Diskuze

Čtyři křesla ve vládě pro ČSSD je korektní nabídka, řekl Babiš

Premiér v demisi a šéf ANO Andrej Babiš chce dohodu o tom, jak by mělo vypadat vládní aranžmá, do sjezdu sociální demokracie, který pokračuje 7. dubna. „Pan prezident drží slovo, které mi dal, že mi do toho nebude mluvit,“ řekl Babiš po setkání s prezidentem Milošem Zemanem v Lánech. Čtyři křesla pro ČSSD je podle něj korektní nabídka.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

4 křesla ve vládě pro stranu která tak výrazně prohrála volby není korektní nabídka ale blbost

0 0
možnosti
ML

Nikdo nechce v Babišově vládě dělat křoví. Jen socánci se klepou o svá korýtka. Navíc v případných nových volbách by se nemuseli ani do parlamentu dostat. Jak hlasitě vykřikovali, že s Babišem do vlády nepůjdou, tak teď stáhli ocas mezi nohy a s vrtícím ocáskem se k němu lísaj a sbírají drobky co mu upadnou od huby.

4 1
možnosti
OO

Tvl. to už je fakt vrchol. Pro Zimolu musí znít místní rozvoj jako pohádka. O kolik domů si asi polepší.

3 0
možnosti
LR

L14u37d27v77í69k 42R27a95k

21. 3. 2018 8:41

Jděte někam s tím divadlem, už nyní je jasné, že vláda podporu dostane, protože někteří se ke korýtkům "ledva" dostali, a mohli by o více jak 100tisíc měsíčně přijít.;-D

3 0
možnosti
JN

Prosím může mě někdo vysvětlit jak může ještě fungovat strana která je právoplatně odsouzena k úhradě více jak 400 milionů nic nesplácí a cpe se do vedení tohoto státu ?

7 0
možnosti
PS

Ne, to se vysvětlit nedá - nikde na světě žádnou takovou stranu nenajdete (ani kdybyste hledali pod mikroskopem), pouze v České Republice.

1 0
možnosti
ŠŠ

Vnitro si StBák musí podržet, to je jasné a že se chce zbavit obrany se ani nedivím, po tom co tam vyvádí ta s koulemi,.

5 1
možnosti
MK

Ale jak se teď obrany zbaví, když ministryně má 24 hodin denně ve své kabelce červené tlačítko? Myslíte, že ho dobrovolně vydá :-)

0 0
možnosti
ZF

Jasny vitez voleb,tak proc by si nechal diktovat.

2 1
možnosti
Foto

Nové volby to jsou nové náklady. Snad s výjimkou SPD a Pirátů všichni ostatní vydali daleko víc než získali za hlasy.

Pragmatismus velí alespoň 2 roky. Navíc při současném rozložení by Babiš posílil a oni ztratili.

Zemědělství, Obrana, Místní rozvoj a Školství. To je podle mě reálně co může Soc dem získat navíc příslib že se zastaví vyhazovy jejich straníků.

4 0
možnosti
MB

Osobně věřím, že k žádné dohodě nedojte - nemůže dojít. V čele trestaná osoba + nechuť píšemného závazku Ano + vzpurní poslanci ČSSD + výsledek jejich referenda ? Vše směřuje k předčasným volbám ... Jak dopadnou, je věcí další ... :-)

3 0
možnosti
DR

Předčasné volby kvůli jednomu jedinému člověku. To tady fakt ještě nebylo. V případě jejich vypsání by je ovšem Babiš měl zaplatit ze svého. Rv

2 2
možnosti