Diskuze

Bělobrádek v knize píše, jak je všechny Babiš poslal „do pi*e“

Lidovecký vicepremiér Pavel Bělobrádek představil svou novou knížku Na život!, v níž se věnuje i průběhu koaličních jednání s šéfem ANO Andrejem Babišem a premiérem a předsedou ČSSD Bohuslavem Sobotkou. Mluva Babiše je podle něj svérázná a místy vulgární. I Sobotka podle Bělobrádka umí vybouchnout, ale jedná se s ním slušně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O39t53a 12S10a87l32y14k

23. 6. 2017 8:35

Bělobrádek se projevuje jako velmi slušný a schopný politik. Je snmutné, že tahle komunismem zkažená společnost dává přednost vulgárním bezohleným kariéristům. Je to důsledek degenerace národa vyemigrováním inteligence a elit. Pak tu dostávají slovo primitivové nadřazující se nad národy daleko vyspělejších západních zemí.

0 0
možnosti

J69a90n 38S30t10e56h48l25í38k

22. 6. 2017 15:42

Nejsem volební manažer, ale nezbavila se socdem Sobotky protože odpuzoval kmenové voliče? A Bělobrádek dělá jak kdyby odešel vynálezce penicilinu, a to mají v průzkumech cca 8%. Připadá mi to jako skok do macochy.

0 1
možnosti
Foto

Bělobrádku, téma "Antibabiš" jaksi vyčpělo, tohle je téma pro odliv voličů. Pakliže chceš i nadále užívat téma Antibabiš, pak jsi buď neobratný, anebo prostě v.l.

Obraty lidovců jsou typem kam vítra, tam plášť, a to včetně hitlerovského Česka, kde sjte kolaborovali, jak jen to bylo možné. Desítky až stovky domácností na vás z té doby dozajista vzpomínají... Nebude to ale zas tak nic lichotivého.

Bělobrádku, stáhni se a buď prostě a jednoduše sám sebou. Moc dobře víš, že zdraví je jen jedno, ale pokod ti tohle vlezdoprdelství stojí za to, pak si to užij. Pravděpodobně a doufejme, že naposled.

0 2
možnosti

P94e28t75r 46N10o19w70a41k

4. 6. 2017 22:42

Myslíte do **č*?

0 0
možnosti

Dělá si jen reklamu pro svou knihu, aby měl odbyt a vydělal, na knize, co nejvíc peněz. Po volbách spolu se starosty už, třeba, nebude tak zajímavý.

2 2
možnosti

Evidentně jste tam netrefili a prudíte dál!Rv

3 3
možnosti

a na co ještě čekáte,proč nejdete?

1 2
možnosti

Pan Babiš ve škole zlobil, ba chodil i za školu a pravděpodobně spolužákovi zbaštil svačinu, jen hledejte,ono se vždycky něco najde!

1 5
možnosti

U soudruha Babiše to bylo jedno, jestli zlobil, nebo ne, jako synáček nechutných normalizačních komunistů si mohl dělat co chtěl a taky studovat na západě. Přesně tak se neustále chová, jako rozmazlenej fracek a ze zkušenostmi z StB je to opravdu hnusná kombinace,

10 1
možnosti

Umíte si představit jak tohle jeho volícímu stádu s IQ pod 90 imponuje?

7 4
možnosti

Velmi se mýlíte. Voliči s IQ pod 90 naopak na Babiše velmi nadávají a rozhodně ho nevolí. Buď nechodí volit vůbec, anebo volí ČSSD, anebo KSČM. Tedy ty strany, které jim dávají příslib lepšího života bez vlastních zásluh.

1 1
možnosti

Toto se špatně zařadilo. Byl to souhlas s příspěvkem, který už tu bohužel není.

0 0
možnosti