Diskuze

Ostrý čínský dopis pro Kuberu za cestu na Tchaj-wan si měl vyžádat Mynář

Kancléř prezidenta Vratislav Mynář si měl na čínské ambasádě objednat ostrý dopis určený pro zesnulého Jaroslava Kuberu. Za jeho plánovanou cestu na Tchaj-wan Čína hrozila potrestáním jeho i českých firem, které působí v Číně. O tom, že Mynář o dopise s čínskou stranou jednal, píše Deník N.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J46i94ř97í 15J44í86l41e77k

31. 3. 2020 23:56

sebranka z Hradu Rv

1 0
možnosti
Foto

J47a17n 70L26e19d88v59i37n61a

31. 3. 2020 22:28

No tak to je důsledek toho, že člověk, který neprošel bezpečnostní prověrkou, splnil tímto skutkovou podstatu velezrady

2 0
možnosti
Foto

Dotaz zemanovcům: vy jste si fakt neuvědomili, že tím, že házíte hlas MZ, kterého bůhvíproč považujete za "národního" a dostatečně "protiimigrantského" kandidáta, tak že tím volíte a instalujete do zatraceně důležitých státních vlivových funkcí krajně podezřelé, neprověřené, neprofesionální figurky? Mynáře, Ovčáčka, Nejedlého... vám z nich není na zvracení, jak tajně a usilovně pracují pro cizí mocnosti? Rusko a Čínu?

6 0
možnosti

Nadměrné sledování naší veřejnoprávní(;-D)Čt škodí zdraví!

0 4
možnosti

No, ten dopis bohužel nebyl v dostatečně kvalitní kopii v médiích publikován. Pokud vím, tak snad jen kdysi na Aktualne.cz. Důvěru nevzbuzoval. Bez tištěné či embosované hlavičky, kterou nahradilo velmi pochybné razítko, dopis bez oslovení, publikován neúplný sken. To spíš vypadalo na podvrh, kterého se novodobí geblsové ve sdělovacích prostředcích chopili jako hole na Čínu. I když o čínských zástupcích zde si iluze nedělám a myslím, že by toho byli i schopni. Je však otázkou, zda v tak morálně primitivní a formálně pochybné formě, jakou nám předkládají naši čínobijci. Číňani jsou totiž obecně poměrně precizní.

1 10
možnosti

Kdyby to nepsal Deník N., tak bych tomu i věřila :-/

2 9
možnosti

A kterému deníku věříte?

9 0
možnosti

Asi tu nikdo nevyřeší, jestli to pravda je a nebo není. Ale jestli ano, tak ten nápad pravděpodobně nevzešel z hlavy pana Mynáře, ale jeho šéfa, který se k Číně staví více než vstřícně, ba až servilně. Bylo by zajímavé zjistit skutečnou motivaci pana prezidenta k takovému jednání. Říká se, že je to proto, aby k nám přitáhl čínské investice. Přitom sinologové shodně tvrdí, že číňané respektují jenom toho, kdo vystupuje sebevědomě a neustupuje jim. Na podřízené chování shlížejí s pohrdáním. Nevěřím, že by tyto informace Miloš Zeman neměl, takže proč se před nimi staví do pozice vazala? Dostává peníze? Řekl bych, že je zajištěný a nemá to za potřebí. Vědí o něm číňané něco nelichotivého, co by mohli vypustit na veřejnost? Kdo ví...?

Jeho motivy budou možná jednodušší, než se zdá. Slyšel jsem na toto téma rozhovor s psychologem, který řekl, něco na tento způsob - Miloši Zemanovi imponuje to, že s ním v Číně jednají s úctou, respektem, skládají mu všeliké pocty a cítí se tam jako velký státník. Jestli tomu tak je (a tím netvrdím, že to tak být musí), tak prezident povyšuje své soukromé zájmy nad zájmy státu, který tím poškozuje. A to je nepřijatelné.

8 0
možnosti

P44e27t22r 40Š96i39k63y

31. 3. 2020 11:36

Obávám se že z hlavy šéfa Mynáře, který je bez proverky a trestně stíhan, už zádné nápady nevycházejí. Řídí to tam Nejedlý právě s Mynářem a jejich šéf už je jen loutka kterou jednou za čas ukážou veřejnosti aby bylo vidět že ještě žije.

5 0
možnosti

jasný a nezpochybnitelný důkaz zemanovy velezrady a vlastizrady čínské trojky...bohužel koblížci a ovárci budou i tak velebit tuto pročínskou kolaborantskou špinavost, protože to nese a lichvář o své peňauzí v číně nechce přijít.

4 2
možnosti

P29e89t31r 68S51t18r38n20a19d

31. 3. 2020 10:42

A zdroj těch informací? To Mynáře odposlouchávali? Nebo jim to snad pověděl čínský velvyslanec? To asi ne, že. Nemám pana Mynáře rád, ale tyhle ty informace "jedna paní povídala" mě štvou ještě více.

1 3
možnosti

tajné služby a informátoři z hradu dodali patřičné informace....partička kolem zemana a sám kolaborant byli chyceni u činu velezrady a vlastizrady...a proč? protože lichvář...

2 1
možnosti
Foto

Teda to jsou věci tohle... fujtajbl! Jsem zvědav, jak na to bude druhá strana reagovat, jak to bude rozporovat a autora článku osočovat... No, uvidíme.

2 0
možnosti