Diskuze

ČSSD hledá cestu, asi s lidovci

Vládní krize by se mohla vyřešit během pár dní. Všichni čekají na reakci premiéra Stanislava Grosse. Lidovci i sociální demokraté ještě během pondělka ujišťovali, že se určitě nakonec dohodnou a vláda bude pokračovat. V postoji k setrvání Grosse ve funkci se ale nadále liší.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jiri

1. 3. 2005 20:10
Možná
Vám to uniklo,ale placení za správný výklad daňových zákonů ve výši 5.000Kč za radu mi připadá přinejmenším nemravné!Nejprve socani vymyslí paskvil,kterému nerozumí ani oni sami a pak si poplatníku zakup odpustek a bude to v pořádku??!!!
Kolikrát musí podnikatel zaplatit,aby naplnil bezednou státní kasu?????Myslím si,že ty úředníky již platíme ze svých daní,proč tedy platit za to,co mají znát???????
Tímto vytváří socani umělou zaměstnanost na úkor nás všech.Mnoho ouřadů,žádný o ničem nerozhodne,je třeba dalších razítek.To je v pojetí ČSSD přiblížení úřadu lidem.Ještě že už jen krátce???!!!Předčasné volby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Koloťuk pryč!!!!!!!!!!!!!!!Nebo se nám stýská po diktátu????
0 0
možnosti

JoHos

1. 3. 2005 18:45
A co snížení platů politiků
to už proběhlo? Když si ho zvedli s velkými kecy, že to je jenom proto, aby se neutratily prachy, tak tvrdili, že si je hned zase sníží. Ale uniklo mi, jestli se tak stalo. Pokud vím, tak ne. A teď na to určitě "zapomněli". Ale určitě je zase všechny půjdeme volit, samozřejmě každý ty svoje dokonalé politiky, kteří myslí jen na blaho svých voličů... Je to stejná sebranka, která hrabe hlavně pod sebe. Teď jen doufám, že z téhle aféry Grosse a jeho rodiny se stane precedens a konečně bude nějaký metr na jejich pochybné kšefty. Ale spíš to nakonec vyšumí bez výrazného efektu a dál pojedou ve vyjetých kolejích.
0 0
možnosti

eman1

1. 3. 2005 8:34
Dyk ono se vlastne
nic nestalo. Jen se zjistilo, ze se v teto zemi neda podnikat, coz rekla zcela uprime premierova zena.  Ostatni strany, krome ods a kdu srdnate mlci, prestoze by z toho mohli vytriskat politicky kapital a poslat ruzne oposmlouvy do haje. Volby se pak scvrknou na 10 minut na obrazovce. Dobre nam tak, mame takovou vladu jakou si zaslouzime. mily Karle Kryle, nyní uz ryjeme drzkou zemi.
0 0
možnosti

Vaclav Hanus

1. 3. 2005 8:45
Re: Dyk ono se vlastne
Jen hlupak muze chapat vyrok premierovy zeny mimo jeho kontextu. Rekla "...neda se podnikat", myslela "..ja nemuzu podnikat"..a stejne tak nemuze podnikat nikdo, koho si vsemocny tisk (a jina media) vyberou za obet. Relativne uzavrena klika vsemocnych mimo jine prostrednictvim zkorumpovaneho tisku rozhoduje koho "k sobe pusti a koho ne" ...Je nabiledni, ze soucasna koalice prave proti teto klice bojovala...patrne neuspesne jak se ukazuje
0 0
možnosti

Vaclav Hanus

1. 3. 2005 8:12
CSSD, KDU, musite vydrzet!!!!
Jinak se nam tam nacpou ty vyzirky z o-dees. Uz jsou celi naslintani na rozkradani. Je to z jejich chovani a retoriky vice nez patrne..
0 0
možnosti

Vaclav Hanus

1. 3. 2005 9:18
Re: CSSD, KDU, musite vydrzet!!!!
Ciste tve subjektivni konstrukce a vyplody. Ve stylu, co si baba prala, to se ji zdalo.. Naopak, takovych vyhod bezne pozivaji malo i velkopodnikatele - hlasne troubyh o-dees. Takz e by se s urcitgosti dalo rici, ze Sarka nebyla na tom o nic hur nez tito.
0 0
možnosti

HAL9000

1. 3. 2005 7:08
ČSSD je tragická strana
Když mají držet pohromadě, například při volbě prezidenta, rozhádají se jako psi. Když je žádoucí, aby se u nich projevilo více názorů, například v pohledu na "podnikání" Grossovy rodiny, semknou se a stojí za svým nevěrohodným premiérem jako jeden muž.
0 0
možnosti

jirka02

28. 2. 2005 23:52
Neměl jsem dnes čas sledovat politickou scénu,
ale zdá se mi, že socialisté se pokoušejí nechat svou kauzu Gross a celou jeho povedenou rodinku vyhnít. Česká společnost však má už dost tohoto nedouka a nakonec celého toho socialistického spolku! Povídačky o růstu HDP postrádají malý dovětek, že z bývalých postkomunistických zemí se jedná o jeden z nejnižších, ne.li přímo nejnižší. Vyprávění o snižování nezaměstnanosti patří do říše pohádek, neboť současná nezaměstnanost dosahuje praktického vrcholu za celé období od pádu komunizmu. Růst zahraničních investic vychází z reálného předpokladu investorů o konci vlády sociální demokracie. A jediný skutečný růst je růst zadlužení země! Tento vládnoucí spolek (o vládě se již dávno nedá mluvit) je bratrstvo vájemně se podporujících politických nul a mrtvol, které dobře vědí, že je to nadlouho poslední příležitost, jak si utrhnou pořádné sousto ze státní prostředků, to jest z daní nás všech
0 0
možnosti

