Diskuze

OBRAZEM: Na Letnou dorazily statisíce lidí, promluvily známé osobnosti

Na Letenské pláni v Praze se v sobotu znovu demonstrovalo za odstoupení premiéra Andreje Babiše a ministryně spravedlnosti Marie Benešové. Podle spolku Milion chvilek přišlo 300 tisíc lidí. Na pódiu se vystřídalo množství řečníků, mezi nimi třeba biskup Václav Malý, či herci Ivan Trojan nebo Bára Hrzánová. Zazněla píseň Modlitba pro Martu i hymna.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já nevim. Ať se takhle svolaj až budou zase volby, a jdou volit. Já Babišovo ANO nevolil, ale nejsem se současnou vládou až tak nespokojenej. Teda spíš nejsem víc nespokojenej než s předchozími vládami, abych byl přesný ;-).

Dělat dneska demonstrace a chtít demisi vlády, která jakž takž funguje mi prostě nepřijde uplně kosher. Založit stranu si může v podstatě každej, tak ať si pan Minář sjednotí svých 250tis voličů a předvede co umí.

0 0
možnosti

P32e50t14r 48N61e50d57o71m35a

17. 11. 2019 11:32

vyjadrit nazor muze kdokoliv. O tom, kdo bude premierem se rozhoduje u voleb

4 1
možnosti

Ani to ne. Premiéra nevolíte, toho jmenuje president.

2 0
možnosti

M59a37r20k 24S13t54e71i29n

17. 11. 2019 11:22

A pozvaný byl i zkrachovalý farmář s dotací EU Bolek Polívka, Daniela Kolářová, která podepsala antichartu, fakt panoptikum a celé to řídí 26 letý nedostudovaný evangelický farář, asi novodobá parodie na Jana Husa.

4 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Pokud vím, milion chvilek s Babišem a ostatními diskutovat chtěl, veřejně, v tv, rádiu, na webu... Babiš nikdy nepřišel- pochopitleně, protze se bojí a ví čím je, má evidentně černé svědomí, tak co tu určití diskutující blábolí, že lidé na Letné nechtějí diskutovat, že jsou nedemoekstičtí, nebo že tam jsou jen děti, byli tam lidé všech věkových kategorii od děti po seniory, všech oborů od lékařů po zemědělce...! Spojuje je slušnost, pracovitost, rozum - evidentně to byli rozumní lidé, nikdo se tam nehádal, nebyl arogantní či sprostý, vše bylo v klidu a pokojé, a co na to babišovci? Ráno se smáli ze tam nikdo neprijde :) a vecer uz útočili protoze je to prostě štve, pritom samotná demonstrace byla hlavně o spojení se ve společný zájem ctít slušnost a svobodu, ale kdo chce, ten si bič najde vždy :) ale stejně vyjdou fakta na povrch jako vždy :)

7 4
možnosti

M40a88r45k 17S77t38e66i73n

17. 11. 2019 10:16

Mluvíte hezky, ale jako nějaký předrevoluční soudruh, který mluví o prvomájovém průvodu.

3 3
možnosti

Za totality se celonárodní demonstrace vedou k jejímu nahražení demokracií. Za demokracie je tomu naopak.

0 4
možnosti

Pane Minář, nejlepší transparent"Vyvlastnění Agrofertu"..jste v roce 1948 a tak se i chováte. Bohužel finance na policii a další záchranný systém jsou z daní a to neni rozhodně to pravé ořechovéRv

3 2
možnosti

Tak Agrofert byl Burešem ukraden

4 1
možnosti

Babiš prohlásil, že dal ministerstvu kultury 30 milionů pro neziskovky na akce 17 listopadu.

To jsou vyhozené peníze.

Podřezává si větev, protože ty peníze zneužívají na akce proti Babišovi.

3 4
možnosti

Správně, peníze by se měli dávat jen na jejich zneužívání Babišem a jeho party, nikoho jiného ;-D

6 1
možnosti

Co se tady furt ohanite vysledkem voleb. ANO nemelo spatny program a chapu ze ho lidi volili. To ze za touhle stranou stoji Babis je vec druha. Verim ze spousta lidi by ANO volila i kdyby tam Babis nebyl. Nikdo tady prece nezpochybnuje vysledky voleb! Lidem se jedna o to aby odstoupil clovek ktery je viditelne ve stretu zajmu, odklidil vlastniho syna, ukradl miliony, taha za dratky, ovlivnuje vysledky sveho vlastniho stihani a jeste ze sebe dela chudaka. Je to populista kterymu bohuzel mene vzdelani a nepremyslejici koblihari jdou na ruku. Jinde ve svete by tohle bylo nemyslitelny, lidi odstupuji z funkci za mnohem mensi skandaly nez ma na triku Babis.

3 0
možnosti

Co napíšu, není k demonstraci, jen se zeptám, není divné, že ANO od minulých parlamentních voleb svůj program změnilo takovým způsobem, aby přetáhlo voliče levicových stran? Je to zodpovědné takto krátkodobě měnit názory jen kvůli volebnímu výsledku? Republice to rozhodně prospět nemůže. Dá se takovému hnutí věřit, že to před příštími volbami neudělá opět obráceně? Jinak já moc nevěřím, že by po případném Babišově odchodu ANO neoslabilo, lidi toto hnutí volí hlavně kvůli němu

1 1
možnosti

P65a26t64r19i48k 76Š68i70l70c

17. 11. 2019 7:37

Martha Issová zvláštní zkomolenina jména jen aby byla zajímavá

2 2
možnosti

Cože? Můžeš to nějak rozvést? Děkuji

1 0
možnosti

J86i49ř60í 93N27o72s13e63k

17. 11. 2019 7:36

se mi líbí jaká je to anonymní doba ....proti hnutí ANO bojuje spolek milion chvilek...dnes nejsou revolucionáři ani levičáci ale aktivisté....všeobjímající bezbřehá touha po neexistující "spravedlnosti".....naivní , hloupé ...jsem línej nic neumím a chci spravedlnost....tak nic proti...definujte spravedlnost....

11 0
možnosti

z jejich pohledu je to jasné, chtějí se mít stejně dobře jako ti, kteří se o svůj vyšší standard sami zasloužili, aniž by museli také pro to něco udělat, prostě to chtějí jen "spravedlivě" přerozdělit

5 0
možnosti