Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

ČSSD hodlá ukončit opoziční smlouvu

ČSSD bude jednat s ODS o ukončení opoziční smlouvy ke dni parlamentních voleb. Když se nedohodnou, ČSSD smlouvu vypoví sama. Rozhodl o tom ústřední výkonný výbor sociálních demokratů. Mandát k vyjednávání dostal předseda strany Vladimír Špidla a místopředsedové Stanislav Gross a Marie Součková. Politologové a představitelé Koalice návrh sociálních demokratů na ukončení smlouvy již dříve označili za předvolební gesto.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

přátelé

18. 3. 2002 21:39
Nadlidé
Podívejte se do parlamentu: Klaus, Tlustý, Langer, Zahradil, Beneš, Dostálová....Co horšího nás může ještě potkat, než když tato monstra opět budou žvanit za část z nás, voličů. Horšího nic, je to jenom nastavené zrcadlo. Jsme-li jako společnost nemocní, ba co víc, na umření, tak těch monster z ODS tam bude jako máku. Je to hnis našich vředů.
0 0
možnosti

nawrkelová

6. 4. 2002 18:17
Re: Nadlidé
.... a hnis hnisu našich vředů je dostálová   
0 0
možnosti

Pepa

18. 3. 2002 19:22
Doufám, že Naděje uspěje
To už je neúnosné, jaké z nás dělá tato starší dvoukoalice pitomce. I před volbama. Kéž by jim už někdo natrh tipec (nebo jak se to říká).
0 0
možnosti

Michal

18. 3. 2002 14:30
Klaus je volba pro bohaté sobce, kterým na státu vůbec nezáleží a morálka je to poslední, co je trápí.V mnohých případech byli v KSČ- to pokud si mysleli, že je to navždy a jinak se peníze nevydělají.Jakmile přišli po revoluci na to, že nejenže se jim nic nestane, ale ještě si polepší,byli z nich rázem největší pravičáci.Jak za sebe,tak za svého fírera by se měli stydět, jenže tento pocit je jim většinou cizí.Nekoupený a střízlivě uvažující volič ODS bude volit dost těžko.Koupených lidí jak v masmédiích, tak obecně je však hodně,takže ODS bude druhá nejsilnější strana.Klaus byl u toho minimálně devět let a ani on už ty minulé vlády neobhajuje, a to je vzhledem k jeho demagogii co říct.Pokud v letech 1989-1997 stát nešel, jak měl, měl odstoupit.Nic by mu však nebylo nemyslitelnější, neboť o jeho osobu a moc mu jde až na prvním místě.Voliči pravice mírně pohrdám zrovna tak jako např,Chytilová.Pravice-Klaus, Orbán, Haider Stoiber.Pěkná společnost, gratuluji.
0 0
možnosti

radegast

18. 3. 2002 18:13
Re:
Michalovy názory jsou důkazem toho, že česká společnost to má pokud jde o politické spektrum silně pomotané. Charakterizovat pravici tím, že do ní patří socialista Klaus či postfašista Haider patří k neopakovatelnému českému folklóru. U nás stačí, když se partička vyznačující se silnými sklony k etatismu a klientskému kapitalismu zakuklí do pravicové rétoriky, novináři na jejich hru přistoupí a najednou je na světě "pravicová" strana - ODS. Pro uši lidí, kteří vyrostli v tom, že pravice je Hayek, Friedman, Reagan a Thatcherová to je nesrozumitelný newspeak.
0 0
možnosti

Kremilek

17. 3. 2002 20:28
Hra na jako
Vsechno to je jenom hra na jako  a divaslo pro masy volicu. Nic se nemeni, budouto porad stejny svine jako driv.
0 0
možnosti

Agent

17. 3. 2002 13:39
Postřeh
Mám ještě zajímavý postřeh...opravdu nezávislý na politickém dění,... mám okolo sebe dost lidí sympatizujících s ODS, je to náhoda že to jsou všechno naprostí idioti jednající s povýšením a arogancí a kteří se vůbec nemají vzhledem ke své finanční situaci či pracovnímu postavení ale vůbec špatně ? Není jediný co by tvořil vyjímku.
0 0
možnosti

druhý agent

17. 3. 2002 14:12
Re: Postřeh
Ja jsem agent CIA, jsem nebezpečnej a sem zlej.Nevím agente jestli to je ironie či tvůj postřeh.Nicméně toto můžu napsat o komkoliv - prostě o všech koho zrovna nemám rád.Já pracuji s lidmi sympatizujícími s KSČM,ČSSD,Koalicí a všechno to jsou nejlepší lidé ba co víc přímo beránci!!!
0 0
možnosti

Krutas

17. 3. 2002 13:06
Tak voni se nam kluci rozvedli?
No to jsou noviny. Ted pozor jak se vytahnou kudlicky a milenci si pujdou po krcnich tepnach, aby se po volbach konecne mohli oddat. A blbej narod to bude zrat! Kdyby CR. byl cirkus, tak bych rekl, ze jsou to perfektni klaunove, ale takhle? Nebo ze by prece ten cirkus? Ja uz sakra nevim 
0 0
možnosti