sandyn

28. 2. 2005 22:49
0 0
možnosti

0100

28. 2. 2005 21:30
ČSSD dělá velkou chybu, že nevymění Grosse ve vládě...
Jak potom chtějí ostatní poslance přesvědčovat o majetkovém přiznání u politiků, když nejsou schopni očisty vlastní strany. To co provádějí je vlastní alibismus jak Grosse tak ČSSD. Naoko Gross navrhuje straně demisi, ČSSD jí neschvaluje. Zapoměňte. Dívejme se do budoucna. To už jsme od jednoho politika slyšeli. Ale ono se nedá zapomenout. Buď se před celým světem ukážeme jako banánová republika, nebo jako zem s vyspělou politickou kulturou, kde se uklouznutí politiků a jejich neprůhledné financování, nevysvětlitelné záměry jejich manželek jak splatit půjčky a jejich nevysvětlitelné splátky peněz na koupi domu netolerují. ČSSD si tak dává máslo na hlavu a zasekne tak proti sobě zbytek voličů, kteří jí dosud volili. V příštích volbách budou jejich preference pod volitelnou hranicí, protože pokrytectví volič netoleruje. Kdyby Gross nebyl sám pokrytecký, pak by sám hrdě jako chlap podal demisi do rukou prezidenta a ponechal ČSSD, ať si zvolí do svých řad nového premiéra.
0 0
možnosti

fryfa

28. 2. 2005 22:03
Re: ČSSD dělá velkou chybu, že nevymění Grosse ve vládě...
Asi neznáš realitu.Na rezignaci Grose čeká Topolánek jako na zázrak, i s tím bazilškem Kalouskem.Sleduj vývoj kurzu koruny,burzu a vůbec celou ekonomiku. Tak dobře na tom republika nikdy nebyla.A není to jen vlivem vnějšího prostředí, jak se nám snaží namluvit pan Topolánek. Ani za vlády pana profesora to nebylo lepší, spíš jsme šli ke dnu.No a teť nějaký mlaďas v čele vlády a ono to je lepší.To nemůže ODS i se svím čestným přecedou dopustit.Nastrčí tedy ambiciosního s máslem na hlavě aby moralizoval.Je to všechno aš moc průhledný než abych tomu věřil.Že se " nezávislí novináři "například nezajímají o to kam zmizely miliardy korun z vytunelovaných bank,podvodných fondů,bývalích státních podniků. Kdo jsu ti podnikatelé kteří neplatí daně atd..Vzláště je nevhodné, jak pro koho,aby se státní zastupitelství začalo zajímat o kauzu topné oleje atd..Proto musíme toho Grose a ČSSD,u lidí znevěrohodnit, očernit.Co kdyby nám na něco přišli,ať jsme už u moci.
0 0
možnosti

rene1879

28. 2. 2005 21:27
co je veřejnost?
Voliči ODS= veřejnost?
0 0
možnosti

80E-seven

28. 2. 2005 20:48
proti?
---
0 0
možnosti
  • Nejčtenější

V Baltimoru obří loď zbořila dálniční most. Selhal motor, kolos byl neovladatelný

26. března 2024  8:17,  aktualizováno  27.3 1:10

Aktualizujeme V Baltimoru na východním pobřeží Spojených států se v pondělí zřítil čtyřproudový silniční most, do...

Střelba, výbuchy a požár. Ozbrojenci zabili na okraji Moskvy přes 62 lidí

22. března 2024  18:41,  aktualizováno  23.3

Přímý přenos Nejméně 62 mrtvých, včetně dětí, a 146 zraněných si vyžádal ozbrojený útok v koncertním centru na...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

V Agrofertu kontrolují kalhotky, zda tam zaměstnankyně nemají řízek, řekl Babiš

20. března 2024  17:05

Předseda hnutí ANO Andrej Babiš na tiskové konferenci popřel, že by v holdingu Agrofert byli...

K útoku u Moskvy se hlásí Islámský stát, teroristé prchli v bílém renaultu

22. března 2024  22:04,  aktualizováno  23.3 7:01

K zodpovědnosti za útok v Krasnogorsku u Moskvy se na ruské sociální síti Telegram přihlásila...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

„Ukrajinci to nebyli.“ Islámský stát ukázal video z masakru u Moskvy

24. března 2024  14:47,  aktualizováno  17:17

Islámský stát (IS) prostřednictvím zpravodajské agentury Al-Amaq zveřejnil video z pátečního útoku...

ANO vyzvalo vládu, ať zveřejní, kolik Česko přispěje na munici Ukrajině

28. března 2024  10:16,  aktualizováno  10:25

Předseda stínové vlády ANO Karel Havlíček vyzval vládu, aby zveřejnila výši finanční pomoci České...

Feriho případ se bude opět projednávat u soudu. Odvolací řízení začne v dubnu

28. března 2024  10:23

Městský soud v Praze projedná odvolání v případu bývalého poslance Dominika Feriho obžalovaného ze...

Případné změny v návrhu důchodové reformy by Jurečka dělal až v parlamentu

28. března 2024  5:55,  aktualizováno  10:19

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka z KDU-ČSL počítá s tím, že jeho návrh důchodové...

Kdo mluvil pro proruský web, na který uvalila vláda sankce: Klaus i Rajchl

28. března 2024  10:18

Pro ruský propagandistický web Voice of Europe, který ve středu přidala česká vláda na tuzemský...