Diskuze

Benešová překonala Zemana i Rusy. Ne dvě, ale ještě víc je verzí u Vrbětic

Podle ministryně spravedlnosti Marie Benešové je v kauze Vrbětice vyšetřovacích verzí ještě více než jedna nebo dokonce dvě, jak uvedl prezident Miloš Zeman. Řekla to v rozhovoru pro server Novinky. Její kolegové z vlády to ale popírají a trvají na tom, že verze je jen jedna.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Benesova Marie, zlociny me zakryje... Dobre na to jdes Marusko...

1 0
možnosti
RV

Je neprijateľné pripúšťať iné verzie, než akú presadzujú Američania.

2 3
možnosti
JV

J72i77r26i 80V94r17a34b40e15c

30. 4. 2021 14:45

Babis vymenuje ty ministry jak spodni gate, tak ted by mela byt na rade ta krasavice Bebesova i kdyz je pod ochranou te hradni chobotnice .

2 0
možnosti
DL

To je skvadra ta naše vláda. STBáci, zloději, tuneláři, lháři, spolupachatelé při páchaní trestných činů.....to nevymyslíš. Benešová a Hašek jako náměstek MV 8-o8-o to jsou jen střípky do mozaiky nebo třešničky na dortu. Spíše mě nejdou do hlavy ti lidé co je budou stále volit. To nemají vlastní rozum nebo jsou tak natvrdlí. Přiznám se, že jsem Babiše před X lety volil. Uvěřil jsem slibům a sypu si popel na hlavu. Ale za stávající situace....Nechápu.

3 1
možnosti
AN

Ten Zeman bude od Benesove vyhozen, stale nezrusil kauzu Capi hnizdo, kvuli kteremu tam Benesova je a hlida.

3 0
možnosti
MV

Všechny výbuchy muničáků mají jedinou stopu-vyletí do vzduchu;-D;-D

0 0
možnosti
LJ

Slyseli jste Babise a Hamacka? Verze je jen jedna! Tak nemyslete a nekladte hloupe otazky. Dukazy jsou, musime jim verit, oni by nam nelhali.

0 2
možnosti
JJ

Neříkají to jen Babiš s Hamáčkem, říkají to i důvěryhodnější lidé.

0 0
možnosti
RB

kvoty na zeny v politice je proste blbej napad ;-)

1 0
možnosti
PP

P14e68t97r 58P68r10o10k26o83p

29. 4. 2021 16:45

To je bozi anketa:

Souhlasíte s tím, že vyšetřovacích verzí ve vrbětické kauze je víc než dvě?

Jak se da s necim, xo objektivne existuje mimo nasi vuli souhlasit nebo nesouhlasit, kdyz o tom nemame ani paru? To fakt dokaze vymyslet jen logickym myslenim nepostizeny clovek.

Pocet vysetrovacich verzi je objektivni skutečnost, o ktere vsak obyvatele nemaji objektivni informace ( lnevidi do spisu), jak po nich nekdo muze chtit vyjadreni souhlasu nebo nesouhlasu?

Mozna tak nazor nebo dojem ale souhlas? To muze rici pouze clovek, ktery se do spisu podiva, spocita je a prohlasi kolik jich je. Klidme jich muze na zacatku byt dvacet, ale jejich pocet se rychle snizuje smerrm k poctu jedna. To znamena, ze pocet verzi s ev case i meni. Ve kterem case redaktor pocet verzi zkouma? Ted, po vybuchu, nekdy mezi tim??? Rada verzi byla vyvracena/nepotvrzena... Kolik jich jeste zbyva, mohou rici pouze ti, co pajinpristup ke spisu. To neni politika ka, to je apoliticka logika.

1 0
možnosti
MH

Další možnost: Česko je vydíráno nějakou zemí nebo silnou vojenskou skupinou v této zemi, kam jsou ilegálně prodávány zbraně přes Česko. Nejasnosti kolem požáru a výbuchů ve Vrběticích se jí náramně hodí. Možná proto vrcholní představitelé státu zareagovali tak absurdním obviněním Ruska bez důkazů a vyhoštěním jeho diplomatů.

3 6
možnosti