Peren

17. 3. 2002 11:54
aspon 4 roky nekdo vladl
Mužeš nenávidět smlouvu,nicméně aspoň někdo vládl(byť ne dle mého gusta)a šlo se někam dál.Klaus musel jen válčit s lidovci.Kdo chce zase dohadování ať volí čtyřkoalici tedy dvoukoalici.Ti nám půl roku před volbami ukázali jak by vládli!
0 0
možnosti

PTU

17. 3. 2002 12:53
Re: aspon 4 roky nekdo vladl
Přesně tak, kdo aspon trosku sleduje co se kolem nej deje, at uz ma nazor jakykoliv, proboha nikdy nemuze volit koalici, predstava ze ten bordel co maji ve svym uskupeni prinesou do vlady je opravdu hroziva. At uz si o vlade CSSD myslim cokoliv, urcite to pred 4 lety bylo asi nejlepsi reseni, at uz pro to ze zarucilo stabilitu a ze se vlada nemusela zabyvat zadnymi vnitrnimi spory s parchanty s KDU (myslim ze nikdo nepochybuje o tom ze v dnesni dobe jit s nima do vlady, do toho se nikomu moc nechce, kdyz vidi jak pred 4 lety poslali do kolen pravicovou vladu, a jak se tedkom pekne vychcane vyporadali s koalicnimi partnery). A taky si myslim ze Koalici bude docela dost lidi tak volit jenom proto ze chodi do kostela... Nevim kdo jiny by lidovce jinak sel volit.
0 0
možnosti

Quake

17. 3. 2002 11:18
fo vote!
Seru na volby! Neni nikdo, kdo by mel mou duveru a volit mezi nejmensim zlem, to mi za tu cestu k urne nestoji. Snad az budem v EU, tak budu moct bejt pysnej, ze nam vladnou inteligentni lidi. Minimalne dalsi 4 roky ne.
0 0
možnosti

plk

17. 3. 2002 11:40
Re: fo vote!
Mily Quake, pokud nepujdes volit, das hlas ODS a KSCM, jejichz fanousci poslusne nastoupi. V obou pripadech tak budes vlastne hlasovat proti vstupu do EU, do ktere evidentne chces vstoupit. ODS je proti vstupu (viz nejen jejich vytrvala euroskepticka retorika, ale i jejich partie ohledne Benesovych dekretu; pokud nevyjde to, pokusi se vymyslet neco jineho, jak zablokovat nas vstup tak, aby mohli hodit vinu na EU) - cela kampan "ODS voli EU" je jen trapna vejicka na politicke naivky, asi jako minula "mobilisace". O KSCM snad neni potreba neco psat. Cili, Quake, pokud se citis spise jako pravicovy volic, jdi prosim hlasovat pro Koalici, pokud tihnes spis doleva, vol CSSD. Jedine jejich vladni koalice nas muze dostat do EU, coz je myslim bez diskuse hlavni ukol pro nejblizsi dva roky.
0 0
možnosti

Mikuláš.

17. 3. 2002 8:53
Nacionální socialisté a bolševičtí socialisté
mají vše společné - spiknou se s každým, kdo jim pomůže zakrýt jejich komplex méněcennosti.
0 0
možnosti

Agent

17. 3. 2002 1:41
Chraň
Ano chraň nás, ale před takovými zaslepenci jako je pan chytrý profesor a ta jeho banda kolem. Žijou v jiným světě daleko, daleko od reality. Konečně je tu jakýsi řád a pořádek a zase by to nejraději rozvrtali aby tu byl opět bordel a jen bordel. To vyhovuje akorát pražákům, pánům od podnikání, vedení bank a dalším který akorát koukaj jak si naloupat, stát držej daně....daně od všech ostatních takže se modlím aby vstali ze židle, opustili na chvilku hospodu přestali kecat a dělat chytrolíny a raději si odskočili hlasovat. P.S. Jeden debilní opilec kříženej se šaškem přece není rozhodující, rozhodující je to že končí.. a že tu jsou idět ČINY. Howg. Lidé bděte!
0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Poslední mrazivá noc. Od pátku se bude oteplovat, v neděli se vrátí letní teploty

25. dubna 2024  6:32

Ve čtvrtek budou ještě teploty podprůměrné a na horách může sněžit. V pátek ráno dokonce hrozí na...

Rusko vyrábí víc zbraní, než potřebuje na Ukrajině, varoval německý ministr

25. dubna 2024  6:13

Rusko podle odhadů německého ministra obrany Borise Pistoriuse už vyrábí více zbraní a munice než...

Nejednáme. Na obzoru je stávka soudních pracovníků, požadují vyšší platy

25. dubna 2024

Premium Odvádějí vysoce odbornou práci, musejí skládat speciální zkoušky, někdy sami vypracovávají drobná...

ANALÝZA: Pokroková nenávist k Židům. Jak se z univerzit v USA staly filiálky Hamásu

25. dubna 2024

Premium Na elitních amerických univerzitách vyhánějí Židy takovým stylem, že to tam vypadá jako v Německu...