Česká mistryně v bikini fitness a trenérka Veronika Zemanová | foto: Michal Růžička, MAFRA

Nepijte limonády a šlapejte na místě, radí česká mistryně v bikini fitness

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Posilovny jsou zavřené, ale lidé si můžou objednat online lekce u trenéra. „Šedesát minut je limit, aby to mělo smysl,“ radí trenérka a mistryně republiky v bikini fitness Veronika Zemanová.

Za normálních okolností bývají v lednu posilovny a fitness centra plná. Řada lidí si totiž dává novoroční předsevzetí, že zhubnou či zpevní tělo. Jak toho v době covidu docílit doma, radí česká mistryně v bikini fitness Veronika Zemanová. Pátá na posledním mistrovství světa a trenérka v pražském Synergy Club Anděl přitom s cvičením před pár lety také začínala „oplácaná“, jak sama říká.

O Silvestru si lidé často dávají předsevzetí, že zhubnou a zformují postavu, takže se za normálních okolností od ledna zaplní posilovny. Co mají dělat nyní, když je vše zavřené?
Nyní vyhrávají lidé, kteří mají doma aspoň něco. V první vlně koronaviru totiž nakoupili nějaké pomůcky. Činky, kettlebelly, někteří i stroje nebo pásy. Dále pak ti, kteří chodí běhat. Je mi ovšem jasné, že ne každý, kdo chce zhubnout nebo zpevnit tělo, něco takového má. Na internetu je spousta videí se základními cviky, které se dají provádět doma.

„Když se posmívá partner? Nejjednodušší je odpovědět: Já aspoň něco dělám! Je mi jasné, že chození na místě asi směšné je, ale v dnešní době moc jiných možností není.“

Veronika Zemanová

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel

Video