Diskuze

Babiš našel „nového Kalouska“. Piráta Michálka, který mu zatápí

Nového tvrdého soupeře objevil premiér Andrej Babiš v šéfovi poslaneckého klubu Pirátů Jakubu Michálkovi. „Z pana Michálka vyrostl možná nový Kalousek a brutální Kalousek,“ řekl Babiš. Čím si Michálek vysloužil takovou jeho pozornost? Jako první z poslanců totiž přesně popsal, co je ve zprávě OLAF k dotaci na Čapí hnízdo, kvůli níž o vydání Babiše žádá policie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MH

Ten nový Kalousek je totální vypatlanec.Na televizi Seznam tvrdil,že již Masaryk upozorňoval že lidi nemají věřit všemu co vidí na internetu!Bylo to v rozhovoru o zprávě,kterou vydal OLAF.

0 0
možnosti

Totální vypatlanec nemá zpravidla smysl pro humor.

2 0
možnosti
JK

Co mi paměť sahá každá politická strana měla nějakého topiče který zatápěl protivníkům.

Namátkou, pan Rath bývalý poslanec za ČSSD který zatápěl od řečnického pultíku PS ČR ODS & Co.

0 3
možnosti
RB

A tím jste chtěl říci co?

Ano, jsou to především místopředsedové sněmovny či předsedové klubů kterým náleží právo vystupovat přednostně a to i v době kdy není otevřena diskuse.

0 0
možnosti
LG

`...„Je jasné, že nám tu důvěru nedají, je to takové divadlo,“ řekl Babiš...`

Tak proč u všech všudy o tu důvěru žádá, místo toho, aby se snažil tu podporu získat?8-o

1 0
možnosti
RB

Výborná otázka.

Ale Babiš na ní sám odpovídá. V prvním pokusu o důvěru nejde. Je to jen divadlo.

Snaha je vše protáhnout až do doby pro prezidentských volbách a do doby po kongresu ČSSD...

2 0
možnosti
JK

Kvality Pirátu se ukáží až při sestavování nového státního rozpočtu jak mladí a neklidní odolají svodům snadných peněz. Politika se bez love nedá dělat. Pokud se podíváte na jejich transparentní účet tak od nás všech dostali nějakých 55 milionů které obratem utratili a na účtu jim zůstalo nějakých 160 tisíc. Piráti mají zastoupení na magistrátu Prahy, státu ve státě, zatím nic moc.

Za mne, mnoho povyku pro nic.

3 2
možnosti
RB

Piráti budou sestavovat státní rozpočet?

Aha... To jsou mi věci...

3 0
možnosti
JP

J16a22n 65P43u62l40e21c

12. 1. 2018 11:30

Dobře Jakube. R^

4 0
možnosti

Tento synek již určitě mnoho odpracoval a dokázal v životě.Rád bych ho viděl pár let u lopaty a pak ať jde s rozumem na trh.

0 12
možnosti
JP

J16a78n 70P41u48l25e82c

12. 1. 2018 11:33

Teda já osobně raději vidím v politice mladého fyzika než starou lopatu.

12 0
možnosti
LM

Takze za vsechno ted muze Michalek? :)

3 0
možnosti
JK

Sorry jako. Já jen varuji: bacha na mafii. O dvě politická patra níže jsem to zažil na vlastní kůži. Když jsem seděl v zastupitelstvu města u různých zlodějin, o kterých jsem nemlčel, neboť jsem byl od mala vychováván, že krást se nemá (novinové články a televizní reportáže jsou toho důkazem), třikrát mne chtěli uplatit, vždy jsem je poslal do pr...e, až se mi pomstili tak, že když jsem byl na dovolené v Chorvatsku, hrabali se mi v elektroměru na domě a pak mne (samozřejmě anonymně) udali z telefonního automatu z Loun, že Kubín krade elektřinu. Až se u mého domu k údivu obyvatel naší ulice sjela kolona policejních aut a tehdy komanda ČEZu, a haló bylo na světě: "Podívejte se na toho zloděje, on nás kritizuje, že krademe... a tady toho zloděje máte". Pozor na to, ta zlodějská mafie je schopná všeho! A spřízněná policie samozřejmě nic nevyšetří (dokonce 2x jsem si dal proti usnesení policie stížnost na státní zastupitelství, že nechci, aby to bylo doloženo, ale vyšetřeno), a ani nechce šetřit, a to ani když si toho grázla, co vám to udělal, po měsících "šetření" vypátráte sami. Nejdříve vám na oko řeknou, když budete mít jakékoliv podezření, zastavte se. Když tak učiníte, sdělíte jim dokonce jméno pachatele, ani ho nepředvolají a jen se můžete domnívat, že pravým důvodem proč tomu tak je, že jeho manželka pracuje na policii. Prostě mafie, která si hraje do karet, všude...

2 0
možnosti
PP

Mafie pod vedením Kalouska a nyní i nevědomky také pirátem MichálkemRv

1 7
možnosti
JT

J57a47n 79T46a73r18a17b74a

12. 1. 2018 9:56

Já se těším na tu taškařici s prolhaným expolicajtem, co mu AB věnoval trafiku.

2 1
možnosti
TB

Pirati? Puvodne se mi moc nezdali. Od prekvapiveho uspechu ve volbach je sleduju a posloucham treba na CRo Plus a zamlouvaji se mi cim dal vic R^[>-]

7 1
možnosti
MP

Až vypadne Babiš, tak tradiční pol. strany si je namažou na chleba.

0 0
možnosti