvě rozbil moderní...

Izrael udeřil na severu Sýrie nedaleko skladů zbraní. Nejméně 36 lidí zemřelo

29. března 2024  3:39,  aktualizováno  4:05

Při izraelských náletech nedaleko oblasti Halabu (Aleppa) na severu Sýrie zahynulo podle agentury...

Tajemný pan Pacička z Tábora. Příběh muže, který spojil velké korupční kauzy

29. března 2024

Premium Dlouhá léta byli hlavními tvářemi velkých kauz v Česku kontroverzní podnikatelé z Prahy. Například...

Útok Hamásu byl ozbrojený odpor, řekla ikona feminismu. Ničíte levici, vyčítají jí

29. března 2024

Premium Jedna z nejznámějších feministických autorek, americká filozofka židovského původu z Kalifornské...

Předali si to v Praze. Německý poslanec Bystroň podle BIS přijal peníze od Rusů

28. března 2024  22:03

Německý poslanec strany Alternativa pro Německo Petr Bystroň byl podle české Bezpečnostní...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!